Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Call-Girls 24605
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πολύ δυνατή συνάντηση. όμορφη γυναίκα (όχι πιπίνι) - οι φωτογραφίες δείχνουν την αλήθεια με μια προσθήκη 5 ετών στο πρόσωπο που εξακολουθεί όμως να είναι όμορφο.
Για το σώμα τι να πω, γαμάει η κοπέλα. Ταυτόχρονα γυμνασμένο και θηλυκό, με καμπύλες, σφιχτό, βελουδένιο...
Τα σωματομετρικά που δίνει το γραφείο ισχύουν. επικοινωνία οριακή αλλά αρκετή αν δεν ψάχνεις φιλοσοφικές συζητήσεις.
Δυστυχώς, και ενώ συνεχίζεται μια σειρά λίγων αλλά πολύ καλών συναντήσεων τους τελευταίους μήνες, οι (προσωπικές) γκαντεμιές συνεχίζονται επίσης.
'Ενα τηλεφώνημα στη μέση του ραντεβού και το δεύτερο μισάωρο "πέταξε"...
Στο μεταξύ είχαμε ευτυχώς προλάβει να ολοκληρώσουμε τον πρώτο "γύρο" με επιτυχία. Εξαιρετική επιτυχία και για τους δυο μας θέλω να πιστεύω Εμμμμ .
Η οξάνα μοσχομυρίζει, υγραίνεται, τελειώνει στο στοματικό, και εν συνεχεία γίνεται ένας ταύρος στο κρεββάτι με συμμετοχή, πρωτοβουλίες και "πόνο".
Εγώ έσπρωχνα στα τέσσερα κι αυτή - χωρίς κουβέντες και μπλα μπλα - πίεζε στην όπισθεν χ3...
Στην άκρη του κρεββατιού με μαξιλάρι στη μέση έδωσε ρέστα.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, γαμάτη η τύπισσα (βλέπε τίτλο).
Δυστυχώς όπως προανέφερα ο αγώνας διακόπηκε στο ημίχρονο παρά τη θέλησή μου, οπότε κάπου εδώ τελειώνουν οι πληροφορίες μου που είναι σχετικά ελλιπείς (πχ δεν έγινε στοματικό εκ μέρους της οπότε δεν έχω άποψη).
Συστήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη...
υγ1
160 για μισή ώρα καθώς είχα κλείσει για μία και διακόψαμε με δική μου ευθύνη
υγ2
όπως έχω ξαναγράψει και σε άλλες κριτικές, σε σώμα και πρόσωπο το 10 είναι του θεού και το 9 για τα αγγελάκια της victoria...
(γιατί το έχουμε παραξεφτιλήσει)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Constantinos27, kamikaze73, delipas και 43 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού