Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 23 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταρχήν ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός γιατί δεν πιστεύω στην τελειότητα! Το ραντεβού όμως εξελίχθηκε όπως ακριβώς ήθελα και περίμενα χωρίς έστω ένα μήπως ή αλλά! Οπότε ναι, έμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος από τη Ζωή!
Καταρχήν είναι μια γυναίκα όμορφη, ζουμερή, με καμπύλες όπως ακριβώς μου αρέσει δηλαδή! Με υποδέχθηκε στο όμορφα διακοσμημένα rbnb δωμάτιό της, με τα κεράκια της, με τη χαλαροκαυλωτική μουσικούλα της και με ένα babydoll που άφηνε λίγα στη φαντασία και κράταγε με το ζόρι τα στήθη της που ήταν έτοιμα να εκραγούν! (Αλήθεια τι στήθη Θεέ μου Κεφάλι σε τοίχο!)
Μπαίνω μέσα λοιπόν στο δωμάτιο ψιλοαγχωμένος από όλη την ημέρα, και στο καπάκι βγάζω να κάνουμε self test για τον κωρονοιό που είχα φέρει μαζί μου! Ξενέρωτα ναι, ντεκαβλέ ναι αλλά εγώ ήθελα τουλάχιστον να μην έχω ΚΑΙ αυτό το άγχος! Της χαλάω λοιπόν το φωτισμό για να βλέπω τα τεστ αλλά και την όλη ατμόσφαιρα Money Mouth
Παρά ταύτα όμως και προς τιμήν της η Ζωή και το τεστ έκανε και ΔΕΝ αφέθηκε να ξενερώσει.
Αρχίσαμε κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος, ρίξαμε άπειρο γέλιο και μετά άρχισε ο αγώνας!
Η Ζωή δε θέλει αγριάδες. Δε θέλει ακροβατικά. Θέλει να τη σεβαστείς, να την κάνεις να νοιώσει ότι τη γουστάρεις, ότι σου αρέσει και θα στο ανταποδώσει και με το παραπάνω.
Η Ζωή πριν σε Κατσικογάμης θέλει να σου "γαμήσει" το μυαλό πρώτα! Αν είναι κάποιος "εγκεφαλικός" όπως εγώ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πάει μαζί της και να μην περάσει καλά!
Αν πάλι είναι του στυλ, θα πάω, θα την πάρω πρώτα στα όρθια, μετά στα 4, μετά ανάποδο cow girl κλπ, αφήστε τη. Δεν κάνει για εσάς. Θα δώσετε τα λεφτά σας, δε θα περάσει κανείς καλά και μετά θα γράψετε και άσχημη κριτική και θα ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι αν μιλάμε για την ίδια Ζωή!
Για να μην μακρυγορώ, ο αγώνας εξελίχθηκε όπως ακριβώς ήθελα, με λίγες στάσεις αλλά με πολλά φιλιά και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καύλα.
Κάπως έτσι η Ζωή μπήκε εύκολα στο τοπ των εμπειριών μου και ελπίζω μετά από 1-2 συναντήσεις να είναι στην ΚΟΡΥΦΗ!
Μου υποσχέθηκε εξάλλου ότι θα ξανάρθει Αθήνα Γιούπιιι! και οι Θεσσαλονικιές ξέρω ότι είναι ντόμπρες!
Εις το επανιδείν Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
erethis72
Σεβαστός
6
Πόντοι:
1.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 TOMCRUISE, kablomenos90, GALLAS και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2021
Ξεχασα να ενημερώσω ότι τα 7αρια που εβαλα ήταν οι μεγαλύτεροι βαθμοί που με άφηνε το σύστημα! Ένα 8.5 μινιμουμ θα ήταν δικαιότερο για μένα
review reaction 1 GIORGIO222
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1