Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 31 10
Call-Girls 32424
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Αντελ ειναι μια γυναικα περιπου στα 40 για οσους μικρότερους έχετε θέμα με τον υπολογισμό ηλικιών. Ουτε 35 ουτε 45+. Γλυκιά γυναίκα με ωραίο πρόσωπο που το είδα χωρίς ιχνος μακιγιαζ (πρεπει να την ξύπνησαν και να ετρεχε να προλαβει). Δεν ξερω γιατι καποιους τους ξενέρωσε το έντονο, μπορεί να ειδαν δικιο κι αυτοι, αλλά το χωρίς καθόλου ειναι κι αυτο λίγο καπως. Έστω λιγο χρειάζεται στη συγκεκριμένη γυναίκα για να την ανεβασουν επιπεδο μιας και υπαρχει η βαση σε ενα ωραιο αλλα ελαφρως σπασμενο προσωπο. Ντυσιμο καλό, εσώρουχα οχι τιποτα ιδιαίτερο έβαλε οτι βρήκε. Σώμα για την ηλικια καλό αλλα προσοχή οποιος έχει εμπειρία στα 40+ καταλαβαίνει τι θα πει «για την ηλικια καλο». Αν το συγκρίνετε με μιας 20αρας καμία σχέση.
Όλα τα λεφτά τα βγάζει απο το πως φιλάει. Το φιλί της ειναι για να το απολαμβάνεις με τις ώρες! Τα υπόλοιπα, σεξ, συμμετοχή,πιπα πρωτοβουλιες κινούνται ως το μέτριο! Τιποτα παραπάνω αλλα και τιποτα απογοητευτικό. Αγγλικά λίγο πάνω απο lower αλλα καλά για να συνεννοηθείς. Social καλό. Ένας γυρος 30-40’ (δεύτερο σπάνια παιρνω μιας και δινω βάση στα προκαταρκτικά και εχω και τα χρονάκια μου οποτε δίνω βάσει στο να περάσει καλά η γυναικα και μεσα απο αυτο και εγω και οχι απλα να αδειασω). Ολα ηταν καλά λοιπόν, τιποτα ομως δεν ηταν για να πεις θα την ξανασυναντησω! Μονο το φιλι που για οποιον θελει να φτιαχτει με αυτο το τροπο ειναι ιδανικο!!!
Αυτα φιλαράκια… να προσεχετε και να μην ενθουσιαζεστε ευκολα! Θα μαθετε το πως με τον καιρό και κυριως αν ακουτε τους παλιοτερους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
332
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TheTester, alpula, olddog και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού