Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Δυστυχως μετα απο ενα απιστευτο σερι 9/9 παρα πολυ επιτυχημενων συνευρεσεων με διαφορετικα κοριτσια κυριως απο γκλαμουρ ,your angels & 1 apo to golden,που καποια ηταν διαστημικα καλα & ακομα τα θυμαμαι,εφτασε η ωρα-που δυστυχως στατιστικα θα ερχοταν-& για μενα να ζησω ενα ραντεβου στο οποιο δεν περασα καθολου καλα & θα το θυμαμαι οχι με θυμο για τα χαμενα λεφτα,αλλα με θλιψη γιατι πραγματικα μου γαμηθηκε η ψυχολογια κ την επομενη μερα ημουν ψιλο ρακος,οπου την αποκλειστικη ευθυνη την εχει η κοπελα & οχι το γραφειο-δεν ειμαι προμοτορας τους-θα σας εξηγησω παρακατω το σκεπτικο μου.

κατα την προσφιλη μου συνηθεια εστειλα μηνυμα στο γραφειο 1κμιση το βραδυ της δευτερας στο γραφειο να ρωτησω ποια κοριτσια ειναι διαθεσιμα-εδω να σημειωσω οτι κ τα 9 προηγουμενα επιτυχημενα ραντεβου μου τα πραγματοποιησα αυτη την ωρα 2μιση με 3,παντα καθημερινες μερες δευτερα με πεμπτη που τα κοριτσια εχουν πιο χαλαρες μερες σε σχεση με τα παρασκευοσαββατοκυριακα-το γραφειο μου εστειλε 3 ονοματα,δυστυχως αναμεσα τους δεν ηταν η ολιβια που ειναι ο διακαης μου ποθος,& τα 3 κοριτσια ηταν στα γουστα μου,τα 2 μαλιστα ειχαν διθυραμβικες κριτικες,ενω η τριτη ηταν καινουργια & δεν ειχε γραφτει κατι.

επειδη στις προηγουμενες συναντησεις που ειχα με το γραφειο οταν δεν ξερω ποια να διαλεξω ρωταω την τηλεφωνητρια με ποια πιστευει οτι θα περασω καλυτερα,αυτο επραξα κ σε αυτη την περιπτωση & μου υπεδειξε την αλανα,για την οποια & οι 5 συμπαικτες που εγραψαν κριτικη ειπαν τα καλυτερα,οποτε χωρις πολυ σκεψη συμφωνησα & πηγα στο ξενοδοχειο να ετοιμαστω οπου κατα τις 3 εφτασε το κοριτσι.
ηρθε απλα ντυμενη,αθλητικο παπουτσι,τζινακι & μπλουζα χωρις σουτιεν-με το ντυσιμο δεν εχω θεμα,γιατι παντα με απασχολει το εσωτερικο & οχι το περιτυλιγμα.με το που μπαινει μεσα με αρχιζει στα γλωσσοφιλα οπως ειμαστε ορθιοι,πολυ θετικο αυτο λεω απο μεσα μου,κατοπιν γδυνεται,νταξει εμφανισιακα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε ,σιγουρα οχι για τα 140,στα οποια εχω συναντησει γυναικαρες & εχω μεινει με το στομα ανοιχτο,αλλα δεν σκαλωνω σε αυτο,αμα για μια ωρα ζησω την ψευδαισθηση οτι ειμαι με τη γκομενα μου κ περασω ομορφα,χαλαλι τα λεφτα & ας χανει σε εμφανιση.
παμε στο κρεβατι & αμεσως αρχιζει πιπα που μπορω να πω οτι την κατεχει σε πολυ καλο βαθμο,να ρουφαει την πουτσα βαθια κλπ,κατοπιν της λεω να σταματησει κ να κανουμε λιγο αγκαλιτσες & φιλακια αφου ειμαι αγαπουλης,αυτη καταλαβαινει οτι θελω να αρχισουμε σεξ & πιανει το προφυλακτικο,προσπαθω να της εξηγησω οτι δεν θελω να κανουμε σεξ ακομα,εκει γυριζει κ μου λεει με τα λιγα αγγλικα της, πως ξερει οτι γραφω κριτικες κ δεν θελει να γραψω για αυτην,τη ρωταω γιατι κ εκει αρχιζει κατι περιεργα οτι θελει η συναντηση μας να μεινει στην ψυχη μου κ κατι αλλα περιεργα.
εκει αρχιζουν να με ζωνουν τα φιδια οτι κατι δεν παει καλα με τη γκομενα ,σαν να ηταν πολυ κουρασμενη δεν ξερω ακριβως τι προβλημα ειχε,
συνεχιζουμε παντως γλωσσοφιλα & της λεω να γυρισουμε 69,οκ μου λεει παιρνει πολυ καλη σταση ξεκιναει πιπα σουπερ & εγω χαιρομαι γλειφομουνι ,μετα απο λιγο σταματαει μονη της κ μου λεει παμε σεξ?
της λεω οχι ακομα-γενικα εχω ενα προγραμμα που ακολουθω με ολες & αφηνω παντα το σεξ στο τελος,αφου δεν αντεχω ετσι κ αλλιως δευτερη φορα μεσα στην ωρα-& συνεχιζω αγκαλιτσες & φιλακια,αυτη ανασκελα & εγω απο πανω,οπως ειμαστε ετσι αυτη κανει κινηση κ πιανει τον πουτσο μου,στην αρχη νομισα οτι ηθελε να μου τον παιξει,στη συνεχεια συνειδητοποιω οτι αυτο που προσπαθει να κανει ειναι να μου τον βαλει στο μουνι της χωρις να εχω φορεσει προφυλακτικο & ψιλοφρικαρω & της λεω μα καλα τι κανεις ????αφου δεν εχω βαλει προφυλακτικο?εκει φρικαρει κ αυτη αρχιζει να μου λεει οτι νομιζα οτι το ειχαμε βαλει κ εννοειται οτι δεν γινεται χωρις προφυλακτικο,αυτοι ειναι οι κανονες μου κ κατι τετοια κ εκει καταλαβαινω οτι καλυτερα να τη γαμησω μια ωρα αρχυτερα & να αφησω τις αγκαλιτσες για αλλη μερα για να μην πανε κ εντελως στο βροντο τα 140.
τη βαζω στα 4 για λιγο κ μετα τη γυριζω ιεραποστολικο & εκει παρατηρω οτι ειναι στα προθυρα να αποκοιμηθει,εκει ενιωσα πραγματικα εντελως σκατα-τελειωνω κακην κακως κ το σοου ληγει.μπαινει για ντους κ εγω στελνω μηνυμα στο γραφειο τα παραπονα μου & οταν βγαινει απο το ντους κ με βλεπει να τεξταρω, μου κανει το χαβα σου εσυ,γραφεις στο κινητο ενω σου ειπα πριν,καλα της λεω .
η τηλεφωνητρια μετα που μιλησαμε πραγματικα επεσε απο τα συννεφα με αυτα που της ειπα,μου ειπε οτι για την κοπελα δεν εχει δεχτει ποτε παραπονα κλπ & φυσικα την πιστευω,γιατι εχουν γραφτει για αυτη τα καλυτερα μεχρι τωρα & εκτος αυτου το γραφειο ξερει οτι ειμαι πελατης & γραφω κ κριτικες,οποτε σιγουρα δεν θα μου την εστελνε αμα ειχε την υποψια οτι δεν θα περασω καλα.
& με αυτη μου την κριτικη δεν πιστευω οτι κανω δυσφημιση στην γκομενα ,γιατι πραγματικα πιστευω οτι απλως την πετυχα σε κακη στιγμη,η συμμετοχη της οσο ηταν οκ ηταν αψογη-γλωσσοφιλα,πιπα,στησιματα ολα τελεια,αυτα πριν την καταβαλλει εντελως η κουραση κ βγει τελειως οφ ,οπου εχασε τα αυγα κ τα πασχαλια εντελως.
& αυτο ειναι το σημειο που θελω να σταθω διοτι πολυς κοσμος σε παλιοτερες συζητησεις που εχουμε κανει μεσα στο σαιτ,κατηγορει τα γραφεια οτι βαζουν τις γκομενες να δουλευουν απειρες ωρες & τις εξουθενωνουν,εγω κ σε εκεινες τις συζητησεις ειχα πει οτι περισσοτερη ευθυνη εχει η κοπελα,αν νιωθει οτι ειναι κουρασμενη οφειλει να πει στο γραφειο δεν μπορω να δουλεψω αλλο σημερα & τελος,το γραφειο αυτη τη στιγμη εχει γυρω στα 40 κοριτσια,εγω εστειλα μηνυμα 1κμιση βραδυ δευτερας προς τριτη κ το γραφειο μου εστειλε διαθεσιμα μονο 3 ονοματα,δεν μπορω να πιστεψω με τιποτα πως οι υπολοιπες 37 ειχαν ραντεβου εκεινη την ωρα,σιγουρα καποιες θα ειχαν πει στο γραφειο φτανει για σημερα,παω για υπνο ,αυριο παλι στη διαθεση σας,ανθρωποι ειμαστε.
αυτο που με στενοχωρει με την αλανα ειναι οτι ενω ηξερε οτι δεν ηταν σε θεση να φερεις εις περαν το ραντεβου της,ειπε στο γραφειο υπολογιστε κ μενα για ραντεβου,το γραφειο αν ηξερε οτι ειναι σε αυτη την κατασταση δεν θα μου την προτεινε καν.
δεν ημουν σιγουρος οτι ηθελα να τη γραψω αυτη την κριτικη,διοτι γενικα ηταν μια πολυ ασχημη εμπειρια-να εχω απεναντι μου μια κοπελα η οποια ειναι στα προθυρα της καταρρευσης,ενιωσα καπως οτι την εκμεταλλευομαι & αυτο μου προκαλεσε μεγαλη δυσφορια κ με εκανε να νιωσω πολυ σκατα,την αλλη μερα εστειλα μηνυμα στο γραφειο να ρωτησω αν ειναι καλα το κοριτσι κ μου ειπαν ολα οκ ηταν απλως κουρασμενη.
της ευχομαι τα καλυτερα,για ολους αυτο ευχομαι εξαλλου κ προχωραμε ολοι μπροστα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 08, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
TOMCRUISE
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
21.377
Πόντοι:
12.896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rocco65, Johnny Red2, daemon και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2021
Η κούραση είναι κατά 50% ο λόγος που θα πάει βρόντο το ραντεβού.
Μερικά γραφεία πιέζουν, άλλα καταλαβαίνουν, όμως εν τέλει οι κοπέλες θέλουν να μαζέψουν όσο πιο γρήγορα και όσα περισσότερα λεφτά μπορούν και άρα αυτές είναι υπεύθυνες στο μεγαλύτερο ποσοστό.

Ο μόνος που χάνει είμαστε εμείς όμως και εκεί το γραφείο κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να προσφέρει πίσω το ίδιο ποσό την επόμενη φορά λόγω και του περασμένου της ώρας.

Η κοπέλα να είναι καλά προτίστως.
review reaction 1 hornyasfuck, eridon1877, TheTester και 1 ακόμα μέλος
10 Νοεμβρίου, 2021
Φίλε το γραφείο σου είπε ψέματα ότι δεν έχει δεχτεί παράπονα για την συγκεκριμένη. Πριν λίγες ημέρες την συνάντησα και εγώ, με ξενέρωσε με την στάση της για τα χρήματα και έκανε το κουνέλι να μην δώσει τα ρέστα. Το είπα στο γραφείο της και αυτό μου απάντησε ότι έγινε παρανόηση στην μετάφραση!!! Εκμεταλλεύονται το μονοπώλιο τους αυτό τον καιρό.
review reaction 1 Bleach, hornyasfuck, piko και 2 άλλα μέλη
10 Νοεμβρίου, 2021
φίλε Τομ Κρουζ...
λυπάμαι που δεν πέρασες καλά, βεβαία συμβαίνουν αυτά κ δεν υπάρχει λόγος να σε παίρνει από κάτω!

Παρόλα αυτά, έχω μια ένσταση διότι έχω αμφιβολίες αν οι κοπέλες που δουλεύουν στα γραφεία έχουν την επιλογή να μην δουλέψουν.
Η πεποίθηση μου είναι ότι τις εξαναγκάζουν να δουλεύουν ασταμάτητα, πεποίθηση μου είναι ότι υπογράφουν συμβολαια με πρακτορεία "μοντέλων" πριν έρθουν και σε αυτα θα περιγράφονται αναλυτικά οι "ώρες εργασίας τους"!

Πεποίθηση μου είναι ότι στην Ελλάδα, στο συγκεκριμένο ζήτημα, ζούμε έναν μεσαίωνα!

ΥΓ: και μην βγουν τα γραφεία τώρα να μου (μας) πουν ότι αυτά που λέω δεν ισχύουν γιατί αφενός κανείς δεν θα τους πιστέψει και αφετέρου...τι θα λέγανε?
Ότι "ναι, τα γαμάμε στη δουλειά τα κορίστια"? Δεν υπάρχει περίπτωση...
ΥΓ2: ΦΥΣΙΚΆ, δεν έχω αποδείξεις για αυτά που υποστηρίζω, είναι το φίλινγκ που έχω σχηματίσει 30 χρόνια στο κουρμπέτι! Αυτό το φίλινγκ προκύπτει απο τις συζητήσεις μου με κορίτσια του χώρου και από προσωπικές εμπειρίες (παλαιότερα βέβαια) από τις οποίες δεν είναι δύσκολο να βγουν τα παραπάνω συμπεράσματα, αν και καμία δεν το έχει παραδεχτεί ανοιχτά! Αυτά...

Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, eridon1877 και 2 άλλα μέλη
10 Νοεμβρίου, 2021
απο οσο διαβαζω ημιεπιτυχημενο ημιαποτυχημενο ηταν
η κουραση δυστηχως παιζει ρολο
και οι ωρες που θες νομιζω ειναι δυσκολες
G
geroksouras
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, eridon1877 και 1 ακόμα μέλος
11 Νοεμβρίου, 2021
Τύπε μου, οκ, κατέγραψες το εύλογο παράπονό σου, χωρίς να την σκουπιδιάσεις την κοπέλα και κυρίως χωρίς να της φερθείς προσβλητικά ή να την επιπλήξεις. Δεν έχεις κανένα λόγο να αισθάνεσαι άσχημα.
review reaction 1 Limperatore XXI, hornyasfuck, TheTester και 1 ακόμα μέλος
11 Νοεμβρίου, 2021
-rakips1 κριτικη δεν εβαλες ομως να σωσεις καναν ανθρωπο

-james034 ουτε εγω ξερω ακριβως τι γινεται,ομως πιστευω οτι επειδη αυτες οι κοπελες συζητανε μεταξυ τους στη ρωσια ή απο οπου αλλου ερχονται κ ειναι ενημερωμενες για τις συνθηκες εργασιας εδω στο συγκεκριμενο γραφειο,αν ηταν τοσο ασχημα τα πραγματα γιατι να ερθουν εδω & να μην πανε σε αλλη χωρα με καλυτερες συνθηκες?
κ το αλλο που γραφω, 2 η ωρα το βραδυ καθημερινης ειχαν ραντεβου ολες οι υπολοιπες 37 κ ηταν ελευθερες μονο αυτες οι 3?
εγω πιστευω οτι καποιες ειχαν ραντεβου & καποιες την ειχανε πεσει γιατι ηταν πολυ κουρασμενες ,στην τελικη αν το γραφειο γνωριζε σε τι κακη κατασταση ηταν η αλανα γιατι να μου τη στειλει,θα μπορουσε να μου προτεινει καποια απο τις αλλες 2 που ηταν διαθεσιμες.
& την προηγουμενη βδομαδα που πηρα την Τορι μια κουραση την ειχε το κοριτσι-τετοιες ωρες που παω & γαμαω ο βρυκολακας-αλλα εκανα διαστημικο γαμησι,καλα εμφανισιακα δεν συγκρινονται,αλλα περασα σουπερ & εζησα τη φαντασιωση μου στο μαξιμουμ!
review reaction 1 hornyasfuck, eridon1877
11 Νοεμβρίου, 2021
Φίλε Τομ, πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω...
Όπως είπα, έχω χτίσει στο μυαλό μου μια πεποίθηση η οποία μπορεί να είναι λανθασμένη! Πιθανόν να είναι σωστή κατά ένα ποσοστό, τι να πω?!

Σκέφτομαι ότι κάποιες κοπέλες, ίσως να έρχονται στην χώρα μας για να μαζέψουν σε 2-3 εβδομάδες όσα περισσότερα μπορούν και με αυτή τη συνθήκη επιλέγουν οι ίδιες να δουλεύουν πολλές ώρες, όντας ερείπια, χωρίς να "λογαριάζουν" τον πελάτη. Κοινώς...στο μουνί τους....το παραδάκι να πέφτει και τα υπολοιπα δεν έχουν σημασία! Άλλωστε, δεν πωλούν προϊόντα που χρειάζονται άφτερ σέιλς ή σέρβις οπότε και μερικούς δυσαρεστημένους πελάτες να έχουν, δεν χάθηκε ο κόσμος. Δεκάδες οι υποψήφιοι πελάτες! Ο σκόπος αγιάζει τα μέσα... Βέβαια κ πάλι εδώ, τα γρφεία τις καλύπτουν...

Τέλος πάντων, φαντάζομαι θα υπάρχουν δεκάδες απόψεις επί του θέματος και ας μην πλατιάσουμε άλλο! Επιμένω όμως ότι δεν έχεις κανέναν λόγο να πέφτεις ψυχολογικά εσυ, δεν βρίσκω τον λόγο!! Τσίαρ απ μεν...

Αυτά... Καπέλο
review reaction 1 TheTester, hornyasfuck, TOMCRUISE
11 Νοεμβρίου, 2021
κι εγώ πλέον πιστεύω ότι μεγαλύτερη ευθύνη έχει η κοπέλλα. Αυτό που μου έχουν πει κάποιες όμως από τα 3 μεγάλα γραφεία είναι ότι δικαιούνται 1 ρεπό την βδομάδα, και ότι το ωράριο είναι γενικά 14 - 04 (14ωρο). Όμως αν πει κάποια δεν μπορώ να συνεχίσω σήμερα τι θα της πουν, σήκω φύγε; Αν έχει πελατεία; Δύσκολο. Αντιθέτως μου τύχει κοπέλλες που εργάζονται στο τελείωμα της περίοδου τους ...

Οπότε μεγαλύτερη ευθύνη στο σώμα και τις υπηρεσίες που προσφέρει έχει η κοπέλλα.

Επίσης πως σε γίνεται σε άλλα γραφεία τα ωράρια των κοριτσιών να είναι διαφορετικά μεταξύ τους; Άλλες δεν εργάζονται ΣΚ και 1-2 εργάζονται μόνο 6 ώρες την ημέρα ...

Το βασικό φάουλ του γραφείου είναι ότι δεν σε αποζημίωσε. Ειδικά εσένα που είσαι παλιός και ΤΑΚΤΙΚΟΣ πελάτης. Έτσι γίνεται σε όλες τις σοβαρές επιχειρήσεις ... και είναι συνυπεύθυνο γιατί θαπρεπε κάπως να "τιμωρίσει" την κοπέλλα που δεν μετέφερε την κούραση στο γραφείο και συνέχισε να εργάζεται. Αλλά είναι ΕΘΙΣΤΙΚΟ το ΠΟΛΥ και ΓΡΗΓΟΡΟ χρήμα και για τους δυο δύσκολο να το ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ;)
review reaction 1 james034, TheTester, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
11 Νοεμβρίου, 2021
το συγκεκριμένο γραφείο μου έχει ακυρώσει ΟΥΚ ολίγες φορές προγραμματισμένα ραντεβού από προηγούμενες μέρες και ο λογος ηταν τα ρεπό των κοριτσιών που είχα επιλέξει

για μένα τη βασική ευθύνη την φέρνουν πρωτίστως τα κορίτσια...
δεν μπορώ να διανοηθώ ένα γραφείο που βγάζει χρηματα και ξέρει για πελάτη που γράφει να του στείλει κουρασμένη κοπέλα....
review reaction 1 TheTester, hornyasfuck, TOMCRUISE
11 Νοεμβρίου, 2021
τα ιδια περασα και εγω με τη Lucia , παραλιγο να κοιμηθει . Δεν εβαλα κριτικη αλλα ειναι φαουλ να κανουν πολλα ραντεβου οι κοπελες ...η τουλαχιστον να βαζουν βαρδιες αμα ειναι να εξυπηρατουν πολυ πρωινες ωρες ...
review reaction 1 TOMCRUISE
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2