Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 20 10
Call-Girls
31769
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Ιζαμπέλα είναι η παλιά Μπέλα. Πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά. Σώμα με μικρό στήθος και κώλο σφιχτό στρογγυλό για πολλές μπάτσες. Η είσοδος της στο δωμάτιο γεμάτη αυτοπεποίθηση λόγω και της εμφάνισης της. Με τις ψιλοτάκουνες γόβες ξεπερνούσε το 1.85. Με καλησπέρισε με την καβλιάρικη βραχνή φωνή της και αμέσως στο μπάνιο για το απαραίτητο φρεσκάρισμα. Γενικά δεν μου αρέσουν τα πολλά πολλά και μόλις βγήκε την γονάτισα και της τον έδωσα στο στόμα για να αδειάσω γρήγορα και να απολαύσω το κυρίως πιάτο στην υπόλοιπη ώρα. Φρεσκάρισμα δικό μου και σχεδόν αμέσως ξεκίνησα τον δεύτερο γύρο. Γουστάρω τα ψηλά μωρά. Αν και δεν κουμαντάρονται εύκολα η Ιζαμπέλα ανταποκρίθηκε στον ρυθμό που ήθελα και την πήγα γαμιώντας ( χαχαχαχαχα ) μέχρι ένα πεντάλεπτο πριν την λήξη της ώρας. Tip: βάλτε την στα 4 είναι η αγαπημένη της στάση Την ευχαρίστησα και αποχώρηση.
Αν θα την ξαναέπαιρνα; Σίγουρα για την εμφάνιση αλλά και στις υπηρεσίες δεν μου άφησε κάποια κακή εντύπωση. Το +20 που έβαλα στην τιμή είναι για το χύσιμο που έφαγε η πιτσιρίκα στο στόμα.
Αν θα την ξαναέπαιρνα; Σίγουρα για την εμφάνιση αλλά και στις υπηρεσίες δεν μου άφησε κάποια κακή εντύπωση. Το +20 που έβαλα στην τιμή είναι για το χύσιμο που έφαγε η πιτσιρίκα στο στόμα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 08, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή