Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Call-Girls 146096
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ισχυρίζεται ότι είναι Ρωσίδι από Μόσχα. Στοιχηματίζω το εφάπαξ μου ότι ούτε που έχει βρεθεί ποτέ στην Μόσχα και ότι είναι Ουκρανή. Στα παπάρια μας όμως. Εξηγώ γιατί:
Καταρχήν τα αρνητικά:
- Για κάποιους το ύψος της, είναι εύκολα ξυπόλητη πάνω από 1,80 (που είμαι εγώ). Με τα τακούνια χάθηκε η μπάλα.
- Οδοντοστοιχία. Δεν είναι σίγουρα colgate, αλλά γώ δεν ενοχλήθηκα.
- Βυζί που ακολουθεί την βαρύτητα. Δεν είναι σταφίδα, αλλά δεν είναι τούμπανο.
- Αγγλικά. Γιοκ, τίποτα, απολύτως τίποτα.
- Δεν αφήνει δάχτυλα.
Και πάμε στα θετικά:
- Φωτογραφίες, αφαιρούμε κλασσικά το glossy και έχουμε την πραγματικότητα.
- Πρόσωπο, σοβαρό, όχι γλυκό, πολύ ωραία μάτια, λεπτά χείλη (επιτέλους όχι ροφός), μαλλί long χωρίς εξτένσιονς (επιτέλους), εάν δεν είχαμε το θεματάκι με οδοντοστοιχία, για μένα θα χτύπαγε 8+
- Σώμα, εάν αγνοήσω το βυζί που ακολουθεί την βαρύτητα (χωρίς να γίνεται ενοχλητικό όμως) και ένα τσικ χαλαρότητας στην κοιλιά, κατά τα λοιπά, είναι το σώμα της γυναίκας που με στέλνει αδιάβαστο. Είναι γυναικείο κορμί, όχι instagram, γυναίκας περί τα 30+ χρόνια και όχι πιτσιρίκας. Εάν την δείτε, βάλτε την να χορέψει, θα το κάνει με πολύ χαρά και βγάζει άπειρη καύλα. Δεν το περίμενα ότι κορμί 1,80+ μπορεί να κινηθεί έτσι, ρυθμικά και με τόση καύλα. Η εικόνα να την βλέπω από πίσω να περπατάει γυμνή στις μύτες, με το μακρύ μαλλί που έχει (πιο φουντωτό από φωτός), θα την θυμάμαι καιρό. Χάζεψα με τα πόδια της, ειδικά πάνω στις κλασσικές μαύρες γόβες και με κοντό φόρεμα, δεν πίστευα το θέαμα.
- Η γκόμενα έχει απίστευτο μήκος γλώσσας και κυρίως ξέρει να την χρησιμποποιεί.... Απίστευτο και επίμονο τσιμπούκι, απίστευτο γλύψιμο παντού, από δάχτυλα ποδιού μέσω όλου του κορμού μέχρι δάχτυλα χεριού. Άντε γεια η φάση. Το τσιμπούκι απίστευτα υγρό και επίμονο, τα παίρνει στο στόμα και χαμογελάει!!!!
- Παρόλο το ύψος της, όλες οι στάσεις άψογες. Σωστό σπάσιμο μέσης στα 4, σωστή ανύψωση λεκάνης στο ιεραποστολικό, σωστό κάθισμα στο κανονικό και στο reverse cow girl.
- Γενικά, πολύ ένταση, πολύ, πάρα πολύ ιδρώτας και επί 60 λέπτά (οκ, εξαιρούμε το 10 λεπτο που μπήκε για ντους πριν και μετά), είτε το χέρι της, είτε το στόμα της, είτε το μουνί της, είτε ο κώλος της, απασχολούσε τον πούτσο μου. Προσοχή λίγο σε δαγκώματα όταν ξεφεύγει.
Συμπέρασμα
- Εγώ θα επαναλάβω σίγουρα.
- Βάλτε την να χορέψει, γουστάρει τρελά. Θα ξεφύγει, θα ανεβεί στο κρεβάτι και θα χορεύει, λατρεύει καθρέφτες, καυλώνει να χαιδεύει τον εαυτό της και να κοιτάει τον καθρέφτη, στερημένη νυμφομανή μου θύμισε.
Τελευταίο αρνητικό για κάποιους, θετικό για εμένα.
-Όταν έληξε το ματς και ενώ μου πέρασε από το μυαλό ότι είμαι ο υπεργαμήκουλας και την τρέλανα, σοβαρεύτηκε απότομα, έκανε λογαριασμό, συν αυτό συν εκείνο κλπ, της έδωσα τα λεφτά, τα μέτρησε σαν μανάβης, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και έφυγε. Κάποιοι θα τα πάρουν στο κράνος με αυτό, εγώ (πρέπει να το έχω αναφέρει ξανά), το αντίθετο. Είπα, μπράβο της η πουτάνα. Θεατράρα έπαιξε μία ώρα, πήρε τα φράγκα και έφυγε. Αλλά τελικά αυτό είναι το ζητούμενο για εμένα τουλάχιστον, μία ώρα πάθος και ας είναι από θέατρο και το ανάλογο ξέσκισμα για το σωστό τίμημα. Θα επαναλάβω σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.338
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chaoserevos, antisthenis, GALLAS και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2021
Επιβεβαιώνω την πολύ κατατοπιστική κριτική, τέτοιες κριτικές χρειάζονται κι όχι αόρστες του στυλ "την γάμησα σε όλα τα δωμάτια και πέρασα καλά"

Εντάξει το βυζί δεν ακολουθεί απλώς την βαρύτητα, της το έχουν ξεζουμίσει τα 2 παιδάκια της. Όμως ΜΠΡΑΒΟ της που δεν έχει πειράξει τίποτα πάνω της! Τέτοιες γυναίκες θέλουμε

Το πρόσωπο ούτε γλυκό ούτε θηλυκό όμως καυλωτικό με τον τρόπο του

Είναι πράγματι απίστευτο το πως κινεί όταν θελήσει το κορμί της παρόλο το μπόι της. Όταν ερχόταν στον διάδρομο με τα τακούνια στα 1.95+ της έκανα νόημα να προσέξει τα φωτιστικά που κρέμονταν Χαχαχα!

Δεν νομίζω ότι προσποιείται στα βογγητά και γενικά

Εκεί που βγάζει επαγγελματισμό είναι στα χρήματα και στην καθαριότητα ...

Μου τα ζήτησε πριν καθίσει στο σαλόνι! Είπα προς στιγμή να την διώξω αλλά είχα εντυπωσιαστεί από το περπάτημα και την κορμοστασιά και με ανάμικτα συναισθήματα για το πρόσωπο είπα να ενδώσω. Βοήθησαν και οι προηγούμενες κριτικές εδω. Αν δεν υπήρχαν μάλλον θα την είχα διώξει ειδικά όταν άρχισε να μου ψεκάζει τον μεγαλειότατα Χαμόγελο Πρέπει ναχουν περάσει μήνες από την τελευταία που μου τον ψέκασε.

Τέλος πάντων έκανα υπομονή κάποια στιγμή βέβαια την έχασα λίγο με την εμμονή της στην καθαριότητα και το προφυλακτικό, της έβαλα φωνή έπεσε και λίγο τσαμπουκάς σωματικός και ίσιωσε ...

Μετά όλα κύλησαν μέσα στην καύλα. Μουνί χωνί όμως για τον δικό μου σωματότυπο, με αποζημίωσε με πίσω πόρτα. Δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα ! Το καλύτερο που έχω κάνει ως τώρα. Οπότε επιβεβαιώνω και προηγούμενο κριτή που είπε ότι στο anal απογειώνεται η γυναίκα.

Έχει και την εξήγησή του σύμφωνα με την δική μου εμπειρία. Στο anal μπορεί να αφεθεί, στο μουνάκι πάντα υπάρχει η ανησυχία μην φύγει ή σπάσει το προφυλακτικό ενώ χύνει ο άλλος ... 2 παιδάκια είναι αρκετά την σημερινή εποχή ...
review reaction 2 review reaction 1 Gxamos, Jack Skellington
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1