Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 14 10
Call-Girls
39709
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Συνάντηση στο ξενοδοχείο της τις τελευταίες ημέρες. Την επέλεξα από τις καλές κριτικές που είχε. Έχει μια πρόστυχη εμφάνιση χωρίς να είναι γκομενάρα, όσο πρέπει για να σε καβλώσει. Υποδοχή με τα σέξι εσώρουχα της. Γρήγορο μπανάκι από μεριά μου και κατευθείαν στο κρεβάτι της. Ξεκίνησε με καλή πίπα, χωρά βελτίωση τεχνικής, deepthroat δεν το κατέχει αλλά το προσπαθεί. Ρούφηξε και τα μπαλάκια μου καλά. Έχει τσιμπουκόχειλα τεχνητά αλλά το προσπερνάμε. Την έβαλα ιεραποστολικά και αφού προηγήθηκε αρκετό πασάλειμα με τζελ, ξεκίνησα το παλούκωμα. Ωπ! 1ο φάουλ! Άρχισε να μου λέει ότι της αρέσει και ότι είναι έτοιμη να τελειώσει στο μισό λεπτό Κραυγές που δεν πείθουν φυσικά, θεατράκι σκέτο, όχι βέβαια ότι θα ήθελα και καμμιά μούγκα δίπλα μου. Την γύρισα στα 4 και πριν καν μπω μου έλεγε ότι τελειώνει Χα χα χα = 2ο φάουλ. Με έπιασαν τα γέλια, με ρώτησε γιατί γελώ, τι να της απαντήσω τώρα... Τέλος πάντων, πέταξα την καπότα και της ζήτησα να τελειώσω στο στόμα της όπως και έγινε. Στα λίγα λεπτά που έμεναν, μου είπε ότι είναι νέα στο επάγγελμα ( χα χα χα, με έπεισε) και ότι γούσταρε μαζί μου και θα ήθελε πολύ να με ξαναδεί = 3ο φάουλ, και τα ψέματα θέλουν την τέχνη τους! Γενικά δεν με ενθουσίασε αλλά ούτε με ξενέρωσε με εξαίρεση τα φάουλ της αλλά ούτε μου έδωσε αυτό το κάτι ότι πρέπει να την ξαναπηδήξω οπωσδήποτε. Νομίζω για 1 φορά και μισάωρο μόνο είναι. Ίσως λοιπόν.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Πρέπει να έχει ωραίο σώμα όμως.
Η κοπέλα είναι sexy στο πρόσωπο και σώμα αλλά μάλλον είχε κακούς εκπαιδευτές. Καλοπροαίρετα ζηλεύω τους παρακάτω μαχητές που πέρασαν καλύτερα από εμένα. Τι να πω... Πάντως οι κακές κριτικές πρέπει να γράφονται σύντομα ( ίσως μετά 8 ώρες τουλάχιστον) για να μην την πατάνε οι υπόλοιποι ενώ οι καλές κριτικές τουλάχιστον με καθυστέρηση 2 ημερών και μετά από 2η συνάντηση όταν είναι εφικτό.