Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 90 10
Call-Girls 205921
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνάντηση χτές βράδι στον Πρίαμο σε σουίτα. 2 βδομάδες προσπαθούσα να τη κλείσω , μια δεν δούλευε, μια αλλιώς, τελικά έκατσε ένα ραντεβού που είχα κάνει reserve αρκετές μέρες πριν. Τόσα χρόνια δεν την ειχα συναντήσει, αυτό ήταν καλό κια κακό οπως θα δείτε στην συνέχεια. χαχαχα.
Καταστραφήκαμε σύντεκνοι, πάει αυτο ήταν, θα χρεωκοπήσω, οσα λεφτά έβγαλα 30 χρόνια, βλεπω να τα τρώω στο μωρο αυτό χαχαχα Χαμόγελο Να σας πω κάτι , χιλιες φορες 220 με το μωρό αυτο παρά 140 κασκανεριλικι με κανα κουτσουρο, αυτα τα 140 ειναι πετεμένα στο δρόμο!!
Μπαινει λοιπόν το μωρό στο δωμάτιο με φοβερη αυρα και αερα (αυτο η το έχεις η δεν το έχεις εκ γενετής) , μου σκάει 2 γλωσσόφιλα, με ένα ωραίο μαυρο φόραμα και μαύρες ζαρτιέρες που με τρελένουν Χαμόγελο
1o κοκομπλόκο, μου άρεσε τρελλά εμφανισιακά, μελαχρινή, σωματάρα όπως που αρέσει, οχι πολλυ ψιλή οπως μου αρέσει επίσης, καρέ μαλλί ισιο προς μακρι (οχι το κοντό καρέ) , επίσης τέλειο. Πρόσωπο πανέμορφο, που βγάσει τη καύλα έμφυτη !!
Απορώ που διάβαζα εδω μέσα κάποιους που λέγαν οτι το μωρό έχει άγριο προσωπο, γωνίες, κλπ. Θα τρελαθούμε παιδιά ? Οχι η κοπέλα είναι πανέμορφη στο πρόσωπο και σου βγάζει και μια καύλα. Εχει αυρα απο την κορυφη ως τα νύχια.!
2ο κοκομπλοκο, ειναι καρμπόν σαν μια γκόμενα μπαργούμαν που ειχα για κανα 4αρι μηνες πριν 25 χρονια ενα καλοκαιρι στο εξοχικό, ιδιος σωματότυπος, πρόσωπο, αύρα, αλλά αρκετά πιο κοντούλα απο την Αλέξια.
Εντάξει λέω, μας έκαστε το λαχείο. 1 ώρα γαμιόμασταν, non-stop. 1 ώρα ακριβως!! Κατάφερα και άντεξα ετσι βασανιστικά και τελείωσα στο 60" στο στόμα της, οπου τα κατάπιε όλα και με εγλυφε ακόμα για κανα πεντάλεπτο!!
Είπα τον δεσπότη Παναγίωτη και είδα το Χριστό φαντάρο Χαμόγελο Χαμόγελο
To μωρό δεν το γάμισα, με γάμησε αυτή, με ξέσκισε στη κυριολεξία, και μου άρεσε, ω ναι το λάτρεψα...Anal φαντταστικό, Αλέξια χωρίς anal είναι σαν να οδηγείς Ferrari στην Ομόνια. Μακάρι να ήταν έτσι ολες οι γυναίκες, και να μην υπήρχαν κουτσουρα, ξενέρωτες, ανοργασμικές και ελεινιδες. Θα ήταν ολοι η αντρες του κόσμου στο παράδεισο, χαχαχα. Εχω να περάσω τοσο καλά , απο το 2017 να πω, με Μelissa (άλλο super car αυτό GFE nymfomaniac, τελειως διαφορετικό οδήγημα), αλλά οταν κάτι ειναι κορυφαιο και τοπ στο είδος του
το αναγνωριζεις , respect και μπράβο κορίτσι μου. Η αλέξια ειναι top, 1 στις 100 θα έλεγα, μπορεί και 1 στις 1000, και αγαπά αυτο που κάνει. Που να την πετύχεις 1ο ραντεβου αρχή βδομάδας, και να ειναι και λιγο αγάμητη (χαχα λεμε τωρα)!!
Πρεπει να την ακουσε ολο το ξενοδοχείο απο τις φωνες και την καύλα της. 69, γλυφομουνι τρελλό μουνάκι, γλωσσοφιλα, φανταστικό PSE, φοβερό αναλ, τα πάντα όλα. Της λέω θέλω να σε πάρω μαζι με τη Νάταλυ, ναι καυλα μου μου λέει, φαντασου οπως σου γλυφω τωρα τη πουτσα, να σου γλυφει η Ναταλυ τα αρχιδια, κια να γλυφουμε μαζι τη μουνάρα της!!!
Timeless. O χρόνος είχε σταματήσει. Είμουν σε άλλη διάσταση. Interstellar, Inception !! Hθελα να την έχω πάνω μου και να πηδάω τον κωλο της μεχρι το πρωί. Το πουλί μου με την Αλεξια ηταν σα να ειχα παρει 10 βιαγκρα(δεν το εχω δοκιμασει ποτε).
Τέσπα, συνήθως οταν φεύγει μια κοπέλα απο το δωμάτιο, ντύνομαι και φευγω σε 2 λεπτά.......Εδω έκατσα μισή ώρα για να σταθώ στα πόδια μου, να συνέλθω, και να συνειδητοποιήσω τι εγινε την τελευταια ώρα.
Εφυγα παραπατώντας, με λιγο πόνο στο ενα μου μπαλάκι και το ενα ποδι μου να κουτσένει, χοχοχο. Δεν ειμαι και παιδακι, πάω για σύνταξη σε λιγα χρονια....WoW, OMG.
Θα πάρω σίγουρα και το DUO με την Ναταλυ (αν και η Αλέξια μου αρέσει πολλυ περισσότερο) γιατί θεωρώ οτι είναι μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσω. Δεν εχω κάνει duo, ουτε το συνηθιζω, αλλά εδώ τα 520 θα πέσουν, γιατι ειναιι κάτι που πρέπει να το ζήσεις.
Σίγουρα θα την ξαναδώ την Αλέξια και μόνη της.....Πυρ, Γυνή και Θάλλασα. Μωρο μας κατέστρεψες, χαχα.
Πήγα σπίτι , έφαγα 2 σουβλάκια , και κοιμήθηκα σαν πουλάκι , με ενα μονιμο χαμόγελο, και ένα feeling ευφορίας, χαράς, πληρότητας. !!!
Μπράβο σου μωρό, σε ευχαριστώ για τη μαγική βραδιά που μου χάρισες. Υου are the top Χαμόγελο Respect.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
218€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
George_1969
Ανώτατος
Εγγραφή:
4 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
4.261
Πόντοι:
11.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, TOMCRUISE, GALLAS και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2021
"Αλέξια χωρίς anal είναι σαν να οδηγείς Ferrari στην Ομόνια" Τα ειπατε όλα φίλτατε! Καπέλο ΥΓ: Απολαυστικότατη η κριτική σας!
review reaction 1 George_1969, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1