Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 10 10
Call-Girls
25874
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μεσημεριανές καυλές στο φουλ βρισκόμουν κοντά στο ξενοδοχείο και πήρα τηλέφωνο τους Αγγέλους.
Από τις διαθέσιμες άμεσα επέλεξα την Αλίσια.
Ανεβαίνω στο δωμάτιο και με περιμένει ακριβώς με την ενδυμασία της πρώτης φώτο.
Ωραίο χαμόγελο και πολύ όμορφα μάτια.
Πρόσωπο καθημερινό συμπαθητικό βυζάκι προς δυάρι με στητές ρώγες όμως που γίνονται πέτρα , τέλεια όμως κωλάρα σφιχτή και ωραία πόδια.
Το σώμα της ειδικά πλάτη ώμοι αρκετά γυμνασμένο χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο από ότι μου είπε.
Μετα το ντους με περίμενε χωρίς ρούχα και δεν καθυστέρεησε δευτερόλεπτο.
Τρομερή διάθεση και συμμετοχή σε όλα .
Με έγλυψε παντού όμως τα πάντα όλα δάχτυλα δέχεται, σεξ αδιαμαρτύρητα ότι θέλω και δεν ζητάω και τραγικά πράγματα .
ότι στάση μου έρχοταν στο μυαλό πολύ καλή συμμετοχή της αρέσει το σεξ σε ότι ρυθμό θέλεις .
Δεν έχει νόημα να περιγράψω προσωπικές στιγμές παρά μόνο ότι μια ώρα ήταν ολοκληρωτικά μαζί μου και έφυγα γεμάτος από την συνάντηση .
Το γραφείο πολύ εξυπηρετικό την κοπέλα την προτείνω ανεπιφύλακτα παρ ότι δεν είναι μοντέλο αλλά είναι πολύ τίμια συνάντηση.
Από τις διαθέσιμες άμεσα επέλεξα την Αλίσια.
Ανεβαίνω στο δωμάτιο και με περιμένει ακριβώς με την ενδυμασία της πρώτης φώτο.
Ωραίο χαμόγελο και πολύ όμορφα μάτια.
Πρόσωπο καθημερινό συμπαθητικό βυζάκι προς δυάρι με στητές ρώγες όμως που γίνονται πέτρα , τέλεια όμως κωλάρα σφιχτή και ωραία πόδια.
Το σώμα της ειδικά πλάτη ώμοι αρκετά γυμνασμένο χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο από ότι μου είπε.
Μετα το ντους με περίμενε χωρίς ρούχα και δεν καθυστέρεησε δευτερόλεπτο.
Τρομερή διάθεση και συμμετοχή σε όλα .
Με έγλυψε παντού όμως τα πάντα όλα δάχτυλα δέχεται, σεξ αδιαμαρτύρητα ότι θέλω και δεν ζητάω και τραγικά πράγματα .
ότι στάση μου έρχοταν στο μυαλό πολύ καλή συμμετοχή της αρέσει το σεξ σε ότι ρυθμό θέλεις .
Δεν έχει νόημα να περιγράψω προσωπικές στιγμές παρά μόνο ότι μια ώρα ήταν ολοκληρωτικά μαζί μου και έφυγα γεμάτος από την συνάντηση .
Το γραφείο πολύ εξυπηρετικό την κοπέλα την προτείνω ανεπιφύλακτα παρ ότι δεν είναι μοντέλο αλλά είναι πολύ τίμια συνάντηση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες