Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 19 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Ημέρα βροχερή, κατακλυσμός από το πρωί και παίρνω τηλέφωνο στο γραφείο μετά από μέρες προσπάθειες να τη πετύχω την ίδια μέρα. Συνηθισμένες ώρες και η κοπέλα στη γραμμή μου λέει την έχω, πολλές ακυρώσεις incall... και για δύο ώρες μου λέει. Αποφάσισα 1.30 και βλέπουμε... σαν να ξενέρωσε η άλλη λίγο και έγινε πιο απότομη. Ήμαρτον λέω.

Πάω ξενοδοχείο και έχει ουρά 5 άτομα, ευτυχώς πήρα δωματιάκι 20 λεπτα πριν το ραντεβού. Τέλεια, ξεκινάω και έρχεται 13 λεπτά νωρίτερα. ΩΧ λέω... αλλά μετά σκέφτηκα έβρεχε σήμερα αρκετά, άσε τους φόβους για φώλες άλλη μερα.

Τελευταία βρήκα το bou από φίλο και έχω ξεκινήσει κριτικές κλπ κλπ.
ΑΝΟΙΓΩ και βλέπω μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, όλα σχεδόν τέλεια αλλά ηλικιά τη κόβω +6-7 χρόνια, πρόσωπο καλό αλλά όχι τόσο νεανικό όσο εμφανίζεται στις φωτό, σώμα... τα βυζιά της με χαλάσανε έτσι όπως ήταν και λίγο τα χείλια αλλά σε επιτρεπτά όρια. Τα υπόλοιπα Έτσι! . Αυτό το βλέμμα και αυτά τα μάτια να με κοιτάνε ... έτοιμη να μου χυμήξει, φοβόμουν και λίγο ότι θα είναι λυσσάρα Χαχαχα!

Γλωσσόφιλα με το καλημέρα, πάθος, αρκετά καλή ανάσα κοντά στο αυτάκι σου για να σε καβλώσει... Ντύσιμο οκαυ... με μαύρο παντελόνι, δεν χάλαγε αλλά δεν ήταν και κάτι αξιοθαύμαστο. Casual προς επίσημο, συμπαθητικό.
Πάει μπανάκι και γυρίζει με μαύρα εσώρουχα αν και με τέτοιο σώμα τα έβγαλα σε δευτερόλεπτα.. φιλιά παντού, χεράκι κατευθείαν να μου τον πιάσει, από τότε που μπήκε ήμουν όρθιος.... Εμμμμ δεν σταμάταγε για τίποτα, κάτι ψιλόλογα είπε, αυτή ήρθε όμως να γαμηθεί... μάλλον ακυρώθηκαν τα ραντεβού και της έλειψε Χαχαχα!Χαχαχα! .

Πίπα ικανοποιητική, με αρκετό dt, γλύψιμο, φαίνεται ότι ξέρει πως να σε ικανοποιήσει... Τώρα λέω η σειρά μου, δεν γίνεται δίνεις κάτι καλό, θα πάρεις κάτι καλό.
Ξεκινάω γλείψιμο παντού, από πάνω μέχρι κάτω, αναστεναγμούς, έπαιξε και το μουνάκι, έπιανε κεφάλι να το κάνω όπως θέλει.... το έκανα και αυτό. Στο τέλος έτσι πάω δαχτυλάκια γύρω γύρω και κάνει κίνηση ματ... τα έβαλε με κίνηση γοφού μαεστρική μόνη της μέσα και τα δέχτηκε με απίστευτη χαρά λέγοντας deeper... ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΧΩ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΟΧΙ ΜΠΑΓΚΕΤΕΣ 1 μέτρο η κάθε μία. Γαμήθηκε και για λίγο στα δάχτυλα μου μέχρι που τα πήρα στο κρανίο και τη ξεμούνιασα με 3 δάχτυλα και ασταμάτητη γλώσσα. Υγρά ικανοποιητικά, κραυγές αρκετές και δυνατές.... αληθοφανείς μου φάνηκαν. I finish μου λέει, come and fuck me now με ένα βλέμμα πορνογραφικό.Ναι!

Πίπα ίσα ίσα να ανοίξει σκούφο, και με μαεστρία το περνάει και ξεκινάμε ... cowgirl, πλάγια, ιεραποστολικό και τέλος. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΡΑ... αυτή πηδιόταν μόνη της όταν κουραζόμουν... βλέποντας κάτι τέτοιο γούσταρα και ξεκίναγα πάλι ίδιο τέμπο.. Όλα τα λεφτά cowgirl που απλά νόμιζα ότι θα σπάσει το κρεβάτι από τα πολλά πηδήματα... λίγες καταφέρνουν να κάνουν το κρεβάτι να τρίζει λες και είσαι σε μπουρδέλο Ναι!Ναι! Χεχε!Χεχε!

Ντουζάκι και οι δύο, social για 2 λεπτά το πολύ, είπαμε τα βασικά και ξεκινάει... λέω κάτσε να πούμε 5 πράγματα, τίποτα ... φιλιά και κατευθείαν για πίπα. Ξεκινάμε cowgirl, όρθιο πλάγιο και φτάνουμε ιεραποστολικό. Κουρασμένο παλικάρι, με AC στο τέρμα και να έχω λιώσει ... μου λέει fuck me, harder... more... i want to finish.... ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΩΡΗ ΘΕΛΩ... να πλέξω ήρθα... γουρλομένα μάτια με κοίταγε και ξεκινάω σφυροκόπημα... να έχω λαχανιάσει και να ζητάει περισσότερο...

Κάποια στιγμή παραπάνω δεν μπορούσα να δώσω και να λέει more.... ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ, με πιάνει από το λαιμό με το ένα και μετά με τα δύο και μου λέει you are a man, i want harder... καλά σεληνιαστηκα τότε και βάζω τα χέρια της πάνω από το κεφάλι, σφαλιάρες στο πρόσωπο να μου λέει more... more να γάμαγα ούτε εγώ ξέρω αν γάμαγα αέρα ή το μουνί της με τόσα υγρά και τη κάβλα που είχαμε πιάνω λαιμουδάκι και γούσταρε τρελά... like this μου λέει. Δεν τελείωνα με τίποτα αλλά έγινε ιεραποστολικό που είμασταν πάνω από 30 λεπτά, τελειώνω και μου είπε τελείωσε πάνω από 3 φορές, ούτε αυτή ήξερε. Χμμμ;

ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ που διαβάζεται εδώ μέσα, όλα βγήκαν στη στιγμή εκείνη...

ΠΑΜΕ και για τρίτη μετά από ντουζάκι με παρότρυνση της πάλι, σκεφτόμουν να αρνηθώ... ΗΜΟΥΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ πραγματικά Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! .
ΓΙΑΤΙ με τη γκαντεμιά που έχω πάντα τα καλά ραντεβού έρχονται σε κουραστικές μέρες...
Τελικά το ξεκινάει μόνη της, λίγο πολυ στα ίδια με το πρώτο γύρο αλλά λέω θέλω τώρα να δω τη κωλάρα της στα 4 με τζελ που με ενόχλησε... όμως ο κώλος της ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ πραγματικά. Και κάποια στιγμή εκεί που σφυροκοπάω και σφυροκοπιέται και μόνη της, κάτι μου τραβάει τη προσοχή και αστοχούμε και οι δύο μαζί... τόση αστοχία που απλά έπιασα αέρα αλλά οι κραυγή της ήρθε... δεν ξέρω αν ήταν από τη κάβλα ή το ένιωθε τότε αλλά αυτό με ξενέρωσε ΑΡΚΕΤΑ και το κατάλαβε αμέσως... αφού γύρισε και με κοίταζε σαν χάνος και σκεφτόταν τι να κάνει...
Την αφήνω στο πλάι, ξαπλώνω λίγο... έρχεται αγκιαλιάζει και λέει θέλει να τελειώσω... της λέω οκ αλλά χωρίς τα πολλά αχ και βαχ. Κατάλαβε και ξεκινάει πίπα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ! Τα έκανε όλα και με τρέλανε αν και ξενερωμένος λίγο... θέλω και λίγο παραμύθι γαμώτο Κεφάλι σε τοίχο! Χμμμ; . Τελευταία 5 λεπτά, ξαπλώνω, έρχεται και κάθεται της λέω αγκαλιά... μιλάμε λίγο για κάποια πράγματα... Τη τρίτη φορά απλά είχε τελειώσει αρκετές φορές και δεν μπορούσε άλλο και δεν ήθελε να αρνηθεί, φάνηκε ειλικρινής, δεν της αρέσουν τόσο οι αγκαλιές στο πρώτο ραντεβού και πολλά άλλα που τα κρατάω. Έχει αρκετούς στάνταρ πελάτες... λογικό και περνάει τέλεια.

Η κοπέλα είναι καθαρά PSE και για τίποτε άλλο....μπορεί σε πολλαπλά ραντεβού να θέλει και αγαπούλες... πριν - ενδιάμεσα - στο τέλος όχι κατά τη διάρκεια... απέφευγε φιλιά όσο ήμουν μέσα και θέλει λυσσασμένα να γαμιέται δίχως αύριο.

Τέλειο ραντεβού με μία δόσης ξενέρας που τελικά έγινε μία υπέροχη ανάμνηση μίας καταπληκτικής βραδιάς.
Σίγουρα θα είχα παρατείνει το ραντεβού αλλά δεν μου βγήκε εκείνη τη στιγμή στον 3ο γύρο.

Κουλ τύπος, ξέρει τι θέλει, γιατί το κάνει. Έχει ένα πρόγραμμα γιατί θέλει να ευχαριστεί τον άλλο αλλά αφήνεται όταν περνάει και αυτή καλά. Μου είπε και το πραγματικό της όνομα, όμορφο.
Είδα και κάτι μώλωπες στο κώλο και στο πόδι, προσοχή πως συμπεριφερόμαστε. Μαθήματα να παίρνουν άλλες και άλλες που ξινίζουν με το παραμικρό. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Ίσως να τη συναντούσα ξανά όταν θα έχει ξεχαστεί η συνάντηση και θα έχουν μείνει μόνο συναισθήματα.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ από μένα χωρίς δεύτερη κουβέντα. ΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, TheTester, THV και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2021
δικος μου εισαι εσυ....
review reaction 3 redb, hornyasfuck
23 Οκτωβρίου, 2021
ωραια κριτική κ μπράβο που πέρασες τόσο καλά! Αλλά ποιά είναι η ξενέρα που μετατράπηκε σε γλυκειά ανάμνηση? Δεν κατάλαβα... σόρυ ε!? Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck
28 Οκτωβρίου, 2021
@james034 οι κραυγές της τη τρίτη φορά που μάλλον το έκανε για να το κάνει... βέβαια θέλει να περάσεις τέλεια και να ξεσκιστεί ατελείωτα.
Αυτά κρατάω ως ανάμνηση και την επόμενη φορά θα πάω έτοιμος και ψυχρός μόνο για ξέσκισμα να δω αντίδραση.. Εμμμμ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3