Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 48 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 137316
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
είχα κάνει προκράτηση για το κορίτσι και το επιβεβαίωσα την ίδια μέρα.
Ήρθε στην ώρα της μες την καλή χαρά. Περιποιημένη , όμορφα ντυμένη , με το hello άρχισαν τα γλωσσόφιλα.
κουβέντα δεν ανταλλάξαμε μετά, γδυθήκαμε και γαμηθήκαμε στο σαλόνι, φόραγε ένα σετ ζαρτιέρες , όμορφο σετάκι, ε και ; Γονάτισε και τον πήρε στο στόμα, πίπα μα τί πίπα λυσσασμένα τον έβαζε στο στόμα, έγλυφε μπαλάκια , καραντίπ όσο και να πνιγόταν mouthfuck το αντέχει, έτρεχαν τα σάλια στο πάτωμα, έγλυψε-πιπίλισε- ρούφηξε και τα παπάρια μου/ την ανέβασα στον καναπέ και την άρχισα από πάνω μέχρι κάτω να την γλύφω, στα υπέροχα μικρά βυζάκια της , δάγκωσα ρόγες . δάκτυλα μπρος και πίσω αβέρτα , στάση διαρκείας στο αιδοίο της με την γλώσσα μου. Ζουμιά μπόλικα , μούσκεμα ο καναπές πάλι. Ζήτησε προφυλακτικό και στήθηκε στα 4, αρχίσαμε από πίσω πόρτα και τελείωσα με μόνο πίσω πόρτα, χτυπιόταν σαν το χταπόδι, μαλλιοτράβηγμα είχαμε, σκαμπίλια στα κωλομέρια είχαμε.
Περάσαμε για φρεσκάρισμα , επιστρέφοντας της πρόσφερα ποτό και τα είπαμε λιγουλάκι, ζήτησε άδεια για να ανάψει τσιγάρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι πίπα σπέσιαλ, γλυφωμούνι και μπαλονάκι, Στήθηκε όρθια στο τοίχο , πέταξε την κωλάρα της και μπήκα μέσα , πέσαμε στα πατώματα στα 4, πάλι κώλο , αλλάξαμε μπαλόνι και μπήκα μπρος πια, ιεραποστολικά, στα πλάγια και μετά πάλι όρθια με κόντρα το τραπέζι. Τελείωσα στο στοματάκι της τα οποία τα απόθεσε στο μπάνιο.
Λιώμα με είχε κάνει η άτιμη, Πέρασα για ένα κρύο ντους να συνέλθω.
στο τελευταίο εικοσάλεπτο μου κωλοτριβόταν , δεν ήθελα πολύ οπότε το πήγαμε φιλιά, γλύψιμο μουνάκι, δάκτυλα και πίπα στο τέλος.
είναι για δέσιμο λέμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών