Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Call-Girls 11913
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Τηλεφωνάκι Σαββατιάκο μεσημέρι να δω τι θα κάνω σήμερα καθώς ακυρώθηκαν όλα εκτός κάτι στις 02.30. Άλλο που δεν ήθελα να περάσω χρόνο με μία κορασίδα.
Έχω σταμπάρει 8 κορίτσια από το γραφείο +2 αναπληρωματικές. ΑΡΚΕΤΕΣ θα πείτε... όμως όχι. ΌΛΟΙ είχαμε κάβλες αυτό το Σάββατο και δεν υπήρχε χρόνο για καμία.
Μου πρότειναν κάποιες που είχα ξαναπάρει αλλά θέλω νέο αίμα. Πρώτη επιλογή JESSICA, είχα τρελές ορέξεις λόγω του @roughfucker να ξεσκίσουμε κάτι. ΑΤΥΧΟΣ σε όλες.
Τελικά καταλήξαμε στην Elza και εγώ σε όλο το ραντεβού τη φώναζα ΕΛΣΑ... Χαχαχα!

Τέλος πάντων, διαβάζω BOY για κριτικές και λέω οκ. Θα το πάω όπως θέλει εκείνη. Τελευταίες μέρες στο ΤΟΥΡ ΗΛΠΙΖΑ να μην είναι φώλα...
Έρχεται ανοίγω και βλέπω μία ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική κοπέλα....επειδή ξαφνιάστηκα μου είπε ΕΛΖΑ... ευτυχώς γιατί θα ρώταγα... λέω μήπως έκανε λάθος δωμάτιο. Πρώτη φορά στο γραφείο τόσο μεγάλη διαφορά. Ο φωτογράφος πρέπει να δουλεύει στο ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ σε SCI-FI ταινίες.
Να εξηγήσω ότι δεν με χάλασε... αλλά είχα διάθεση για αυτό το πουτανέ κορίτσι.... με πιασίματα κτλ κτλ. Η κοπέλα είναι πολυ petite ...λεπτή σε σημείο που εμένα δεν με φτιάχνει και τόσο.

Λοιπόν γλυκιά η κοπέλα όμορφη... αλλά το ΤΟΥΡ της έχει τελειώσει μέρες τώρα και φάνηκε. Η διάθεση της, ο αέρας της, όλα. Ήταν λες και είναι η γυναίκα μου 30 χρόνια τώρα, αφήσαμε τα παιδιά στους γονείς μου και ήρθαμε στο χοτέλι να ξεκουραστούμε και να ρίξουμε και ένα στα γρήγορα. Μπορεί να είναι έτσι η κοπέλα αλλά δεν έβγαζε σεξουαλικότητα καθόλου. Ντύσιμο...κάτω του μετρίου... δεν ήταν όυτε για CG. Εσώρουχα, οκάυ... Μαλλί αλογοουρά... σκληρά χωρίς να τα έχει φτιάξει για ραντεβού.

Σωστό ή Λάθος την κράτησα. Δίνει διστακτικά ένα φιλί και λέει να πλύνει χέρια τέλεια. Εκεί κάπου ξαπλώνω και απλά περιμένω να δω τι φάση θα γίνει.
Η κοπέλα από την αρχή ως το τέλος ήθελε να περάσω καλά αλλά ΗΤΑΝ ΤΕΡΜΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΤΟ ΤΟΥΡ το έχει λήξει πριν το ραντεβού μου (το ξαναλέω). 20 δεύτερα social και με βλέπει κρεβάτι λίγο ξενερωμένο και με αρχίζει σε παθιασμένα ωραία φιλιά, δαγκώματα, χαχανητά, βαθειές ανάσες... δε γαμιέται. ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ(ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ).

Γλείψιμο από τη κορυφί ως τα νύχια, τίποτα ιδιαίτερο σωματικά... μάλλον έχει χάσει κιλά τελευταία και υπάρχει χαλάρωση παντού.. 25 χρονών. Λίγη γυμναστική και θα γίνει τούμπανο.
Φτάνω στο μουνάκι της και εδώ βλέπω το πιο στενό που έχω γευτεί ποτέ... ΩΧ λέω.

ΕΝΤΑΞΕΙ και τώρα όλα αλλάζουν.... η κοπέλα απλά προσπαθεί να βάλει κόφτη και δεν μπορεί. ΤΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΛΑ ΟΜΩΣ... ότι μπορεί να πάρει τέλος πάντων. Οι ρωγίτσες πετάχτηκαν τόσο πολύ που απλά τρελάθηκα όταν το έβλεπα. Συσπάσεις συνεχώς... ανακάτωμα το μαλλί μου(τι θα γίνει με αυτό το πράγμα) και κάποια στιγμή με πιάνει με τα μπούτια της, εκεί να συνεχίσω. ΠΡΟΣΟΧΗ, η κοπέλα παραλίγο να με πνίξει , δεν μπορούσα να ανασάνω... ζω-πεθάνω δεν την ένοιαζε, το ζούσε.

Αφού τελείωσε, λέει fuck? και λέω... δεν γαμιέται... Cowgirl χωρίς gel... και εκεί έμεινα μαλάκας.... ΟΚΑΥ! 15 δεύτερα περίμενα να τον βάλει διστακτικά. Ξεκινάει αργά.... πολύ αργά και προσεκτικά... Ξεκινάω και εγώ, μου βάζει κόφτη πέφτοντας πάνω μου με φιλιά και λέει όχι τοσο δυνατά και γρήγορα... ΟΚΑΥ λέω(πήγαινα ρελαντί). Πάρε το τέμπο σου... καταλήξαμε μετά από 40 λεπτά μία εγώ και μία αυτή ασταμάτητα... χωρίς αλλαγή στάσης. Τελείωσε.... και με αποτελείωσε με τις συσπάσεις που έκανε και τα τρέμουλα. Το ζήσαμε και οι δύο αλλά δεν πηδηχτήκαμε... κάναμε έρωτα... οκάυ.

10 λεπτά να κουνηθεί από το κρεβάτι και να πάει για ντουζ όπως εγώ... και ξεκινάμε social κανά 20λέπτο. Λοιπόν της αρέσει να μιλάει αρκετά... πολύ... πάρα πολύ και μου ζήτησε και συγνώμη για τη λογοδιάρροια της. Δεύτερη φορά που ζητάει κορασίδα συγγνώμη και για αυτό δεν τη σταμάτησα καθώς έλεγε πράγματα αληθινά και μπράβο της. Δε χρειάζεται να ειπωθούν, ελπίζω τα καλύτερα για αυτή. Από ΤΑΤΑΡ μου είπε...σε σχέση ήταν μέχρι πρόσφατα κλπ κλπ. Ενδιαφέρον τυπάκι. Κάνει yoga και μου είπε ότι έχω DARK HUMOR Εμμμμ

Δεύτερος γύρος με πίπα αδιάφορη... δεν το έχει αλλά προσπαθεί...μου λέει όχι cowgirl πάλι... οκαυ και ζητάει doggy... οκαυ λέω. Δέχεται και δάχτυλα... αλλά ένα... άλλο δε χώραγε αν και το προσπάθησα στο 2ο γύρο, τη ξεμούνιασα και της άρεσε απίστευτα. Οικιότητα στο full και κάποια στιγμή της ξέφυγε και μια Με ελαφρά και ζήτησε συγνώμη. Συνεχίζουμε στα του σεξ, έβαλε πολύ gel και σε αυτό φάνηκε ότι δεν ήθελε δεύτερο γύρο εν τέλει. Ξεκινάω και πάλι στενή αλλά δεν ένιωθα τίποτα εκτός από το τέλος του τουνελ. Πονούσε πάντοτε και το είπε στο τέλος... τελείωσε νομίζω πάλι Χμμμ; , σπασμούς στο πλάι και ξανά σε διάφορες στάσεις με χέρια πάνω μου ώστε να μην γίνεται βαθεία διείσδυση, ευγενικός κόφτης. Σε ιεραποστολικό βάζω τα πόδια της στους ώμους μου και προσπαθούσε να με σηκώνει για να μη φτάνω βαθειά, πρώτη φορά το είδα αυτό. Φτάνει -10λεπτά από την 1.5ώρα και ούτε timer είχε βάλει, ούτε εγώ είδα κάτι και πάμε cowgirl...πάλι.... κάποια στιγμή +5 λεπτά λέει δεν μπορεί κουράστηκε να σταματήσουμε αν γίνεται... δεν αντέχει άλλο... λέει και σε παρακαλώ. Λέω οκάυ. Το προσπάθησε λίγο ακόμα αλλά έπεσε στο πλάι τελικά και ξεράθηκε σπαρτατώντας σα ψάρι.

Μπανάκι, βλέπει ώρα, ρώταγε πόση ώρα έχω κανονίσει και μπλα μπλα... είπε περνάει ο χρόνος γρήγορα μαζί μου και κάπου εκεί είδα να γράφει κάτι με το γραφείο ή τον οδηγό και η κοπέλα σκάλωσε. Δε ξέρω τι ήταν αλλά ότι και να είναι, σεβασμό στη κοπέλα. Να δώσω και 20 ευρώ να πάρει ταξί αν ήταν τόσο πρόβλημα να πάει στο ξενοδοχείο της έφυγε στα +15λεπτά. Θυμός

Έδειχνε να το απολαμβάνει αλλά δεν ήταν για πολλά. GFE καθαρά και λόγω κούρασης 30λέπτο πολύ το σεξ μαζί της όση ώρα και να πάρεις. Μου έλεγε που ήμουν και πολύ ευγενικός μαζί της.... ή μαλάκας δε ξέρω. Ήθελα αγριάδες αλλά λόγω της κούρασης της δεν ανταποκρίθηκε καθόλου. Μου είπε ότι την έχουν κακομεταχειριστεί μερικοί αλλά οι περισσότεροι ήταν ευγενικοί μαζί της. ΣΕΒΑΣΜΟΣ στις κοπέλες.

Με ξενέρωσε προς το τέλος.... όταν λέει αν τα λεφτά δικά της στο κομοδήνο... ναι της λέω, ωραία, τα μετράει και λέει σωστό είναι το ποσό.... το ξέρω της λέω.
Δεν κάνει για αυτή τη δουλειά αν λέει τέτοια πράγματα και ντρέπεται που κάνει τη δουλειά... πρώτη φορά και λογικό... amateur σε όλα.

Αφού φεύγει για δεύτερη φορα, επέστρεψε επειδή ξέχασε το ηλεκτρ. τσιγάρο της, βγαίνω από το δωμάτιο ΥΠΕΡΚΑΒΛΩΜΕΝΟΣ. Τότε βγαίνει από το διπλανό δωμάτιο 201 ένα θεόμουνο που με κοίταξε και γέλαγε... τέλεια λέω, ρεζίλι γίναμε. Την αφήνω να πάρει το ασανσερ μόνη της να κοιτάω κωλάρα και εκείνη τη στιγμή βγαίνει ο συναγωνιστής... κάνουμε και οι δύο y0 με το κεφάλι λες και ήμασταν gangsta στο BROOKLYN και με ρώταει ο θεούλης, εσύ ήσουν που ούρλιαζε η άλλη με βογκητά... (αναφέρθηκε και από το παιδί στη ρεσεψιόν) απαντάω ναι... τυχερός μου λέει. Τι λες ρε? τέτοιο πατόμουνο βγήκε πριν.... ΑΤΑΚΑΡΑ τώρα.... τι να το κάνω αν ήταν να γαμαω πτώμα... ανέκφραστη, αγέλαστη και μουγκή στο σεξ. ΑΣΤΕΡΙΑΣ του λέω.... όχι κομοδίνο λέει... αν ήταν κάποιος από εδώ τα συλληπητήρια μου Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Κάναμε και δημόσιες σχέσεις... τι άλλο Χαχαχα!Χαχαχα!

Δε ξέρω αν όλα αυτά ήταν θέατρο και σίγουρα μου έκανε εντύπωση καθώς δε γαμάω τόσο καλά Χαχαχα!Χαχαχα!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ, ουρλιάζει δίχως αύριο.... ευτυχώς που ήμασταν σε τσοντοξενοδοχείο και όχι κάπου αλλού. Σκεφτόμουν να της κλείσω το στόμα σε κάποια φάση... την άφησα να εκφραστεί ελεύθερα. Κάποιες στιγμές γαντζωνόταν με αγκαλιά πάνω μου και ανάσαινε τόσο βαριά... ΠΡΟΣΟΧΗ θα αρχίζει να ουρλιάζει στο αυτί σας.... κουδούνιζε μετά το δεξί αυτί μου. Έχει το vibe της ROSE... όχι το σώμα της...και σίγουρα όχι την υπεροψία που είχε στο τέλος του τουρ της αλλά ήταν το ίδιο αληθινή και το απολάμβανε.

ΥΨΗΛΗ βαθμολογία σε πολλά πράγματα γιατί ήταν αληθινή Προσκύνημα και όποιος αγαπούλης ζητάει αυτό... τρέξτε να προλάβετε... φεύγει σήμερα και το social της ΓΑΜΑΕΙ! Μπορεί να έρθει σε κανά δίμηνο αν και δεν το νομίζω...Σίγουρα προσπαθούσε να περάσω καλά και δεν είχε τη κουτοπονηριά όπως άλλες, αλλά δεν το είχε καθώς ζητούσα κάτι παραπάνω που δε μπορούσε να δώσει. Να πω ότι επηρεάστηκα από τη κριτική του @geroksouras και δεν πίεσα για τίποτα παραπάνω(δε ξανακάνω παρόμοιο λάθος). Πέρασα καλά, αλλά ήθελα να περάσω αξέχαστα.Εμμμμ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 23, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, TheTester, alpula και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2021
συνγαυρε πως σε επηρεασα αρνητικα ακριβως;
εγω ειπα γνωμη οτι ειναι για gfe
κι οτι τις ειχαν μελανιασει το κωλο
εγω δεν πιεσα καθολου
μια πιπα εδωσα ο κακομοιρης
G
geroksouras
review reaction 2 review reaction 3 TOMCRUISE, redb
27 Οκτωβρίου, 2021
@geroskouras ποτέ δε πρόκειται να πω ότι έφταιγε καποιος. Ανέφερα ότι επηρεάστηκα από τη κριτική σου για το ότι είναι περισσότερο για gfe και δεν επιδίωξα κάτι περισσότερο. Και να επιδίωκα με τη κούραση που είχε, τσάμπα προσπάθεια ?
review reaction 1 review reaction 2 geroksouras, TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2