Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Οι ημέρες λίγες, αρκετές επιλογές, λίγες διαθεσιμότητες. Ο κλήρος έπεσε ευτυχώς στην Αλάνα.

Ας ξεκινήσω με τα δυο (για κάποιους μπορεί να είναι αρνητικά αλλά ας μην αποθαρρυνθούν γιατί επιφυλάσσονται πολλά θετικά) αρνητικά για κάποιους.
Όπως προανέφεραν οι μαχητές
Α. Η καισαρική τομή που εκδηλώνει γέννα
Β. Η χαλαρότητα στο στήθος που εκδηλώνει επίσης γέννα (χαλαρότητα λέω όχι άδειασμα και σακούλιασμα του στήθους)

Τα θετικά
Σώμα, Petit - minion χωρίς μπιροκοιλιές και περιττά λίπη. Για κάποιους λάτρις του είδους θα το ευχαριστηθούν.
Ελαφρά χαλάρωση αλλά ανεπαίσθητοι όχι τραγικό και ενοχλητικό, μπορώ να πω σε μερικά σημεία κατά την διάρκεια του αγώνα δούλευαν οι μύες αρκετά σφιχτά... (δες υπό κατηγορία πρωκτικό)
Πρόσωπο / ηλικία, Γλυκό, συμπαθητικό, στρογγυλό αλλά όχι το φουσκωμένο σαν μπαλόνι, αρκετά ελκυστικό για εμένα. Ηλικία ή όσο γράφει ή ένα δυο χρόνια μεγαλύτερη.
Επικοινωνία / Social, σχετικά καλά αγγλικά, ελάχιστες φορές χρησιμοποιήθηκε ο ηλεκτρονικός μεταφραστής.
Φωτογραφίες, όπως το έγραψε και ένας μαχητής ότι βλέπετε, αφαιρέστε φωτισμό, λάμψη, μπράβο τις.
Αγώνας
Υπό κατηγορία πίπα, προσωπικά το ευχαριστήθηκα, βαθιά (μέχρι δακρύων πήγε ... ο νοών νοείτω)
Υπό κατηγορία αγώνας, Υψηλή μαχητική ικανότητα, ανοίγματα, στησίματα, αεροπλανικά. Δεν κωλώνει! (δες υπό κατηγορία πρωκτικό)
Υπό κατηγορία πρωκτικό, Κάπως είχε δυσανασχετήσει στην αρχή πριν ξεκινήσουμε και παίρναμε το ντουζάκι. Στο μάτι σας φαίνεται μικρή "και που να το πάρει τώρα;" "σιγά μην την αφήσω ανάπηρη;" κλπ... (καλά δεν έχω και κανένα μαδέρι). εδώ έρχομαι στο αεροπλανικό, (με ελάχιστες το έχω καταφέρει) Κάθομαι στον καναπέ, rewerse cow girl, τοποθετημένο στο κώλο, την αρπάζω από τα πόδια και σηκώνομαι μαζί με αυτήν, και το πουλί στο κώλο..... (απορίες για κιλά μάλλον δεν έχετε...), ούτε μα, ούτε μου, τίποτα λέμε.... κάποια στιγμή ξέφυγε από τον κώλο και πήγαμε για άλλη στάση,
στο διάλυμα στο ντουζ και εκεί χωρίς πολλά πολλά με όσοι πρόσφυση είχε το μπαλόνι.

Να σημειώσω ότι ξεκίνησα με ένα γλείψιμο και στο πρώτο 25 λεπτο που έπρεπε να πάρω μια ανάσα και σταμάτησα για διάλυμα προσπαθούσα να καταλάβω τι κάνω λάθος. Στην δεύτερη προσπάθεια μετά από 20 λεπτά περίπου παίρνει το χέρι μου το βάζει στο στόμα τις, το σαλιώνει και το σπρώχνει στο μουνάκι τις, εκεί βρήκα την απάντηση, ακολούθησαν δυο πετυχήμενες προσπάθειες, από τις οποίες στην τελευταία, ο μαλάκας δεν έβγαλα έγκαιρα το κεφάλι μου από τα σκέλια τις και με μάγκωσε ανάμεσα σε αυτά, να μην μπορώ να απαγκιστρωθώ από το μουνάκι, και να το γλυφό αφηνιασμένους, και αυτή να σφίγγει ακόμα περισσότερο το κεφάλι, στο σημείο που είναι τα αυτιά μου, φοβάμαι πως όλοι η γειτονία πρέπει να την άκουσε έκτος από έμενα.

Δεν ξέρω άλλα για έμενα την φανέλα την ίδρωσε με το παραπάνω. Τέτοια συνάντηση με ένταση είχα καιρό να ζήσω, έκοβα ταχύτητα για να μην τελειώσω μετά από κάτι ώρες (πραγματικά κάτι ώρες) που δεν πήγαινε άλλο και είπα να εκσπερματώσω, βγάζω το προφυλακτικό, πάει να τα πάρει στο στόμα τις, αλλά με το που έβγαλα το προφυλακτικό είχαν πάρει το δρόμο τους για τον τοίχο... (την επόμενη μέρα τα καθάριζα από τον τοίχο και το πάτωμα...)

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν χρησιμοποιήθηκε λιπαντικό... Σάλιο και μόνο!

Μπράβο και το γραφείο για την άμεση ανταπόκριση και για το κλείσιμο της συνάντησης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 02, 2021
Διάρκεια
6 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
890€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
86
Πόντοι:
17.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, olddog, Kontopodis και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2021
Χαιρομαι που περασες καλα με Alana, κριμα που δεν περασες καλα με Κρις, ωραιες αναλυτικες κριτικες με τα συν τους και τα πλην τους Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, kamikaze73
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1