Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Call-Girls 14447
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεν θα πω πολλά.οπως λεει κι ο τίτλος η ζυγαριά έκατσε στη μέση.την είχα απωθημενο καιρό.και τελικά την πήρα.πριν πάω όμως κάποιος μου την έσπασε.και μετά είχα κακή διάθεση.οταν ηρθε λοιπόν θα πω τι μου άρεσε και τι όχι.ματαρες όνειρο και χειλαρες ωραιες καλα βυζάκια κωλος για γούστα όλα φυσικα φαίνεται ένα παρελθόν στη γυμναστικη.κοιλιτσα χαλαρή ίσως 3 κιλά η 4 παραπάνω.δοντια δεν μαρεσανε δεν φίλησα.δεν μου άρεσε ότι με ρώτησε τι θελω για να το κάνει γιατί ο πελάτης λεει είναι καλό να το βλέπει ως συναλλαγή γιατί αυτό είναι.εκει μου αφαίρεσε κάθε ψευτοατμοσφαιρα. Πολύ καλή πιπα ακολούθησε οδηγίες.ακατασχετη φλυαρία σταματούσε την πιπα για να πει ότι μπορείς να φανταστείς.σχολιασε τα πάντα σε δωμάτιο μπάνιο σε εμένα στο πουλί μου κτλ.οχι αρνητικά αλλά με έναν ενθουσιασμό υπερβολικό.γαμησι ωραίο στα 4 με ευαίσθητη κλειτοριδα.ισως αν είχα καλή διάθεση να παίζα καλή μπάλα μαζί της αλλα τελικά πρέπει να ηρθε Χ το ματς χωρίς πολλές φάσεις. Φυσικό ωραίο μωρο παντως

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
protaris2018
Σπουδαίος
33
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, TheTester, safe και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2021
"με ρώτησε τι θελω για να το κάνει γιατί ο πελάτης λεει είναι καλό να το βλέπει ως συναλλαγή γιατί αυτό είναι"... Έχεις δίκιο, μέγα φάουλ
review reaction 1 protaris2018, srek7, hornyasfuck
12 Νοεμβρίου, 2021
πολύ ακριβής κριτική.
Θετικά το φυσικό και φιλήδονο κορμί και η ωραία φάτσα
Αρνητικά τα δόντια και η φλυαρία
review reaction 1 protaris2018
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2