Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 86 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είμαι σίγουρος ότι ο τίτλος σας μπέρδεψε λίγο, και δεν ξέρετε τι να σκεφτείτε. Για να μην σας κρατάω, λοιπόν, σε αγωνία, σύντροφοι (και συντρόφισσες), θα περάσω κατευθείαν στο ψητό, και τα υπόλοιπα, τα δικά μας, θα τα πούμε στο τέλος.
Η συνάντηση με την κοπέλα έχει πολύ καιρό που έγινε, αν και υπήρξαν επαναλήψεις μετά την πρώτη «γνωριμία» μας, και είχα ανεβάσει και μίνι κριτική στο νήμα της, ελλείψει τότε ακόμη σελίδας κριτικών. Δεν είχα σκοπό λοιπόν να ανεβάσω κανονική κριτική, αλλά η κοπέλα μου το ζήτησε. Προς Θεού, δεν είναι κακό, ούτε την κατηγορώ. Ίσα- ίσα, θεωρώ πως είναι δείγμα επαγγελματισμού να ζητάς από τους πελάτες σου μια δημόσια κριτική, προκειμένου να σου καταδεικνύουν όσα σωστά ή λάθος κάνεις, και να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος.
Για την κοπέλα λοιπόν είχα διαβάσει κάποια πράγματα εδώ μέσα, αλλά δεν είχε τύχει να την συναντήσω. Είχα ξεμείνει όμως τον Δεκαπενταύγουστο του 2020 στην Αθήνα, ήταν και ΣΚ, και, όπως καταλαβαίνετε, κοπέλα διαθέσιμη δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες με κάποιες ήδη δοκιμασμένες κοπέλες, δοκίμασα και την Αρτέμιδα. Στο προκείμενο :
1.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: όχι ιδιαίτερα προβληματική, με 3-4 μηνύματα μέσω Viber, όπου και με ρώτησε αν γνωρίζω το πρόγραμμά της και την τιμολογιακή της πολιτική, και κλείσιμο ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο - γαμιστρώνα στο Παγκράτι, με όνομα που παραπέμπει στον Τρωικό πόλεμο.
2.ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: ήρθε με 5’ καθυστέρηση, για την οποία όμως με είχε ήδη ενημερώσει με μήνυμα νωρίτερα, οπότε κανένα πρόβλημα.
3. ΕΜΦΑΝΙΣΗ: όσον αφορά στο σώμα, δεν χρειάζεται να κάνω κάποια ιδιαίτερη περιγραφή. Από τις φώτο που έχει ανεβάσει κατά καιρούς, τα έχουμε δει όλα. Γεροδεμένη γυναίκα (όχι χοντρή), με κωλάρα και μπουτάρες, αλλά μικρό, σε σχέση με το σώμα της στήθος (1.5 το έκοψα), το οποίο δημιουργεί μια αίσθηση δυσαρμονίας. Όσον αφορά στο πρόσωπο, έχει ένα ιδιαίτερο, σκυλοπορνοέκφυλο, μουτράκι, με χαρακτηριστικό μακιγιάζ, ιδίως στα μάτια, που σου βγάζει τη διάθεση να την πάρεις στα όρθια μπροστά στην πόρτα (χωρίς να την έχεις κλείσει). Μαύρα μακριά μαλλιά και σαρκώδη, φιλήδονα χείλη.
4. ΗΛΙΚΙΑ: 30αρα λέει ότι είναι, και αλήθεια πρέπει να λέει, άντε συν 2 χρόνια το πολύ.
5.ΝΤΥΣΙΜΟ: όπως ακριβώς πρέπει να ντύνεται η σωστή εταίρα. Δεν χρειάζεται να το «φωνάζει», αλλά όχι και ντυμένη σαν να πάει να ρίξει μπετά στο απέναντι γιαπί. Φορούσε ένα φόρεμα στην απόχρωση του κόκκινου, αν θυμάμαι καλά, και ασορτί χρώματος γόβες.
6.ΣΕΞ: πίπα αρκετά, έως πολύ καλή, βαθιά και υγρή. Αν χρησιμοποιούσε και λίγο καλύτερα την γλώσσα, θα άγγιζε την τελειότητα. Δέχεται δάχτυλα και στις δύο τρύπες, στήνεται καλά για να το πάρει όλο μέσα, και από μπροστά και από πίσω. Δέχεται με ευχαρίστηση το γλείψιμο, και (δείχνει να) τελειώνει κιόλας. Λόγω σωματοδομής αεροπλανικάκόλπα δεν πρόκειται να κάνεις, αλλά γνώμη μου είναι πως δεν χρειάζεται κιόλας. Μπορείς να τελειώσεις όπου θέλεις (σώμα, στόμα, πρόσωπο), αν και μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως προτιμά στο πρόσωπο (μάγουλα, χείλια, πηγούνι). Φιλιά δεν δίνει, λόγω Covid – όπως λέει. Την θεώρησα, επιεικώς, χαζή ως δικαιολογία, αφ ης στιγμής και την έγλειψα και τελείωσα στο στόμα της, αλλά πάμε παρακάτω… Όσον δε αφορά στη διάθεση, ήταν μια χαρά. Χαμογελαστή και επικοινωνιακή, μπορείς να μιλήσεις για διάφορα θέματα μαζί της, στα ενδιάμεσα διαλείμματα.
7.ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ/ΤΙΜΗΣ: 100 ευρώ/ώρα, με αυτήν την εμφάνιση και αυτές τις υπηρεσίες, θεωρώ πως είναι μια αρκετά καλή τιμή, την στιγμή βέβαια που στο κουρμπέτι κυκλοφορούν διάφορα σαπάκια, που ζητάνε τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Σήμερα έφυγε η Φώφη Γεννηματα. Πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή οφείλω να συλλυπηθώ τους οικείους της για την απώλειά τους και να ευχηθώ να έχει καλό παράδεισο, πρέπει να καταγράψω και κάποιες σκέψεις μου. Πρώτον, ότι μαζί με την εκλιπούσα, κλείνει ο κύκλος της δεκαετίας του 80, για το ΠΑΣΟΚ το παλιό, το ορθόδοξο, το πρόστυχο. Όχι ότι είχε καμιά ιδιαίτερη σχέση με αυτό η Φώφη, αλλά και μόνο το ότι έφερε το όνομα Γεννηματά (για να θυμίσω στους μικρότερους, ο πατέρας της, ο μακαρίτης Γιώργος Γεννηματάς, υπήρξε κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ στα 80’s, μέλος της περίφημης «τριανδρίας», μαζί με Τσοχατζόπουλο και Λαλιώτη, λαι από πολλούς θεωρούταν ο φυσικός διάδοχος του Ανδρέα), ήταν αρκετό. Δεύτερον, ότι η μακαρίτισσα, που μιλούσε για σοσιαλισμό, κοινωνική δικαιοσύνη, καταδίκαζε την οικογενειοκρατία/ευνοιοκρατία, και άλλα τέτοια όμορφα, δεν εργάστηκε, ουσιαστικά, ποτέ στη ζωή της. Διορίστηκε στην Εθνική Τράπεζα το 1986, σε ηλικία 22 ετών, όταν δηλαδή ήταν κόρη εν ενεργεία υπουργού και ακόμη φοιτήτρια, και από το 2000 ήταν στην πολιτική. Ο πρώτος σύζυγός της δε, Αλέξανδρος Ντέκας, ήταν αυτός που η εταιρία του ανέλαβε το 1996, όταν ήταν ακόμη παντρεμένος μαζί της, την υλοποίηση του κτηματολογίου, ένα έργο δλδ ύψους δεκάδων, ου μην εκατοντάδων, εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
ΥΓ. Αν υπήρχε ακόμη το ΠΑΣΟΚ το παλιό, το ορθόδοξο, το πρόστυχο, θα κηρυσσόταν σήμερα 5ημερο εθνικό πένθος, που θα τελείωνε την Παρασκευή, για να έχουμε μετά το ΣΚ , να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε ρε αδερφέ.
ΥΓ2. Δεν στάζω χολή για την εκλιπούσα. Η αλήθεια όμως, πρέπει να λέγεται...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 15, 2020
Διάρκεια
24 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, geroksouras, George_1969 και 37 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2021
εδω το Like παει για την αναλυση σου για το ΠΑΣΟΚ να ξερεις. χαχα
review reaction 3 ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
26 Οκτωβρίου, 2021
Ἐπιτέλους κάποιος ἔγραψε σωστά "τὴν Ἀρτέμιδα"... ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!
review reaction 1 olddog, Artemis♥️, ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
26 Οκτωβρίου, 2021
@hornyasfuck : η ελληνική γλώσσα έχει έναν εκπληκτικό πλούτο λέξεων, και δυστυχώς, οι περισσότεροι, την βιάζουν βάναυσα, καθ εκάστην και αργίαν…
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
review reaction 1 olddog, Artemis♥️, hornyasfuck
26 Οκτωβρίου, 2021
Πρωτο σχολιο...Μην δεις τσουβαλακι,ορμηξες...
Δευτερο...Δεν εχει κλεισει ο κυκλος ΠΑΣΟΚ του 80...Υπαρχει και ο Γιωργακης που φερει βαρυ ονομα..
Τριτο...Συμφωνω για το πενθημερο πενθος..Ασε που θα δινανε και κανενα επιδομα Γεννηματα στους
δημοσιους υπαλληλους..

Καπέλο
review reaction 3 hornyasfuck, ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
27 Οκτωβρίου, 2021
@ΦΑΚΙΡΗΣ :
1. Σαλονικιος είμαι ρε ντερβίση, οι τσουπωτες/μπαμπατσικες γυναικες πάντα μ’ άρεσαν.
2. Αυτόν τον πούστη τι τον ανέφερες. Ούτε ο πατέρας του δεν ήθελε να τον θυμάται. Κόμμα μοντέλο το έκανε μπουρδέλο.
3. Το ΠΑΣΟΚ, το αγνό, το ορθόδοξο, θα έδινε σε όλο το δημόσιο επίδομα πένθους, θα έπαιρνε ως έκτακτες 2000 μοιρολογίστρες και μετά θα τις μονιμοποιούσε με καμία τροπολογία…
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
review reaction 1 old boy, ΦΑΚΙΡΗΣ
27 Οκτωβρίου, 2021
Χομπίστας.
review reaction 1 ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6