Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Από την προηγούμενο τουρ της κοπελιάς ήθελα να την δω από κοντά αλλά δεν την πρόλαβα. Οι φωτογραφίες τις μου προκαλούσαν μια ελξη, όταν λοιπον είδα οτι ξαναγύρισε στα μέρη μας, έκλεισα άμεσα, Το γραφείο άμεσο όπως πάντα, αν και εκαναν ενα λαθάκι και αντι για 1,5 ωρα που ζήτησα, κανόνισαν την κοπέλα για 1 μόνο. Το παραβλέπω και προχωράω στα σημαντικά. Η κοπέλα είναι ότι βλέπετε στην σελίδα της και στις φώτο ( αν αφαιρέσετε το επαγγελματικό μακιγιαζ της φωτογράφισης ) και από κοντά θα την μπορούσα να την πω και πετιτ. Το μόνο κακό που βρήκα πάνω της, θα ήταν τα στηθάκια της που αν και φυσικά και για το νεαρό της ηλικίας της είναι πολύ χαλαρομένα. (ισως πιθανότερα από θηλασμό καθώς μια μεγάλη τομή στην κοιλία της είναι ξεκάθαρα από καισαρική.)
Στα του αγώνα η κοπέλα όλη την ώρα με το χαμόγελο στα χείλη, πολύ ευχάριστη και λόγω ύψους (1.60 -1.65 το πολύ) διαχειρίσιμη στο κρεβάτι να την κάνεις ότι θέλεις.... εεε το μόνο που δεν ήθελε και το έδειξε ήταν δακτυλα στις τρυπούλες τις. Στο στομάτικό της όμως δίνει ρέστα! Από τα καλύτερα τον τελευταίο καιρό που μου έχουν κάνει, με ή χωρίς χέρια, με παίξιμο της γλώσσας στο πουτσοκέφαλο και με πέρασμα από τις μπάλλες με καραμέλωμα, και με γλύψιμο του κορμού. Αν είχε βαθμολόγηση το σαιτ για την πιπα, άνετα θα έβαζα 9 με 9,5.
Να και μια πρόταση για το σαιτ, να προσθέσει στις κριτικές και βαθμολογία για την πεολειχία!!! Γιατι πολλές γκόμενες είναι μουνάρες αλλά στην πίπα σκραπες, ή το ανάποδο. Και η πίπα σε πολλούς είναι σημαντικό κομάτι του σεξ.
Να μην τα πολυλογώ εκεί στο στόμα της έγινε και η κατάθεση της κρεμ μπουλε, όπου και την καθάρισε κανονικότατα γλύφοντας μέχρι και την τελευταία σταγόνα, και μετά πήγε στο μπάνιο. Πραγματικά δεν ξέρω αν έγινε κατάποση, αλλα μιλάμε πέρασε κανα τρίλεπτο μετά το χύσιμο που συνέχιζε να μου τον γλύφει και να με καθαρίζει με την γλώσσα της. Απόλαυση πραγματική.
Μετά το φρεσκάρισμα και των δυο μας, είπα να της ανταποδώσω το στοματικό που μου έκανε, όπου κάθε λεπτό που πέρναγε φαινόταν να το φχαριστιέται και περισσότερο.
Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε καθώς χτύπησε το ρολόι της λόγω της λάθος συνεννόησης, αλλα ούτε και εγώ προσπάθησα να αλλάξω το ραντεβού, καθώς είχα καλυφτεί πλήρως και πιθανόν μέχρι να ξαναφύγει να την ξαναδώ.
Ελπίζω να περνατε καλά και να γαματε ακόμα καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
1.125
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Bartender 74, monstercock greece και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2021
Αν σε πήρε 160 μάλλον δεν έγινε κατάποση.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1