Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 11 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Σκληρός τίτλος αλλά πάλι καλά που δεν έγραψα κριτική μετά τη συναναστροφή.

Με το που εμφανίστηκε στο site η κοπελιά, άμεση η ανταπόκριση μου για ραντεβού. Άψογη η συνεννόηση με το γραφείο μια μέρα πριν και ραντεβού στο ξενοδοχείο που προτιμώ στη συνηθισμένη μου ώρα.
Mου στέλνει το γραφείο μήνυμα αν μπορεί να ανέβει η κοπέλα νωρίτερα... Τέλεια λέω.... Στείλτε την... Πέρασε ένα 15-20 λεπτο για να έρθει και έλεγα θα πήγε σε άλλο δωμάτιο.
Ο συναγωνιστής δύο δωμάτια παραδίπλα είχε ξεκινήσει υπερπαραγωγή τσόντας καθώς άφησα το αυτοκίνητο έξω από το ξενοδοχείο και άκουγα τις φωνές της άλλης καμπάνα και για ένα 45 λεπτό συνεχόμενα. Όλο το τετράγωνο τους άκουγε.
Επιπλέον απίστευτες κορασίδες έμπαιναν και έβγαιναν την ίδια στιγμή από το ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να είχα καβλωσει ήδη. Ναι!

Τελικά ήρθε...ανοίγω τη πόρτα και μπαίνει σαν σίφουνας στο δωμάτιο σέρνωντας τα πόδια της. Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου και την ψιλιαζομαι λίγο. Σκυθρωπή, φοβισμένη και νευρική στο φουλ ΚΑΙ ΝΑΙ έσερνε τα πόδια της πραγματικά.
Ωχ λέω... Φωλαρα μου μυρίζεται. Το χειρότερο πράγμα ομως ήταν η στάση του σώματος της γιατί φαινόταν μαλλον για υπερκόπωση. Ξεκινά το social, αρκετά καλό και γνωρίζει την αγγλική, κάποιες λέξεις μπορεί να μην καταλάβει αλλά πάνω από το μέσο όρο. Της λέω αν είναι νευρική και μου πετάει εσύ φαίνεσαι νευρικός. Ωχ... Τέλεια λέω .. αντιδραστική στο φουλ. Πάμε για ένα φιλί, μέτρια πράγματα αλλά όχι χάλια οπότε αποφάσισα να την κρατήσω.

Ξεκίνησε μόνη της το γδυσιμο, ημαρτον δηλαδή, και εμφανίστηκε ένα σώμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά με χαλάρωση.. ιδίως στη κοιλιά νταρντάνα. Φόραγε τα ίδια εσώρουχα όπως στις φωτογραφίες και υπάρχει μία ψευδαίσθηση μεγαλύτερου ύψους βλέποντας τις φωτό. Η κοπέλα μου λέει ότι τους άκουγε 20 λεπτά που περίμενε κάτω στο αμάξι και είχε φοβηθεί να έρθει στο ξενοδοχείο για το λόγο αυτό... Μάλιστα. Μετά αφού έχει χαλαρώσει και λίγο μου λέει ότι έχει πλάκα που φωνάζει έτσι..και ότι μερικοί πληρώνουν για να φωνάζουν οι κοπέλες. Την ρώτησα αυτή πως είναι και μου λέει με λίγα λόγια ότι δεν βγάζει μιλιά... Κεφάλι σε τοίχο! Τα υπόλοιπα σοσιαλ τα προσπερνω καθώς έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Ξεκινάμε φιλιά, αργά και με μικρή χρήση γλώσσας. Δεν ξέρει να φιλάει σωστά αλλά το προσπαθεί, της αρέσει. Εμφανίζονται και οι τορπίλες αλλά λόγω βάρους, αν και 19 που λέει, είναι αρκετά πεσμένα. Τα χέρια μου που ειναι μεγάλα, δεν τα χωρούσαν τελείως.. ωραία αφή. Χέρια όμορφα... γκλιτερ στα μάτια... κώλος πολυ όμορφος. Σαν σύνολο όμως και με πρόσωπο αρκετά παιδικό δεν με ενθουσίασε καθόλου.... ειδικά όταν είχα δει τι κυκλοφορούσε στο ξενοδοχείο. Εμμμμ
Συνεχίζω με φιλιά παντού ... καμία ανταπόκριση και κάπου εκεί βλέπω κάτι μορφασμούς.. κοιτάω .... τίποτα... πάω πάλι και τα ίδια...α καλά που έμπλεξα λέω. Μία από τις λίγες φορές που είπα μην τρολλάρω γιατί θα βρω τον μπελά μου Χαχαχα!
Συνεχίζω και ξεκινάω ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΥΨΕΙΜΟ που έχω κάνει... τέτοια προσπάθεια σε καμία ΠΟΤΕ... έτσι να δω τι θα κάνει... εν τέλει ξεκινάει και αφήνετε λίγο και το ένιωθε τέρμα... επιτέλους... υγρά άφθονα... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Και εκεί που νιώθω σπασμούς ότι τελειώνει... σταματάει και ανασηκώνεται και λέει σεξ?.. Ε ΚΑΛΑ ΛΕΩ... πάρε πίπα της λέω πρώτα... εμφανώς νευριασμένος - ξενερωμένος. Η πίπα της άνω του μετρίου παραδόξως ήξερε αρκετά καλά αλλά 0 έξτρα και με ελάχιστη χρήση γλώσσας.

Ιεραποστολικό αργά και σταθερά με κόφτη παντού και επειδή ήταν αρκετά κλειστή τα ένιωθε όλα.... κανά 10 λεπτο εκεί και με πιάνει για φιλιά... Επιτέλους ΠΑΘΟΣ αυτό που θέλω...την πιάνω και τη γυρίζω cowgirl... η κοπέλα εκεί τα έδωσε όλα και αφέθηκε.. ηφαίστειο με τα βυζιά της να με χτυπάνε στο πρόσωπο και στο στήθος.. νόμιζα θα μου μαυρίσει κανά μάτι Χαχαχα! .Τελειώνει και λέω άσε να τελειώσουμε μαζί βάζω ρυθμό και τέλος μαζί... (αποδείχτηκε μεγάλο λάθος). Κάθησε πάνω μου για 3-5 λεπτά και μετά ισοπέδωση αριστερά μου. Σηκώνομαι για ντουζάκι και κάπου εκεί ξεκινάει το κομοδίνο στόρυ. Η κοπέλα μονολεκτικές λέξεις απάντησης σε σόσιαλ... με το κινητό ανά χείρας να γράφει μάλλον στη φίλης της Μαρτίνα που μάντεψα και είχε μείνει άφωνη πως το ήξερα... από μακριά φαίνονται αυτά (+ το λάθος του γραφείου που τους είχε μπερδέψει τα ονόματα στην αρχή). Περισσότερα δεν λέω... συζητήστε μαζί της αν θέλετε να μάθετε κανά κουτσομπολιό. Χαχαχα!

Ξεκινάω και εγώ δεύτερο γύρο... φαινόταν βαριεστημένη όμως... εν τέλει πήρε μπρος... φιλιά και 0 ανταπόκριση.. της λέω θες ή να το λήξουμε... μου λέει οι ερωτήσεις δεν είναι σημάδι αυτοπεποίθησης... με το χαλαρό και ένα υπέροχο χαμόγελο της λέω απλά... φυσικά....γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνος μου, φαντάσου οι γονείς μου ακόμα με ποιάνουν από το χέρι να με πάνε σχολείο... επιτέλους λίγο γέλιο έριξε αλλά στα δευτερόλεπτα πάλι κανένα συναίσθημα στο πρόσωπο της... Τελικά το πάω μονότερμα... Ξεκινάω για γλύψιμο προς τα κάτω... μου λέει δεν ήθελε... οκαυ... ιεραποστολικό.. 0 αντιδράσεις... ΤΙΠΟΤΑ.. παγοκολώνα.... προς το τέλος η τύπισσα πρέπει επίτηδες να μην έβγαζε αντιδράσεις... γυρίζω στα 4... 5 λεπτά και μου λέει στοπ πονάει.... πάλι ιεραποστολικό και κάπου εκεί το κόβω εγω και κάθομαι στο κρεβάτι. Μου λέει τέλος? ναι της λέω, τελειώσαμε. Φουριόζα στο ντουζ... πλένεται... βγαίνει... αρχίζει και ντύνεται... πάω εγώ μπάνιο και ήταν ήδη έτοιμη. Μου λέει να φύγει... της λέω αν θές... σκυθρωπή με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και να κοιτάει τον τοίχο και όχι εμένα. Μου λέει ένα goodnight και δεν με άφησε να ανοίξω τη πόρτα και απλά φεύγει.. ΟΚ λέω...

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ αν νομίζεται ότι θα πιάσετε και το Τζόκερ σήμερα. Χωρίς πλάκα ελπίζω να ήταν απλά κούραση και στα επόμενα ραντεβού της να μπορεί να το διαχειριστεί. Πιστεύω ότι γίνεται ΒΥΖούβιος... Η κοπέλα είπε ήταν η 2η της μέρα και δούλεψε χτες από 12-4 και κοιμήθηκε μόνο 4 ώρες... Σε δύο μέρες ήταν πτώμα.... Είχε πει ότι τη δουλειά αυτη την έχει ξανακάνει.. κάτι που δεν το νομίζω. Πιθανόν να μην έχει συνηθίσει σε συνεχόμενους ρυθμούς... Επίσης μου είπε ότι δεν ήταν καθόλου κουρασμένη... Τα λεφτά τα πήρε όταν ήμουν στο μπάνιο (για 1.5 ώρα 220), δεν είπα τίποτα τότε αλλά αυτό μου φάνηκε σαν κουτοπονηριά αφού τελείωσε το ραντεβού στη 1ώρα. Στο τέλος ενημερώθηκε το γραφείο.. 2η φορά που παίρνω το συγκεκριμένο για να ενημερώσω... κυρίως για το κορίτσι. Χτες ήμουν ξενερωμένος οπότε δεν τους είχα πει ότι πιθανόν να είναι η πολύ κούραση που φάνηκε να έχει η κοπέλα. Εξυπηρετικό το γραφείο και προθυμοποιήθηκε να επιστραφεί το ποσό στο επόμενο ραντεβού + από μένα γιατί είναι περισσότερο επαγγελματίες από τα υπόλοιπα που έχω συνεργαστεί.

Δεν θα προτιμηθεί ξανά ... αλλά ούτε και η φίλη της Μαρτίνα που είχα σκεφτεί για Πέμπτη - Παρασκευή..
Τυχερό το παιδί στο 102... ακουγόταν ότι πέρασε τέλεια... χαίρομαι...και στα δικά μας την επόμεη φορά. Χαχαχα!
Λόγω των τελευταίων μη επιτυχημένων ραντεβού... θα το ρίξω στα μπαράκια που απλά μου φαίνεται πιο εύκολο να πάρω αυτό που θέλω με τη γαμημένη τύχη που με διακατέχει τελευταία στις κορασίδες....

Άφησα πολλά πράγματα εκτός της κριτικής γιατί απλά δεν θέλω να γράψω άλλα και επειδή καλό είναι κάποια πράγματα να μείνουν μεταξύ εμού και κοπέλας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TRAXANOPLAGIAS1234, doc_lin, company of heroes tho και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2021
Ε ρε πουστη κι ειχα φτιαχτει γι αυτη τη βυζοκανατα....
review reaction 1 review reaction 3 TOMCRUISE, paparovicz, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
12 Νοεμβρίου, 2021
Ούτε στα προηγούμενα ούτε στα επόμενα ούτε ο ανάδρομος Ερμής φταίει
έτσι είναι το συνολικό concept που έχει δει το escorting
Μαύρο δαγκωτό ..λοιπόν
review reaction 1 TOMCRUISE, paparovicz, TheTester
12 Νοεμβρίου, 2021
Έχουμε φάει φωλες και φωλες... Η δοκιμή έστω 30 λεπτού αξίζει μόνο να βλέπεις τα βυζιά της να χτυπιουνται όταν σε καβαλάει.... Εμένα ήταν 10 το βράδυ... Μπορεί νωρίς να δίνει τον καλύτερο της εαυτό Χμμμ;
review reaction 1 TOMCRUISE, roughfucker, paparovicz και 1 ακόμα μέλος
13 Νοεμβρίου, 2021
στα μπαρακια να με παρεις μαζι σου Ναι! ..... κουραστηκα κι εγω...... θελω ανανεωση
review reaction 1 review reaction 3 TOMCRUISE, paparovicz, redb
13 Νοεμβρίου, 2021
@TheTester Νομίζω και εσύ τα ίδια ψάχνεις.... γυναίκες με πάθος και όχι ξερό επαγγελματισμό και συμπεριφορά ξεπέτας.
Πραγματικά και εγώ κουράστηκα από τις κορασίδες όταν σε πάνε τραίνο οι φώλες....
ΑΧ που είναι αυτές οι 3-4 κοπέλες που περιμένω πως και πως να ξανα-γυρίσουν για να τις ξανασυνατήσω και να ποστάρω και διπλή κριτική...
review reaction 3 review reaction 1 paparovicz, TheTester
16 Νοεμβρίου, 2021
Μάγκες δεν υπαρχεται όποτε θέλετε να κάνουμε ένα πόρνο gathering Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
P
paparovicz
review reaction 1 review reaction 3 TheTester, redb
16 Νοεμβρίου, 2021
ΩΧ ... μας βλέπω να νοικιάζουμε κανά ξενοδοχείο για μία μέρα.. με live κριτικές και μεταδόσεις αγώνα Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 3 TheTester, paparovicz
16 Νοεμβρίου, 2021
@roughfucker @HoneyVoskos @redb @TheTester @paparovicz και οι πέντε ήταν υπέροχοι στο σπορ Έτσι!
P
paparovicz
review reaction 3 redb
17 Νοεμβρίου, 2021
@paparovicz ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? .... μάλλον έχω χάσει επεισόδια... αν και εγώ θα πω είμαι ο χειρότερος απ΄ όλους Εμμμμ Χαχαχα!
review reaction 3 TheTester, paparovicz
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9