Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 17 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παίδες εχθές ο Πρίαμος Μεταμόρφωσης δεν είχε δωμάτια την ώρα που πήγα. Αναρωτήθηκα πόσα μέλη του bou πηδούσαν ταυτόχρονα. Ευτυχώς ελευθερώθηκε δωμάτιο και δεν χρειάστηκε να πάω σε άλλο χοτέλι.
Φρεσκοξυρισμένος, μπανιαρισμένος μπαίνω για φρεσκάρισμα στο ντους. Με το που βγαίνω από το ντους, τοκ τοκ και να σου η Σβετλάνα με ένα κολλητό μαύρο ταγιέρ και ζαρτιέρες με ένα σετ αποκαλυπτικά σέξι εσώρουχα όπως διαπίστωσα εντός του πεντάλεπτου. Μπαίνει με το χαμόγελο, φιλί στα χείλη και της λέω δεν πρόλαβα να ντυθώ και μου απαντάει γελώντας “Γιατί, έτσι και αλλιώς θα τα βγάλουμε τα ρούχα, για να δω τι έχει εδώ,” και μου ανοίγει τη πετσέτα αρχίζοντας μια αισθησιακή πίπα. Επιτόπου τηλέφωνο στο γραφείο και μετατροπή του ραντεβού από μιάμιση ώρα σε δύο. Τώρα το τι έγινε από εκείνη τη στιγμή δεν περιγράφεται. Σαν να είχε έρθει η ερωμένη μου να απολαύσουμε την απέραντη ηδονή. Είχα φέρει κρασάκι, σοκολάτες, φρούτα και ήπιαμε και φάγαμε ο ένας τον άλλον αν μπορείτε να φανταστείτε τι εννοώ. Μια γιορτή των αισθήσεων και της απόλαυσης. Στις παύσεις η κουβέντα χορταστική χωρίς αερολογίες και ανούσιες ερωτήσεις. Θα μπορούσε άνετα να με συνοδεύσει σε οποιαδήποτε έξοδο επαγγελματική και μη.
Πανέμορφη γυναίκα, για μένα τελειότητα. Συνυπογράφω με τους προλαλήσαντες συναγωνιστές. Αν είχα τον χρόνο και την τσέπη θα ήμουν ακόμα εκεί, αυτό τα λέει όλα. Στην πορνοκαριέρα μου που γράφει 25+ χρόνια δύο φορές (μία στη Γερμανία και μία στην Ελβετία) έχω συναντήσει τέτοια αποδοχή και υπηρεσίες. Η λέξη υπηρεσία την αδικεί γιατί εδώ μιλάμε για εταίρα με όλη τη σημασία της λέξης. Από τα πιο χορταστικά ερωτικά γαμήσια των τελευταίων ετών εντός και εκτός πληρωμένου έρωτα. Ο απόλυτος συνδυασμός έρωτα και γαμησιού, θα ήταν άτοπο να γράψω για gfe, pse, turbo x, κτσ. Με διάβαζε απόλυτα και έπαιρνε πρωτοβουλίες που με ξετρέλαναν. Μόλις έφυγε μου πήρε αρκετή ώρα να συνέλθω και ήμουν γεμάτος ενδορφίνες. Μια δουλειά που είχα πήγε καλά και έτσι είχα τα χρήματα να την απολαύσω σε δίωρο ραντεβού. Αν θα την ξανάβλεπα; Φυσικά και θα το κάνω, είτε σε αυτό είτε στο επόμενο τουρ για 2+ ώρες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Katz
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
3.425
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin, Elganador και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2021
Ελπίζω στην φωτό του προφίλ σου να μην είσαι αυτός που νομίζω "δεν πρόλαβα να ντυθώ και μου απαντάει γελώντας “Γιατί, έτσι και αλλιώς θα τα βγάλουμε τα ρούχα, για να δω τι έχει εδώ,”
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
P
paparovicz
review reaction 3 Katz
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1