Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σας έχει τύχει ποτέ να χαζεύετε τις φωτογραφίες μιας κοπέλας με καλυμμένα χαρακτηριστικά, να φαντάζεστε το όμορφο πρόσωπο που θα συνοδεύει το θελκτικό κορμί και όταν εμφανίζεται στην πόρτα οι προσδοκίες σας να διαψεύδονται; Να προσπαθείτε έπειτα να κρύψετε επιμελώς την κατήφεια σας, σκεπτόμενοι "χμμ...όχι αυτό που περίμενα ρε γαμώτο"...; Ε με τη Νικόλ έχετε σίγουρα αποφύγει αυτόν το κίνδυνο. What you see is what you get, κάτι που σημαίνει ότι στην πόρτα σου θα εμφανιστεί το πολύ όμορφο κορίτσι που βλέπεις στις φωτογραφίες. Είναι βέβαια πιο petite από ότι είχα αντιληφθεί, αλλά τόσο καλοφτιαγμένη από την κορφή ως τα νύχια, που δύσκολα θα απογοητευθεί ή μάλλον δεν θα γοητευθεί κάποιος.

Πρώτη εικόνα; Περιποιημένη, με σωστό make up και πλούσια εβένινη χαίτη. Ήρθε με casual-sportif ενδυμασία, αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, μιας και η συνάντηση έγινε σε μεσημεριανό break από τη δουλειά μου. Εξαιρετικές αναλογίες, θηλυκότατη σιλουέτα - εδώ υπερτερεί σε σχέση με αρκετά μινιόν escorts που παρουσιάζουν ένα υποανεπτυγμένο εφηβικό σώμα - ενισχυμένα (εμφανώς) στήθη με λεπτή αλλά εξαιρετικά καλοσχηματισμένη και ευαίσθητη ρώγα, κωλαράκι υπέροχου σχήματος, αφής (και γεύσης). Αγαπά τα tattoos. Οι επιλογές της όμως είναι κομψές και δεν χαλάνε, αλλά αντίθετα ενισχύουν στη sexy εικόνα της άτακτης μικρής που είναι λίγο ατίθαση και κάπως ψαγμένη. Σε όλους μας αρέσουν τα bad girls, έτσι δεν είναι;

Πιπίνι (έτσι δείχνει τουλάχιστον - θα την έκανα κάτω από 24 που αναφέρεται στην καρτέλα της), φρέσκο, λαχταριστό και...αρκετά έκφυλο. Αυτό το τελευταίο θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο ατού της. Ποζάρει στο κρεβάτι, χαζεύει τον εαυτό της στον καθρέφτη να πηδιέται, γλείφει πονηρά τα δάκτυλά της, μισοκλείνει ηδονικά τα μάτια της και πετάει προστυχόλογα που δεν ακούγονται επιτηδευμένα. Διαβάζει τις επιθυμίες, τις αδυναμίες και ανταποκρίνεται, σε κάνει χαρούμενο. Δεν είναι όμως άβουλη, θα κάνει και τα δικά της. Το στοματικό της είναι πρόστυχο και επιθετικό, με φτυσίματα σε κορμό και αρχίδια, με μία λέξη καυλωτικό. Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι ίσως λίγο πονηρά προσθέτει υπερβολική ένταση στην πεο-χειρο-μάλαξη, αλλά γενικά ακολουθεί τις επιθυμίες του παρτενέρ της και αν είναι κανείς έμπειρος, εύκολα θα διατηρήσει τον έλεγχο. Ως άρρωστος γλειφομουνάκιας απόλαυσα την τρυφερή, υγρή, ροζ σάρκα ανάμεσα στους μηρούς της αρκετά, όπως και τα όμορφα ποδαράκια της με τα καλοσχηματισμένα μακρυά δακτυλάκια της και το προσεγμένο pedi σε χρώμα "κόκκινο του διαβόλου". Οι φετιχιστές σαν και εμένα θα εκτιμήσουν επίσης τα διάφορα anklets που κοσμούν τους λεπτεπίλεπτους αστραγάλους της, ενώ με αντάμειψε και με ένα sexy footjob. Τέλος, δεν την ενοχλεί καθόλου το ζεστό σπέρμα. Σε σχετικό ενδοιασμό μου, απάντησε "χύσε, άστα να πάνε παντού, όπου θέλουν"! Καύλα, n'est-ce-pas? Αν θα έπρεπε υποχρεωτικά να την ψέξω για κάτι, θα ήταν ίσως ο όχι-και-τόσο-αθώος λάθος υπολογισμός του χρόνου που απέμενε για να ολοκληρωθεί το ραντεβού μας, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που θεωρώ ότι θα δημιουργούσε πρόβλημα αν χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο.

Μου άρεσε και στο social. Ειλικρινής, ευχάριστη, ευγενικό μαγκάκι. Πολύ καθαρή, ντους πριν και μετά. Το απόλαυσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.424
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Petergel, Elganador, TOMCRUISE και 37 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2021
Απολαυστική κριτική φίλε. Συνέχισε έτσι Ναι!Καπέλο
review reaction 1 Constantinos27, olddog, eridon1877 και 1 ακόμα μέλος
22 Οκτωβρίου, 2021
Σίγουρα αξιοπρόσεκτη κοπέλα αλλά και κριτική . Ματάκι
review reaction 1 AllaNtallon, olddog, eridon1877 και 1 ακόμα μέλος
22 Οκτωβρίου, 2021
Πραγματικα όμορφη και εκφυλη ταυτόχρονα
review reaction 1 Constantinos27, olddog, eridon1877 και 1 ακόμα μέλος
22 Οκτωβρίου, 2021
Τα κατάπιε η τα έφτυσε...???
22 Οκτωβρίου, 2021
Πια μωρε η nikol η αλβανη που θέλει να γίνει πορνοστάρ κ δουλευε σε studio στην αριστοτελους ? Αν σας αρέσουν οι μηχανικές ξεπετες μια χαρά είναι .
review reaction 4 Constantinos27
22 Οκτωβρίου, 2021
@tasos.p τύπε είμαι λίγο ανώμαλος, έχυσα στα ποδαράκια και από εκεί πετάχτηκαν βέβαια και αλλού. Πάντως κάνει cim με + 20
review reaction 1 Constantinos27, AllaNtallon
23 Οκτωβρίου, 2021
Νομίζω έχετε μπερδέψει αυτή τη νικολ με άλλη κοπέλα..Παρακαλώ λίγο προσοχή γιατί γίνονται παρεξηγήσεις!!!
review reaction 1 eridon1877, Constantinos27
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7