Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 14 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Μετα την αποτυχημένη επανάληψη με Πατρίτσια, αφου ηταν ιδιαιατέρως κουρασμένη, είπα να ξαναδοκιμάσω σήμερα...

Είχς κλείσει απο χθές για να βρω σιγουρα..
Πηγαινω στο ξενοδοχειο, παλι δε με ρωτησαν ονομα κ δωματιο..ισως αρχισαν να βαζουν μυαλο και να ειναι διακριτικοι..

Ανεβαινω, χτυπαω κ μου ανοιγει με χαμογελο...Ελα ομως που το χαμογελο ηταν κιβδηλο.....
Δεν το καταλαβα εκεινη τη στιγμη οποτε κ προχωρησα στα ενδοτερα.

Ειχα κανει μπανακι απο το σπιτι, γδυθηκα, αυτη ειχε πεσει στο κρρβατι, μου ανοιξε με νυχτικο κ παντοφλες, της εβγαλα τις παντοφλες κ παω να τη φιλησω..

Φιλια κοφτα με χειλια κ μεσα στη ξενερα...
Are u ok της λεω..
Yes, σκαει το ψευτικο χαμογελο κ μετα ξαναγινεται αγελαστη..
Why dont you kiss me της λεω..
Ανοιξε λιγο τα χειλια, τα οποια ειναι σαρκωδη καο χαιρεσαι να τα φιλας, αλλα γλωσσα ουτε καν...

Παω κατω να γλειψω το μουνακι, αυτη ειχε κατσε λες κι ηταν νεκρη κ κοιτουσε το ταβανι....
Βαζω επιφανειακα δαχτυλο σε κλειτοριδα κ μουνοχειλα, νομισε οτι θα βαλω δαχτυλο μεσα στο μουνι κ διακριτικα μου τραβηξε το χερι..

Σηκωθηκα, ντυθηκα κι αποχωρησα...15 λεπτα ειχα περασει.
Το γραφειο οπως παντα στο υψος των περιστασεων, κατανοει κ δε δημιουργει προβληματα..

Η κοπελα ή πασχει απο διπολική διαταραχή ή κατι συνεβη κι εχει χασει εντελως την ορεξη της..

Και τη ρωτησα στην αρχη.. " εισαι κουρασμενη" ???
Οχι μου λεει, ξεκουραστηκα...

Τί εννοουσε, κανεις νουνεχης ανθρωπος δε θα καταλαβει ποτέ..

Ας παει να κανει γιογκα να τελειωνουμε γιατι κουραζει πολυ..
Πρεπει να κατσλαβει οτι δεν ειμαστε μαλακες, απο την αλλη ακρη της αθηνας ηρθα, δεν εχω ορεξη να τρεχω σα μαλακας κ να παιρνω τον πουλο...

Αυτα παιδες, εχει χασει κ τη λαμψη του προσωπου της...
Το σωμα ομως τουμπανο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
144
Πόντοι:
25.186
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, alpula και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2021
Καποτε πριν 2-3 χρονια το glamour με ειχε κανει μπλοκ επειδή μου ειχε συμβει κι εμενα κατι παρομοιο και είχα σουτάρει στα 10 λεπτά ενα μικρο που μου ειχσν στείλει. Μαλιστα μου ειπσνε δωσ της ενα 20αρικο για την διαδρομή οπως και εκανα. Οταν μετα απο λιγο καιρό ζητησα μια αλλη δεν απαντούσαν. Κσποια στιγμη απαντησαν και μου ειπαν οτι δεν μπορουσαν να μου στειλουν κοπελα γιατι ειχανε καποιες παράπονα οτι τις ειχα κωλησει κονδυλώματα. Τετοια κανουν αυτοί για να βγουνε λάδι αρπαζοντας βεβαια με ευχαρίστηση τα χρηματα μας
review reaction 1 review reaction 4 piko, Bartender 74, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
24 Οκτωβρίου, 2021
@roughfucker νομίζω ότι απλά η κοπέλα με τα απανωτά ραντεβού "έσπασε" ψυχολογικά και σκεφτόμουν να κλείσω ξανά. Κάτι παρόμοιο με angelina που ξαναήρθε και έφυγε σε πολυ χειρότερο βαθμό όμως.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
24 Οκτωβρίου, 2021
Ειναι σχεδόν παντα νόμος ότι αν πας 2 φορές με την ειδια κοπέλα η 2η φορά είναι φολα
review reaction 1 review reaction 4 piko, redb, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
24 Οκτωβρίου, 2021
Βρε δράκε της Συγγρού αφού σε έχει δει να πηδάς όλα τα υπόλοιπα κορίτσια στο χοτέλι τι περίμενες ???
Ζήλιες σου κάνει μωρέ ... για να μην την πείς και εύκολη ...
Χεχε!
review reaction 3 review reaction 1 redb, WRAIOS, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη
26 Οκτωβρίου, 2021
Στειλτην στη μάνα της.
review reaction 3 roughfucker
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5