Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ας βάλω κ εγώ το
Ας βάλω κ εγώ το δικό μου λιθαράκι στις κριτικές της κοπέλας. Οι συναγωνιστές έχουν καλύψει τα περισσότερα, οπότε θα προσπαθήσω να αναφέρω ότι κατά τη γνώμη μου βρήκα διαφορετικό.

Ήρθε η κοπέλα όμορφα ντυμένη κ χαμογελαστή. Εδώ θα διαφοροποιηθώ λίγο ως προς το συναγωνιστή που έγραψε πως ότι βλέπεις παίρνεις. Έχει κάνει δουλίτσα ο φωτοσοπάς.
Πρόσωπο στρογγυλό με κινέζικα χαρακτηριστικά. Δε διαφέρει κ πολύ από τα Κινεζάκια της Ομονοίας. Σώμα καλό, χωρίς όμως την σφριγιλάδα των φωτογραφιών.
Όταν γδύθηκε διέκρινα ένα εμφανώς μικρότερο στήθος από αυτό των φωτογραφιών κ ελαφρώς πεσμένο. Χαλαρότητα στην κοιλίτσα, αλλά ο κώλος περήφανος. Άνω κ κάτω άκρα, εύσχημα κ περιποιημένα.

Μπήκαμε μαζί στη μπανιέρα. Στην προτροπή μου για χρήση αφρόλουτρου έλαβα αρνητική απάντηση κ έτσι περιοριστήκαμε στη χρήση νερού. Με χάλασε λίγο αυτό είναι η αλήθεια.

Στον αγώνα η κοπέλα είναι πολύ καλή κ πολύ δοτική. Ένα μικρό φάουλ έγινε όμως. Με ρώτησε πως μου αρέσει το σεξ. Της είπα ότι μου αρέσει η κοπέλα να είναι υποτακτική, αλλά αν δεν της αρέσει δεν υπάρχει πρόβλημα, πάμε σε gfe. Τι ήθελα κ της το είπα; Μου είπε ότι εκείνης της αρέσει να είναι dominant κ προσπαθούσε να με πνίξει κ να με δαχτυλιάσει. Ευτυχώς δεν επέμεινε για πολύ, οπότε όλα καλά.

Παρότι δε χρησιμοποίησε αφρόλουτρο, δεν είχα περίεργες οσμές οπότε όλα καλά κ στο 69 κ όταν την έγλειφα.

Στο σεξ όπως έγραψαν οι συναγωνιστές, έχει αρκετές γνώσεις. Παίρνει πρωτοβουλίες, έχει ωραία στησίματα και συνίσταται για τεμπέληδες σαν και του λόγου μου.

2 φορές τελείωσα συνολικά, μια με cim κ μια με cif. Εδώ έκανα εγώ τη μλκια κ τα ζήτησα κ τα 2, με αποτέλεσμα να με χρεώσει έξτρα κ για τα 2. Δεν έφερα αντίρρηση φυσικά γτ αναγνώρισα τη μλκια που έκανα. Οπότε έδωσα 40€ επιπλέον σε έξτρα.

Στο ενδιάμεσο είχε πολύ καλό μασάζ. Ειλικρινά δεν ήθελα να σταματήσει. Προς τιμήν της όμως, άφησε χρόνο κ για το δεύτερο γύρο, χωρίς καν να κοιτάξει ρολόι.

Σόσιαλ ικανοποιητικό με τα λίγα αγγλικά μου σε στυλ "ντου γιου λάικ Γκρις" και "ντου γιου λάικ Πούτιν" κ τα λίγα αγγλικά της με ρώσικη προφορά.. Συνεννόηση έγινε πάντως..

Αυτά από μένα, καλή δύναμη σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
manaconda13
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
2.391
Πόντοι:
2.420
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, company of heroes tho, eridon1877 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2021
Έχεις έναν εξαιρετικό τρόπο να αναδεικνύεις τα θετικά και τα αρνητικά μιας συνάντησης. Για άλλη μια φορά περιγραφικός και αντικειμενικός. Super
review reaction 1 Aragorn135, hornyasfuck, manaconda13
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1