Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 13 10
Call-Girls
24605
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λοιπόν όπως τα λέει ο τίτλος αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους... Ωραία παρουσία αν και περίμενα τα μαλλάκια της να είναι πιο ανοιχτόχρωμα τι λέω μαλακίες αλλά πρέπει να πω τα πράγματα έτσι όπως ειναι... Την περίμενα πιο ξανθιά σύμφωνα με τις φωτό του γραφείου αλλά ακόμα και έτσι είναι μουνάρα. Ωραίο πρόσωπο καταγάλανα μάτια και όχι πράσινα..Ωραίο φόρεμα πολύ σικ, ηλικία στα 25 είναι εκεί πάνω κάτω αν και θα την περίμενα πιο μεγάλη όπως είναι η συνήθης τακτική αλλά φυσικά απογοητεύτηκα ευχάριστα. Το Κους Κους το κατέχει αν και τα αγγλικά της είναι κάτω του μετρίου λέει και κάποια ρωσικά για να γεμίσει η ώρα. Το φιλί της συγκρατημένο αλλά έχει μια τάση για πιο καυτό να πω την αλήθεια ξενέρωσα αρχικά. Βγαίνει από το ντούζ με ένα κυλοτάκι ωραίο σώμα θα την έκανα στα 1.70 όπως περίπου και τα στοιχεία που εκθέτει το γραφείο. Πολυ ωραίο αν και φτιαχτό στήθος 3αρη με πολυ καλη υφή χωρίς τις κλασικές γραμμές από κάτω και κάτι μικρές θηλές για πολύ ζούληγμα και ακόμα πιο πολύ γλείψιμο. Φυσικά το κρασί να ρέει άφθονο... εγώ έμεινα στα δυο μπουκάλια...Μου στήνεται στα τέσσερα να την γλύφω δεν ξέρω αν Προσπιουταν που δεν νομίζω κατέβαζε υγρά να γουστάρει τρελά μιλάμε τρέλα έχει και έναν κώλο γαμώ τον κώλο της η φωτό του γραφείου που είναι ξάπλα στην κουζίνα είναι χαρακτηριστική τα θυμάμαι και θέλω να την φέρω ξανά να την σκίσω... Μιλάμε για πολυ σκίσιμο δυστυχώς όχι από τον κώλο απο το μουνί πολύ δυνατό μα πολύ δυνατό πήδημα. Να με αγκαλιάζει το φιλί της να είναι δυνατό να γουστάρει πολύ δυνατή διείσδυση μα πολύ δυνατή διείσδυση και φυσικά τελείωμα στο ωραίο πρόσωπο της να με κοιτάει με τα καταγάλανα μάτια της τι καργιόλα τι κώλος Θεέ μου γαμω μου....
Πληροφορίες Συνάντησης
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα