Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 18 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Αφού ακόμα δεν μπορώ να κανονίσω ραντεβού με Jessica λόγω φόρτου συναγωνιστών και αφού είχα δει σχόλια για τη Stella που στο προηγούμενο ΤΟΥΡ δεν κατάφερα να συναντήσω... αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να γίνει το ραντεβού + θα είναι και ξεκούραστη. Επικοινωνία με το γραφείο τέλεια, ΜΟΝΟ μέσω μηνυμάτων και δεν το περίμενα. Είπα να δω πως θα ανταποκριθούν και μου άρεσε ότι ήταν 100% ακριβής και συνεννοήσιμοι με μηνύματα μέσω Whatsapp. Καπέλο

Φτάνω ξενοδοχείο και στέλνω μήνυμα το νούμερο του δωματίου... δεν πέρασε λεπτό και μόλις έμπαινα στο μπάνιο χτύπησε η πόρτα... λέω κάποια κοπέλα θα κάνει λάθος. Κάτσε να δω από περιέργεια και ήταν αυτή. ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ στις φωτογραφίες θα πάρετε... λίγο το πρόσωπο χωρίς τη λάμψη και το στήθος μικρότερο απ' ότι φαίνεται. Δερματάκι καλό ως σύνολο με ελάχιστη χαλάρωση στη κοιλιά που δεν με χάλασε καθόλου.

Περνάει μέσα και πάω για γλωσσόφιλο να δω αντιδράσεις και τίποτα... ούτε στόμα... ωχ λέω. ΑΛΛΑ, ξεκινάει social καθώς γδύνεται ... φόραγε μαύρο φορεματάκι, μπέζ καπαρτίνα και μπλε γόβες. Σεξουαλικό ντύσιμο που προδιαθέτει αλλά και λιτό... ΓΟΥΣΤΑΡΑ. Τη πιάνω για φιλί αλλά δεν ανταποκρίθηκε καθόλου... σε όλο το ραντεβού κανένα γλωσσόφιλο... μετά από και τρίτη προσπάθεια δεν ξαναπροσπάθησα ούτε φιλί για να μην ξενερώσω τελείως. Ρωτάει για τα λεφτά από την αρχή και τα παίρνει αφού δεν τα είχα πρώτη φορά αφήσει στο κομοδίνο. Με ρώτησε αν είμαι συχνός στο άθλημα.. της λέω τους τελευταίους μήνες και μου λέει δεν είναι το 1ο τουρ της και της λέω ότι την πρότειναν άτομα. Χάρηκε για όλα αυτά.

ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡΚΑΥΛΩΤΙΚΑ τριψίματα... πιασίματα πάνω από τη πετσέτα... δεν άργησα... και λέει βοήθα με το φόρεμα... άντε να το κάνω ως αγγαρεία λέω ... ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ. ΞΕΚΩΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣ αφού δεν φόραγε εσώρουχα... κώλος από τους καλύτερους.. βυζί νομίζω είναι κάτι που μπορεί να χαλάσει κάποιους, όχι εμένα πάντως... τρομερό στην αφή και φυσικό. Με ρωτάει σου αρέσει ο κώλος μου... μιας και τα μάτια μου είχαν κλειδώσει πάνω του. Ντροπή Της λέω πολύ απλά ΟΧΙ και κομπλιμέντο θα πάρεις από μένα εφόσον περάσω καλά. Εμμμμ

Αφού χαμουρευόμαστε για 1 λεπτό... λέει ντουζάκι.. πρώτος εγώ ή εσύ... μου λέει μαζί... οκ λέω... ντουζάκι υπερκαβλωτικό αλλά προτιμώ ΚΡΥΑ ΝΤΟΥΖ που κορασίδες παλιότερα απλά με κοίταγαν και παράξενα... γλύψιμο αρκετό στα βυζάκια που γαργαλιέται. Σκεφτόμενος να ξεσκιστούμε στο μπάνιο δεν έγινε καθώς έχω χάλια εμπειρίες και χωρίς πάθος ακόμα χειρότερα.

Social πριν και μετά, αρκετά καλό... συνενοήσιμη στο φουλ με αρκετά καλές απόψεις. ΠΑΝΤΑ ξεκίναγε αυτή με πουτσοπιασίματα, γλυψίματα και αυτή την αριστερή ρόγα να τη δαγκώνει με μανία.... ΜΑΝΙΑ ΛΕΜΕ... ΑΓΡΙΑΔΕΣ ΒΛΕΠΩ ... ΤΕΛΕΙΑ... για πάμε. Εμένα πάντως το πρόσωπο της μου έβγαζε μία γλύκα... δεν ξέρω γιατί Χμμμ;

ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ... δεν ξέρω τι έκανε εκεί κάτω(όλο μέσα, γλύψιμο παντού και περιοχής από πάνω μέχρι κάτω)... αλλά από τις καλύτερες.... σε προσπάθεια σίγουρα, για κανά 15λέπτο με αντίστοιχο γλύψιμο και δαχτύλιασμα της ... ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕ και πως να το κάνω στις γυναίκες για να βρω το σημείο ΓΑΜΑ(ΤΑ) Εμμμμ Στενή αρκετά και παντού... δυσκολεύτηκα αρκετα.... καθόλου gel με φτυσίματα από εκείνη και αντίστοιχα από μένα. Τέλος πρώτου γύρου στο στοματάκι όπου λέει της άρεσαν... μάλλον δοκίμασε. Ρώτησε και τι έχω φάει τις τελευταίες μέρες... Χαχαχα! . Ζήτησε και κρασάκι μετά το 1ο γύρο και η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε.

Social πριν τον 2ο γύρο όπου στο 5λέπτο εκείνη το επιδίωξε... στάσεις αρκετές αλλά με κόφτη τα χεράκια της και αργά στην αρχή να συνηθίσει. Cowgirl, τίποτα το ιδιαίτερο, ιεραποστολικό ένιωθα τα πάντα, στα 4 κωλάρα τέλειο ξέσκισμα αφού ξέρει να στήνεται χωρίς να κλέβει... ΑΛΛΑ κάτι που κάνω πάντα... αλλάζω ένταση στον αγώνα να δω πως αντιδράει και η αντίδραση ήταν η ίδια πάντοτε... αυτό με ξενέρωσε γιατί φαίνεται σαν πρόγραμμα. Αφού όμως την έβαλα κάτω ξεκίνησα Κατσικογάμης και τα είδε όλα... έριξε και το κρασί κάτω... μουνί παντού τα κάναμε... τελικά πάλι πίπα και στο στοματάκι της. Η κοπελιά έδειχνε ότι το ένιωθε και το ζούσε στους δύο πρώτους γύρους με ατελείωτα υγρά, ωραίες κραυγές, μπατσάκια, πιασίματα στο λαιμό κλπ κλπ. Μπορεί και να γάμαγα τόσο καλά χωρίς να το καταλάβω Χαχαχα!Χαχαχα!

Social πριν τον 3ο γύρο όπου στο 5λέπτο πάλι εκείνη το επιδίωξε με τα γνωστά δαγκώματα στην αριστερή μου ρόγα... έχω ακόμα σημάδια... Εμμμμ
Βλέπω πως δεν έμενε και πολύς χρόνος (ΣΥΜΒΟΥΛΗ και για μένα: ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ) και ξεκινά απίστευτη πίπα πάλι... προσπαθούσε αλλά μόνο με αυτό τελειώνω πολύ δύσκολα... μου πετάει και το your dick is sleeping? Εντάξει τα παίρνω στο κρανίο DT με mouthfuck αλλά και πάλι ... ήθελα να ξεσκίσω... δεν το επιδίωξα (μαλακία μου). Τελείωσα πάλι στο στοματάκι της όπου κάθε φορά τα έπαιρνε με χαρά και έμενε εκεί όσο ήθελα ....δέχτηκε να συνεχίσει και τη πίπα αφού είχα τελειώσει. Αλλά αυτό το χεράκι στο τέλος να μου τον παίζει .... δείχνει σημάδια από άλλα πράγματα.

Ντύθηκε... μιλήσαμε και λίγο.. και βουρ για έξοδο με μία στο πισινό για να με θυμάται και να λέω nice ass καθώς σε όλο το ραντεβού ρώταγε αν έχει ωραίο κώλο (πάνω από 6 φορές).... και να μου τον τουρλώνει σε όλες τις στάσεις όταν μπορούσε.... ΤΡΕΛΗ ΚΑΥΛΑ. Τελικά τότε και μόνο πήρε το κομπλιμέντο της. Χαχαχα!

Ρώτησε αν θέλω να ξαναβρεθούμε... κάτι που μου αρέσει... αλήθεια ή ψέματα δεν με νοιάζει. Αν μπορούσα να βάλω διάθεση 12, θα έβαζα και αυτό ακόμα και με το -2 στο ότι δεν πήρα καθόλου γλωσσόφιλα, ούτε όταν άνοιξα τη πόρτα να φύγει. Ήθελε να με ικανοποιήσει 140% αλλά χωρίς να πάρει τίποτα... κάτι που με χαλάει λίγο γενικά στη φάση που είμαι τώρα.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και κυρίως σε όσους δεν ξέρουν να γαμάνε ... πραγματικά ξέρει πολλά πράγματα και αν θέλεις μπορεί να σου δείξει και όλας(απ' ότι φαίνεται δεν ξέρω να δαχτυλιάζω τις γυναίκες Χμμμ;). Επίσης σε αυτούς που θέλουν να ξεσκιστούν άγρια χωρίς πολλά πολλά. Είναι καθαρά PSE και θέλει ατελείωτο σεξ με άπλετο social των 3 λεπτών μαξ. ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΧΡΟΝΟ ... ούτε δευτερόλεπτο... άργησα τη 3η φορά να τελειώσω και πρέπει να άργησαμε και 15 λεπτά .. sorry but not sorry στον επόμενο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ... ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ... Αυτό που κατάλαβα στο τέλος είναι ότι θέλει να σε κάνει να νιώσεις το κέντρο της Γης.... του ηλιακού συστήματος.... του σύμπαντος αλλά αυτό χωρίς πάθος για μένα με έκανε να νιώθω ότι κάτι έλειπε... από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να μην απογειώσει την όλη φάση και το ραντεβού. Μπορεί να μην είχαμε και τρομερή χημεία... μπορεί να μήν είχα και εγώ διάθεση γενικά μετά από 3 ξενύχτια δουλειάς(ήμουν και λίγο down, που σκέφτηκα να ακυρώσω). Είχα και προσδοκίες επειδή προτάθηκε από συναγωνιστές όπου είχαν απίστευτες εμπειρίες.

Θα ξαναδοκιμαστεί σίγουρα σε επόμενο ΤΟΥΡ ή αργότερα με άλλο mindset...(από τις ελάχιστες κοπελιές που κατέχούν αυτό το (ΣΙΓΟΥΡΟ) προνόμιο της επανάληψης).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 29, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή