Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 19 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ακουσα 5500 κορουσματα & λεω γαμηστε γιατι χανομαστε!παροτι ημουνα τερμα κουρασμενος λεω αποψε θα γαμησω μη γινει καμια μαλακια & μας κλεισει ο κατσικοποδαρος ο οποιος γαμιεται ετσι κ αλλιως με κορονοιο ή χωρις!
κλασσικα στελνω μηνυμα 1κμιση στο γραφειο & ρωταω ποιες ειναι διαθεσιμες?μου απαντανε τορι Κ 3 ακομα που δεν τις πολυηθελα.Λεω την τορι τη συστηνεται?
ειναι αστερι μου γραφουνε,νταξει λεω στις 3 θα φτασω κ θα στειλω μηνυμα.φτανω χοτελι ,το δωματιο δεν ειναι ετοιμο,σε 10 θα ειναι μου λεει ο ρεσεψιονιστ,καθομαι στο σαλονι,2κ40 σκαει το μωρο,ο ρεσεψιονιστ της λεει the guy is waiting for you in the salon,η γκομενα προφανως δεν καταλαβε τιποτα αφου με τα αγγλικα της ουτε για λοουερ δεν ειναι να δωσει & παει & καθεται στο σαλονι απεναντι μου & ασχολειται με το κινητο της,της λεω ενα χαι Κ μου απανταει κ αυτη χαι απο ευγενεια-σου λεει θα μου τη πεσει κ ο μαλακας στο σαλονι του γαμωτελ-& συνεχιζει να παιζει με το κινητο.μιλαμε για πολυ ωραιο μουνι & οπως καθοτανε διαγραφοντουσαν τα βυζια της μεσα απο το φορεμα της , δεν φορουσε σουτιεν & ειχα καρακαυλωσει.5 λεπτα μετα το δωματιο ειναι ετοιμο & της κανω νοημα κατεβαινω & ελα σε 5 λεπτα,εκει το μωρο που καταλαβε οτι δεν ειμαι ενας ακομα πεφτουλας απο τους απειρους που εχει συναντησει,αλλα ο επομενος γλειψογαμιας της αναπηδησε στον καναπε & μου χαρισε ενα χαμογελο.
παω στο δωματιο να προλαβω να παρφουμαριστω λιγο-λεμε τωρα-πλενω δοντια & λεω στο γραφειο στειλτε την εχω αφησει την πορτα ανοιχτη & μπαινω για ντους & μετα απο 1 λεπτο μπαινει στο δωματιο η μουναρα κ καθεται κ περιμενει να τελειωσω το ντους εχοντας ενα απιστευτο χαμογελο.
βγαινω απο το ντους & το κοριτσι βγαζει το φορεμα του & μενει με το τιγρε στριγκακι της,τα βυζια της πανεμορφα & φυσικοτατα,γεμιζει η χουφτα βυζι.μπαινει για ντουζακι & την περιμενω ξαπλα ,ερχεται & πεφτει πανω μου κ αρχιζουμε τα γλωσσοφιλα & εγω να χουφτωνω την κωλαρα της με λυσσα,χειλη με υαλουρονικο νομιζω,αλλα δεν με ενοχλησε καθολου,ομορφο αρωμα & εγω εχω κατακαυλωσει-εχω ξεχασει την κουραση της ημερας εντελως-πιπιλαω τα βυζια της & το μωρο αναστεναζει βαθια.γλωσσοφιλα κ πιπιλισμα κρατησανε αρκετη ωρα & αποφασισω να κατεβω να της γλειψω τη μουναρα της.φανταστικη μουναρα για πολυ γλειψιμο.
τη γυριζω στο 69 να κανει & αυτη λιγο δουλεια & εγω συνεχιζω γλειψιμο & σιγα σιγα νιωθω οτι εχει αρχισει να καυλωνει & το μωρο,που εκτος απο την πουτσα ,μου εγλειψε & τα αρχιδακια,με μενα να γλειφω τη μουναρα της εχοντας μπροστα μου την καλυτερη θεα του κοσμου!
μετα την ειδα οτι κουραστηκε λιγο & της λεω ξαπλαρε να συνεχισω το γλειψιμο μονος μου οπου φανηκε να τελειωσε 2 φορες-ειπαμε & αμα δεν τελειωσε στα αρχιδια μου,εγω την εζησα την ψευδαισθηση μου-παντως μετα που εβαλα το χερι μου στο μουνι της ηταν μουσκιδι
σηκωνομαι ορθιος πανω στο κρεβατι κ της τον δινω στο στομα να μου τον κανει καγκελο λιγο ακομα πιανοντας τα βυζια της & μετα μου τον σκουφωνει & τη βαζω στα 4 οπου τη γαμησα σε αργο τεμπο ξαπλωνοντας καπως πανω της για να μπορω να γραπωσω λιγο τα βυζια της,μετα τη γυρισα ιεραποστολικα κ τη γαμησα παλι σε αργο τεμπο με πολλα φλωσσοφιλα ,φιλια στο λαιμο της κ στο αυτακι της,οπου καποια στιγμη επιταχυνα & τελειωσα μεσα στο μωρο πανευτυχης!!!!
πραγματικα υπηρξε σιγουρα τρομερη χημεια μεταξυ μας & περσα μια φανταστικη ωρα με το μωρο-μου ειπε οτι θα κατσει μεχρι τις 13 του μηνα,τα αγγλικα της ειναι σιγουρα λιγα,αλλα σιγουρα περισσοτερα απο οτι ηταν την προηγουμενη φορα,αν κρινω απο τις 3 κριτικες που υπηρχαν οπου & οι 3 συναγωνιστες συμφωνουσαν οτι μονο yes & no ηξερε να πει,δηλαδη μπορεις να συνεννοηθεις αρκετα σε αυτα που αφορουν τα του σεξ,αμα χρησιμοποιησεις λιγο κ τα χερια σου,τωρα αμα θες να λυσεις το κυπριακο θα βαλεις τον τρανσλετορα.
οταν εφυγε ημουνα ακομα φουλ καυλωμενος,αφου βαρεσα & μια ωραια μαλακια με σχετικη ανεση κατι που δεν το συνηθιζω,συνηθως ειμαι τερμα αποκαμωμενος.& σημερα που οδηγουσα & σκεφτομουνα το χθεσινο γαμησι καυλωσα παλι!
να στε ολοι καλα & να μην ξαναγινει ποτε λοκνταουν γαμω τον κορονοιο μου μεσα γαμω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
21.539
Πόντοι:
18.496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rocco65, Johnny Red2, daemon και 38 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2022
Ρε φίλε σοβαρά τώρα?! Με τέτοια σχόλια παίρνετε στο λαιμό σας κόσμο.. Ουτε για τα βασικά δεν κάνει η τυπισσα όλα σε light ρυθμό.. Για το δε φώτοσοπ στο πρόσωπο τι να σχολιάσω. Το νου σας με το προμο γιατί υπάρχουν κι όρια.
19 Ιανουαρίου, 2022
καταρχην αφου την πηρες την κοπελΑ γιατι δεν βαζεις κριτικη να μας πεις τι ακριβως δεν σου αρεσε σε αυτην;
τοχετε παρακανει εδω μεσα μερικοι μερικοι,το καλοκαιρι με ειχε κατηγορησει καποιος οτι κανω προμο στους αγγελους,σημερα εσυ οτι κανω προμο στο γκλαμουρ,δηλαδη τους προμοταρω ολους,αγνωστο γιατι.
αφου περασα γαμηστερα με την γκομενα γιατι να γραψω κατι ασχημο;
επισης αν δεις τις κριτικες μου δεν ζηταω πολλα πραγματα,κυριως γουτσου γουτσου φαση γουσταρω γλωσσοφιλα κ γλυφομουνι,αυτα μου εκανε κ ημουνα φουλ ικανοποιημενος,δε νομιζω οτι περιεγραψα κανενα αεροπλανικο γαμησι να πουμε.
αφου μπαινεις στον κοπο να γραψεις σχολιο γραψε κ μια κριτικη,αμαν δηλαδη.
20 Ιανουαρίου, 2022
Έγραψα κρητική αλλά δεν ξέρω τον λόγο που δεν ανέβηκε.. Θα την ξαναγράψω! Εντάξει παικτη ίσως ήμουν κ λιγο τσαντησμένος λόγω του ότι δεν περασα καλά.. Όλα είναι κ θέμα χημείας. Απλα μου φάνηκε λίγο υπερβολικη η κριτική σου βάση του τι έζησα εγώ αλλα αφου έτσι αισθάνθηκες καλά έκανες κ το αποτηπωσες..
review reaction 1 TOMCRUISE
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3