Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Αφού μας ξαναήρθε η κοπελιά, ήρθε ώρα να γράψω και εγώ τη κριτική μου που έγινε στο τέλος του προηγούμενου ΤΟΥΡ της.

Συνεννόηση σχετικά καλή με το γραφείο αν και άλλαξα την ώρα λίγο νωρίτερα ώστε να χτυπήσω 2ωρακι. Μου φάνηκε ότι ήταν και λίγο ενοχλημένη η τηλεφωνήτρια... τι να πω.

Χτυπάει τη πόρτα με συνθηματικό χτύπο και απόρησα....Χμμμ;

Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες με μια μικρή χαλαρότητα δέρματος στα χέρια και στα μπούτια που είναι μηδαμινή....ΑΛΛΑ το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση. Ανοίγω πόρτα και δεν τη γνώρισα ΚΑΘΟΛΟΥ.... μέχρι που μου είπε το όνομα της. Ωχ λέω .. αυτό εμένα με χάλασε αρκετά. Για άλλη πήγαινα και άλλη ήρθε.... έτσι μου φάνηκε.

Social οκ, λίγο μπλα μπλα αφού δεν το έχει με την επικοινωνια... Τις ίδιες βαρετές ερωτήσεις λες και έχω πάει σε συνέντευξη...Κεφάλι σε τοίχο!

Ξεκινάμε φιλιά, βαθειά γλωσσοφιλα προσπάθησα αλλά δεν πήρα ανταπόκριση καμία. Από την αρχή μέχρι το τέλος.

Λέει μπανάκι να πάω... Μόλις είχα βγει της λέω ... Με κοιτάει και λίγο στραβωμενη και οκ μου λέει θα πάει αυτή... σκέφτηκα να τη στείλω αλλά μου άρεσε ως σύνολο και τη κράτησα τελικά. Τελειώνει το μπάνιο μετά από κάνα 5 λεπτο.

Έρχεται, όμορφη, γλυκιά με ένα ναζι και με αποκορύφωμα ο κωλος της που δεν σταμάτησα να πιάνω συνεχώς. Πάει να ξεκινήσει πίπα και βγάζει το θαυμαστό WD42.000 και αρχίζει τον ψεκασμό. Δεν άφησε χιλιοστό στη περιοχή του πέους και των αρχιδιών. Έτσι όπως το κρατούσε σκέφτηκα πάλι καλά που δεν έβγαλε κάνα ΤΕΖΑ από το τσαντάκι της και γέλαγα μόνος μου για κάνα λεπτό μέχρι και να τελειώσει. Της λεω είσαι σίγουρη ότι έβαλες αρκετό ? Αν όχι θα σε μαλώσω. Και η τύπισσα συνέχισε να ψεκάζει. Της πιάνω το χεράκι ευγενικά και της λέω αρκετά νομιζω... Μου είχε μουλιασει τα πάντα και ετσουζε όλη η περιοχή. Κεφάλι σε τοίχο!

Πίπα καλή ή από τις καλυτερες με προσπάθεια αλλά χωρίς να απολαμβάνω κάτι ιδιαίτερο λόγω αντισηπτικού. Ωραία καυλωτικη στάση είχε πάρει αφού με έσπρωξε στο κρεβάτι για να ξεκινήσει. Χεράκι αρκετό για τα γούστα μου και της το έβγαλα και 2 φορές όπου και το κατάλαβε να μην ξαναπροσπαθήσει.
Δεν προσπάθησε για κάτι περισσότερο, περιοχή γύρω άγγιξε αλλά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.

Ξεκινάμε τον αγώνα που επιδίωξε εκείνη... μάλλον τον βαρέθηκε μετά από 5 λεπτά στο στόμα της και αφού δεν μπορούσε να τον πάρει όλο μέσα. Προσπάθεια για dt και mouthfuck, τίποτα και εκεί.. Εμμμμ

Αρκετές στάσεις... Cowgirl , ιεραποστολικό, όρθιο, στα 4. Συμμετείχε αρκετά με προτροπές, κραυγουλες και πρωτοβουλίες. Δέχτηκε και δυνατό σφυροκόπημα χωρίς να διαμαρτύρεται πολύ. Κραυγές υπερκαυλωτικες να νομίζω ότι σκίζω τα πάντα... ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ πάντως. Ναι!

Στις 3-4 φορές που τελείωσε απλά βαρέθηκα να ακούω you God, you great, you beast.... Υπερβολικά όλα έμοιαζαν Χμμμ;

Ιεραποστολικό έλεγε ότι πόναγε οπότε πήγαινα ρελαντι. Τελείωσα 4 φορές και ενδιάμεσα πάντα είχαμε ντουζ εναλλάξ και ψεκασμό.....τζελ μόνο τη τελευταία φορά που κατάλαβα ότι απλά ήθελε να χαλαρώσει... έλα ντε που ήταν καγκελο και ήθελα να Κατσικογάμης....

Την τελευταία φορα έβαλε αρκετό κοφτη με χρησιμοποίηση χεριών και ποδιών σε όλες τις στάσεις. Το τζελ ήταν άπλετο και ένιωθα λες και βάραγα αέρα μέσα της και ήταν και αρκετά κλειστή... Χμμμ; Θα προτιμούσα να πει απλά ότι δεν μπορεί άλλο τελικά. Είχα γεμίσει τα χέρια και τα πόδια από το τζελ....έβλεπα και να δυσανασχετεί λίγο οπότε της λέω αν θέλει να σταματήσω ... Μου λέει όχι θέλει να τελειώσω... Τέλεια της λέω αν και δύσκολο με τόσο τζελ. Αρκετό σφυροκόπημα στον αέρα και τέλος εις το πλαστικό και να μένω στα 4 πάνω της για κάνα λεπτό γιατί τα είχα παίξει και είχα ιδρώσει τέρμα. Μου είπε και 2-3 φορές αν τελειώνω. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι είχε εξαφανιστεί το οποίο πάθος υπήρχε στους 3 πρώτους γύρους δηλαδή τη πρώτη ώρα και κάτι λεπτά.

Τωρα πάω να πιάσω το προφυλακτικό και εξαιτίας υγρών της και του τζελ γλυστρησε οπότε και ακολούθησε επική συναναστροφή. Με τη τύπισσα να φωνάζει, να τρέχει στο μπάνιο για κάνα 10λεπτο και να επιστρέφει πετώντας μου κατηγορίες ότι εγώ φταίω που έγινε και θα πρέπει να πάρει χάπια και να βάλει ξένα πράγματα που δεν θέλει στο σώμα της κλπ κλπ. Ένα 10 λεπτο επικού παραληρήματος που απλά καθόμουν και άκουγα. Εν τέλει, της λέω τελείωσες? Ναι... Και εγώ της λέω.

Αυτά συμβαίνουν και σίγουρα δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Τέλος πάντων... Ντύνεται... Φεύγει....Ένα πεταχτό φιλί αφού είχε ηρεμήσει επιτέλους. Μετά από 1 λεπτό χτυπάει ξανά τη πόρτα και με ρωτάει αν τη γαμουσα χωρίς προφυλακτικό... Της απαντάω ούτε στα όνειρα σου.. καληνύχτα και κλείσιμο της πόρτας στα μούτρα καθώς έφτασα στα όρια μου.
FYI ήμουν ευγενικός από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δυστυχώς είναι ψυχαναγκαστική σε αρκετά μεγάλο βαθμό με τη καθαριότητα και δε ξέρω με τι άλλο. Αν γίνει καμιά στραβή τρέξτε να κρυφτείτε γιατί μπορείτε να μπλέξετε. Σε γενικές γραμμές πέρασα υπέροχα μέχρι το τελευταίο 20 λεπτό.

ΔΕΝ ΣΥΣΤΉΝΕΤΑΙ αν δεν είστε πολύ στα @@ σας με τη φάση της καθαριότητας και όποια φάση μπορεί να προκύψει.
Επανάληψη δεν θα γίνει γιατί απλά ως ανάμνηση μου έχει μείνει μια πολύ καλή βραδιά με μια δόση παραληρήματος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 07, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 arwstaki10, koukos19, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2021
Τελείωσα 4 φορές
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ
G
geroksouras
review reaction 3 redb
03 Νοεμβρίου, 2021
τι λες ρε φιλε ?? τετοια διαφορα ??
εμενα ουτε αντισηπτικα, ουτε μαλακιες, μου ακονισε τη ψωλη και τα αρχιδια με το στομα της
review reaction 1 redb
03 Νοεμβρίου, 2021
@geroskouras με το γαριδακι των 10εκατ. γίνεται καλή δουλειά τελικά Χαχαχα!

@roughfucker εφόσον δεν χρησιμοποίησε τίποτα, σημαίνει ότι άλλαξε πρόγραμμα. Χαίρομαι που πέρασες τέλεια Έτσι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3