Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 23 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ΕΥΗ!!!είναι αρκετές ημέρες στην πόλη μας κ όλο μου στριφογύριζε στο μυαλό να την επισκεφτώ αλλά τα λίγα σχόλια και κριτικεσ μου έκοβαν την φορα!!κλεινω το ραντεβού εντωμεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω τελευταία γίνεται της πουτανας από κίνηση με τα αυτοκίνητα και καθυστέρησα Μπήκα πολύ βιαστικά στο δωμάτιο κ δεν επεξεργάστηκα καλά το προσωπο της μπήκα στο μπάνιο κ αναρωτήθηκα καλά με τον terminator έκλεισα ραντεβού!!;;;??και το δεύτερο πω ρε φίλε πως θα πηδήξω σε μόνο κρεβάτι!!
Τελειώνω το ντουζ κ με περίμενε με τα εσώρουχα στο κρεβάτι το κορίτσι τελικά είχε απλσ μεγαλώσει λίγο τα χείλη της ΔΕΝ έμοιαζε με τον terminator χαχαχα
Το προσωπο της μου άρεσε γτ μου έβγαζε πως θέλω να σε χύσω στη μάπα είχε πορνό φάτσα δεν μου βγαίνει αυτό μ όλες !!!Η ΕΥΗ είναι καυλα να την χάνεις στα μούτρα!!
Η πιπα της καλούτσικη παίχτηκαν πολλα χάδια φιλία όσο για το σεξ τελικά το ότι ήταν το κρεβάτι μόνο μου βγήκε σε καλό γτ την έστησα στα 4 κ ήταν τρέλα κ απόλαυση !!παιχτηκαν 2γυροι με πολύ σεξ κυρίως στα 4 κ η κοπέλα άψογη!!αντεχει κ όταν της αρέσει μιλάει στα ρωσικά!!
Το μόνο αρνητικό δεν ξέρει καλά αγγλικά αλλά οκ δεν πάτε να πιάσετε κουβεντολοι!!!
Προσωπικα ευχαριστήθηκα σεξ μπράβο στο κορίτσι
Γεια χαρά σ όλους

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kounel@
Ανώτερος
50
Πόντοι:
7.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 monstercock greece, hornyasfuck, olddog και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2021
καλα ρε φιλαρακι,σοβαρα τωρα,σε μονο κρεβατι την πηδηξες?μου φαινεται αδιανοητο να πουμε.
απο σωμα,τι παιζει?ειναι λεπτη?το στηθος ειναι φυσικο?γιατι στις φωτο μου φαινεται οτι παραειναι τελειο για να ειναι φυσικο?
γενικα & στις 3 κριτικες που εχουν γραφτει δεν πολυκαταλαβαινει κανεις τι λεει απο κορμι το μωρο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1