Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ρωσίδα, κάπου από τα βάθη της Ρωσίας προς ανατολή. Φωτογραφίες ακριβέστατες. Ηλικία κάπου μεταξύ 23-28.
7 στο πρόσωπο γιατί τα χείλη είναι για γέλια, κλάματα, δεν ξέρω τι να πω. Αυτοκτονία αυτό που έχει κάνει. Κατά τα λοιπά όμορφο πρόσωπο με πολύ ωραία μάτια.
8 στο σώμα και αυτό επειδή το βυζί είναι λίγο μικρό, αλλά στητό και φυσικό. Τα υπόλοιπα άψογα. Ωραίος κώλος όπως πρέπει, πόδια χιλιόμετρο. Ίσως τα ωραιότερα άκρα που έχω δει ποτέ, ειδικά τα χέρια της. Μεσούλα όσο πρέπει, λακάκια, σχετικά δυνατή πλάτη. Μια χαρά. Στα 4 χλιμιντρίζεις.
10 για γενική συμπεριφορά, σε όλα άψογη και άνετη, βοηθάει και το αγγλικό της. Δεν είναι έμπειρη να σε κόψει και να σε ψυχολογήσει, αλλά είναι πολύ open και σε δευτερόλεπτα νιώθεις πολύ άνετα μαζί της. Γενικά ακολουθεί και δεν τσινάει σε κάτι, αλλά οκ και εγώ από τους βολικούς μικροτσούτσουνους είμαι.
10 για γενική επικοινωνία, τα αγγλικά της τόσο καλά να απορείς αν σου λέει αλήθεια ότι είναι ρωσίδι.
9 διάθεση στο σεξ, γιατί το ζει, υγραίνεται, μπορεί και να παθιάζεται. Πόσο γαμήκουλας είμαι πια οεο? Δεν είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει σε τεχνική, αλλά δείχνει να το ζει έντονα και ότι θέλει να σε φτιάξει αλλά και να σε παρασύρει να περάσεις πολύ καλά. Σωστα στησίματα, δεν κλέβει (το αντίθετο μάλιστα, βάζει κόντρα στα 4 κλπ), γενικά σε έχει πασά. Έφυγα με τρέμουλο στα γόνατα, το κάναμε σχεδόν σε όλες τις γωνιές του δωματίου, ένιωσα πορνοστάρ λέμε!
8 στην απόδοση για όλα τα παραπάνω και επανάληψη σίγουρα.
Σημειώστε την πρώτη εικόνα όταν μπήκε στο πορνοδωμάτιό μου. Αυτό που λέμε η πρώτη εντύπωση. Ήταν τόσο wow για τα δεδομένα μου, που άνοιξα το φως (απόρησε και η ίδια), ενώ συνήθως διατηρώ χαμηλό φωτισμό για να μην ξενερώσω απότομα. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μία γκόμενα περίπου στο ύψος μου (1,80), το μαλλί μαζεμένο πίσω κότσο, γυαλί παθήσεως, χείλη τούμπανο (οκ, εδώ γελάμε), στενό μαύρο πολύ κοντό φόρεμα, τόσο στενό να απορείς πως μπήκε εκεί μέσα, σέξυ πέδιλο μαύρο και μαύρο δερμάτινο αλανιάρικο περφέκτο (για όσους παλιούς θυμούνται). Και όλα αυτά με τα πόδια χιλιόμετρο να μην σε αφήνουν να κοιτάξεις αλλού και τα νύχια χέρια πόδια, σε πορνοκόκκινο. Simply irresistible φάση, πάλι για όσους παλιούς θυμούνται. Α, καλά είπα μέσα μου όταν την είδα, εδώ θα γίνει μάχη. Και έγινε ακριβώς αυτό και ελπίζω σύντομα να ξαναπεταχτώ στην πρωτεύουσα να την ξαναδώ πριν φύγει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.369
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 antisthenis, eridon1877, protaris2018 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2021
Περασες πολυ καλα και μπραβο σου φιλε μου !!!
Αλλα με πεθανες με το "Στα 4 χλιμιντρίζεις" Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!:
Συνεχισε ετσι ,εισαι ωραιος !!! Έτσι!
review reaction 3 Jack Skellington
14 Νοεμβρίου, 2021
περφεκτο μπουφαν ω ρε φιλε
αν φοραγε και ντοκτορ μαρτινς θα ηταν αλλη δεκαετια Χεχε!
G
geroksouras
review reaction 1 srek7
14 Νοεμβρίου, 2021
Simply irresistible κατάσταση ? Κατάλαβα ποσο τσοντα είναι η γκομενα .
14 Νοεμβρίου, 2021
@geros....μόλις όρισες την σημασία της λεπτομέρειας. Σκέψου γκόμενα με περφεκτο μπουφάν, μαύρο κολλητό φόρεμα και μάρτενς. Θα πεις, οκ, πιτσιρίκι που μόλις ήρθε από πάρτυ σάνράϊζ, με λίγα λόγια κανένα ενδιαφέρον. Ενώ στο ίδιο ντύσιμο, το σέξυ ψηλοτάκουνο πέδιλο, σε παραπέμπει κατευθείαν σε "ho" από το Las Vegas, έτοιμη για το επόμενο μεγάλο ξεφάντωμα. Έχει σημασία η επιλογή της λέξης ho και όχι slut. Μία μικρή λεπτομέρεια η διαφορά martens vs. high heeled sandal.

@feragamo....είναι και δεν της το είχα!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4