Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 14 10
Call-Girls
39705
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ημέρα συνάντησης πολύ πρόσφατη. Μετά την λεπτομερή κριτική του Κου Αβλακιώτη - να είναι καλά ο συμπαίχτης - για το αληθινό επάγγελμα της κυρίας, φτιάχτηκα στην κυριολεξία. Πάντα ήθελα να φυστικώσω μια μπατσίνα! Το είχα απωθημένο εδώ και χρόνια Συνάντηση στο ξενοδοχείο της για μια γρήγορη μισάωρη εκτόνωση. Μου άνοιξε ένα πρόστυχο πλάσμα και κάβλωσα αμέσως. Συμφωνώ με τις περιγραφές προσώπου και σώματος με τους παρακάτω παρότι πραγματικά τα χείλια της είναι για τα μπάζα, από τα χειρότερα που έχω δει Δεν ζήτησα τα διαπιστευτήρια για το αληθινό της επάγγελμα, πέρασα στην τουαλέτα για σύντομο φρεσκάρισμα και επιστροφή στο μπουρδελοδωμάτιο με τον πούτσο μου ήδη σηκωμένο και της ζήτησα πίπα. Μπατσίνα να μου παίρνει πίπα είναι απόλαυση αλλά ας όψονται αυτά τα χείλια της που μου το χαλούσαν... Τεχνικά όχι και κάτι ιδιαίτερο ο πεοθηλασμος της. Την γύρισα στα 4. Έχει ωραίο κώλο και ξεκίνησα το φυστίκωμα της αστυνομικίνας αρκετά άγρια θα έλεγα. Εκείνη κάτι έλεγε στα ρώσικα, δεν καταλάβαινα τίποτα, ίσως ζητούσε ενισχύσεις αλλά όλα τα περιπολικά ήταν απασχολημένα... Μετά από αρκετά λεπτά αναγκάστηκα να παραδοθώ και μου πήρε ένορκη κατάθεση τα χύσια μου στην πλάτη της. Πλύσιμο, ντύσιμο και έφυγα, βαριόμουν για κουβέντα. Συνολικά δεν είναι και καμιά σούπερ γκόμενα για να την ξαναφυστικώσω απλά ικανοποίησα το απωθημένο μου. Άντε να της ευχηθώ και σε ανώτερα, ταξίαρχος ή και στρατηγός μια μέρα!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
επειδη εχεις λιγες κριτικες κ το συστημα δεν σε αφηνει να βαθμολογησεις πανω απο 7,δε σημαινει οτι πρεπει να βαθμολογησεις σκεφτομενος οτι το 7 ισουται με 10.
αν καταλαβα καλα περασες αρκετα καλα,σωστα?