Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 3 10
Call-Girls 22222
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Είχα καιρό να πάρω κοπέλα ειδικά από αυτό το γραφείο και ζήτησα κάποια άλλη η οποία δεν μπορούσε την ώρα που ήθελα. Η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι εκείνες τις ημέρες είχε ξεκινήσει η Λιλού και με το που κατάλαβα ότι ήταν σκουρόχρωμη μπήκε ο διάολος μέσα μου για να την πάρω…. Μη ρωτήσετε γιατί δεν ξέρω…
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της σε παραλιακό γνωστό ξενοδοχείο. Με το που ανοίγει η πόρτα βλέπω ένα πολύ όμορφο μελαχρινό κορίτσι με άπταιστα ελληνικά, μετά μου εξήγησε ότι είναι σχεδόν Ελληνίδα, με πολύ καλό social και αρκετό χιούμορ έσπασε ο πάγος στην αρχή.
Στα του αγώνα, πολύ καλή πίπα στο ρυθμό που της είπα εγώ ότι μου αρέσει, κατάλαβε αμέσως και παρά λίγο τα πρώτα να φύγουν εκεί! Με του που μπήκα μέσα της στην αρχή, αν και δεν παρέλειψα να γλύψω τα σοκολατί καλοσχηματισμένα μουνόχειλα της, το οποίο μάλλον της άρεσε αρκετά, αισθάνθηκα μια δυσφορία από πλευράς της μια και πραγματικά ήταν αρκετά στενή για εμένα τουλάχιστον! Με λίγο τρυφερότητα, που δεν το συνηθίζω είναι η αλήθεια και μερικές βαθιές εισχωρήσεις σε ιεραποστολική θέση όλα έγιναν καλύτερα! Το ρεσιτάλ όμως άρχισε όταν την έστησα στα τέσσερα με την μαύρη κωλάρα της να με κερδίζει αμέσως!! Δεν αντέδρασε σε καλά χαστούκια στα κωλομάγουλα και αντέδρασε θετικά σε δυνατό σφυροκόπημα…! Κάπου εκεί μοιραία ήρθαν και οι πρώτες ριπές…
Στο δεύτερο μέρος μετά από λίγο social και το σχετικό ντουζάκι την πάλεψα σε διάφορες στάσεις προσπαθώντας να την απολαύσω όσο μπορούσα περισσότερο και τελικά άδειασα το πολύτιμο φορτίο μου πάνω στην γλώσσα της! Τα κατάπιε ίσος γιατί δεν ήταν και πολλά…
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα επιτιμημένο ραντεβού που μου άφησε μια σοκολατένια γεύση την οποία σίγουρα θα επιδιώξω ξανά. Αποφάσισα να γράψω αυτή την κριτική γιατί είδα ότι η κοπέλα δεν έχει καμία και νομίζω ότι όφειλα μια και πρέπει να είμαι κατά τύχη από τους πρώτους που την δοκίμασα.

Δεν έβαλα στην τιμή τα +20 για το τελείωμα στο στόμα γιατί της έδωσα και ένα φιλοδώρημα παραπάνω στο τέλος που κατάφερε να με κάνει να τελειώσω και δεύτερη φορά μέσα στην ώρα που είχαμε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Xontrh poutsa
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anthotypos, Yatoputso, STAVROS6969 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Νοεμβρίου, 2021
Ἀπό περιέργεια καί μόνον καί ΑΝ ΔΕΝ πειράζει, τί ἐννοεῖς σχεδόν Ἑλληνίδα;
review reaction 1 Yatoputso, olddog
17 Νοεμβρίου, 2021
@hornyasfuck Δεν μπήκα σε παραπάνω ερωτήσεις είναι η αλήθεια αλλά σίγουρα εννοούσε ότι εδώ γεννήθηκε γιατί τα ελληνικά της είναι αψεγάδιαστα δεν κάνει ούτε λάθος στην σύνταξη και γενικά η ομιλία της και η προφορά της δεν σε παραπέμπει σε αλλοδαπή!
review reaction 1 Yatoputso, hornyasfuck, olddog
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2