Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 14 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική Πλατύ χαμόγελο.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Ότι είπε ο roughfucker συνέβη και σε μένα αν και λίγο διαφορετική εμπειρία. Με πρόλαβε στο γράψιμο.

Τηλέφωνο στο γραφείο κατά τις 18.30 και κλείνω ραντεβού στις 21.30 για τη Πατρίσια. Όταν γίνεται αυτό λέω πάντα ΩΧ δεν την έχουν κλείσει οπότε σκέφτομαι καμία φόλα θα είναι. Έρχεται με 7 λεπτά καθυστέρηση (ελπίζω να μην φταίει για αυτό ο @roughfucker Χεχε!Χεχε!). Αεράτη, ντυμέμη ωραία με παντελόνι, τοπάκι με τα βυζιά να είναι έτοιμα να ξεχυθούν και οι ρώγες να εξέχουν. Αυτά είναι λέω, πάει μπάνιο να πλύνει χέρια. Αυτό είναι + για μένα, είπε ότι είχε κάνει μπάνιο.

Αν και τα βυζιά σιλικονάτα, δεν με χάλασε καθόλου, έχουν πολύ καλή υφή.
ΠΡΟΣΟΧΗ... έχει αρκετά τατουάζ.. φαίνονται στην 8η φωτογραφία τα περισσότερα. Αν και τα πολλά με ενοχλούν, σε αυτή δεν με πείραξαν καθόλου, μου ήταν αδιάφορα, μπορεί να πήγαιναν και ως σύνολο. ΚΩΛΑΡΑ από τις λίγες, τρόποι και συμπεριφορά σούπερ.

Έρχεται και με αρχίζει στα φιλιά, διστακτικά και μετά φουλ γλωσσόφιλα. Κάποια στιγμή της λέω ώπα θα με φας Χεχε!Χεχε!. Ηρέμησε λέω, τέλεια... αλλά μπααααα και ξανάρχισε... ανεβαίνει ξεκινάμε χαμούρεμα κτλ. Σταματάει, σηκώνεται, βγάζει παντελόνι και να με κοιτάει με το απίστευτο βλέμμα της, η κωλάρα της για μένα είναι 10 αλλά βάζω 9 εξαιτίας του δέρματος της από το κρύο λογικα.Χμμμ;

Ξεκινάει πίπα, χαλαρά, αδιάφορη ... αερόπιπα και λέω ωχ... σκατά δεν ξέρει τίποτα και εκεί που με κοιτάει, βλέπει γκριμάτσα μου ... χαμογελάει και τον πήρε όλο μέσα με τη μία, από τις λίγες κοπέλες που φαινόταν να το γουστάρει απίστευτα και να μπορεί να το καταφέρει. Παραλίγο να χύσω μέσα στα επόμενα 15 δεύτερα... πιάσιμο με χέρι καλό, αρχίδια, dt με γλύψιμο αρχιδιών ΜΑΖΙ (τρελάθηκα εκεί) και όλα αυτά να με κοιτάει και να χαμογελάει. Λέω ωχ μπλέξαμε και δεν θα ξεκολλάω. Πρίν χύσω λέω δεν παίζει, θέλω να γευτώ το μουνάκι της.

Η κοπέλα απλά προβληματίστηκε καιμου λέει σεξ? της λέω όχι, μου λέει "BUT I WANT TO". Δεν μπορείς να τα έχεις όλα κοπελιά της λέω, πρώτα να γευτώ. Μου λέει οκαυ με ένα νάζι παραλίγο να με κάνει ότι θέλει.
Τέλειο, γευστικό, υγρά αρκετά, βαθιές ανάσες όπως το ζει... τα μάτια της είχαν φτάσει ανάποδα... τελειώνει. Πιάνει το κεφάλι μου με τα πόδια και μετά με τα χέρια, με σταματάει και μου λέει finish, σεξ? όχι της λέω και ξανά.... να μάθει, δεν θα πάρεις σκεφτόμουνα. Τελειώνει και πάλι.. ξανά κεφάλι... με τρελό νάζι, now? Άντε να κάνω το ψυχικό λέω... θα σε ξεσκίσω Χεχε!Χεχε! Το ζει απίστευτα και δεν κάνει τα μουγκρητά όπως άλλες που φαίνονται πόσο ψεύτικα είναι.

Ιεραποστολικό, πάω χαλαρά, αργά... καλή αίσθηση χωρίς gel... τέλεια.... δεν κρατήθηκα, έχυσα... πάω να βγω και με πιάνει με τα πόδια και τα μπούτια και δεν με άφηνε και μου λέει moreeeeee....τι λέει αυτή λεω? ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ.... συνεχίζω....30λεπτο σφυροκόπημα στη συνέχεια...δεν μου έπεφτε με τίποτα... φιλιά, γλειψίματα, δαγκώματα.. αυτά με τρελένουν γιατί δεν είναι στημένα, πραγματικά.... ή είναι πολύ καλή ηθοποιός και μπράβο της... δεν με νοιάζει όταν περνάω τέλεια. Πλατύ χαμόγελο
Κάποια στιγμή μου λέει turn? ok της λέω και σκεφτόταν πως και τι... α καλά της λέω ανέβα....ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ η καβαλάρισα φτύνει και όπως τον πιάνει και ετοιμάζεται να μπει κάνει ένα απότομο πέσιμο πάνω του λέγοντας YESSSSSSS, ω να σου γαμήσου λέω... δεν το περίμενα πάλι και ξεκινάει... κοίταγε το ταβάνι, έπιασε το κρεβάτι ... στον κόσμο της....δεν την ενόχλησα καθόλου, κύριος εγώ. Αρχίζει να χαλαρώνει λίγο... και εκεί τη πιάνω εγώ και την αρχίζω.... έτσι να μάθεις..... πέφτει πάνω μου.... μου έριξε κεφαλιά δεν κάνω πλάκα, δεν σταματώ μωρή σκεφτόμουν, να μάθεις. Χεχε!Χεχε!
Πλάγια και ιεραποστολικό που γουστάρει full deep, με τράβαγε με τα χέρια και νύχια από το κώλο να μπω τέρμα που άλλες λένε πάντα ότι πονάνε.

Έχω γίνει μουνί - παπί από τον ιδρώτα και αυτή τίποτα, λες και είναι στο 1ο χιλιόμετρο μαραθώνιου, άνοιξα AC, κρύωνε, να τη προσέχετε γιατί είναι ευαίσθητη και το δερματάκι της Χεχε!. Ντουζάκι από τους δύο, δεν κλέβει καθόλου χρόνο, μαλακιζόταν στο κινητό όσο ήμουν μέσα, της λέω κάνε ότι θές μέχρι να ξαπλώσω, δεν με νοιάζει. Με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια, τέτοιες κοπέλες θέλουν κατανόηση και όχι bullying.

Τώρα, 5 λεπτά chat που είναι αρκετά καλή, της έκανα και μαθήματα γραμματικής στα αγγλικά γιατί γουστάρει να μαθαίνει, έτρωγε τα σκαμπιλάκια της στο κώλο σε κάθε λάθος. Τα χέρια δεν έφυγαν ποτέ από εκεί.

Ξεκινά ο 2ος? ή 3ος... τέλος πάντων ξεκινάμε φιλιά πάθος και τρέλα ασταμάτητη αν και στο στέλος είχαμε ιδρώσει και οι 2 και έβαλε και τζελ, δεν πείραξε καθόλου γιατί είχε στενέψει αρκετά σε ιεραποστολικό Χμμμ;. με συσπάσεις να τις νιώθω και να με τρελένουν.

Στο κρεβάτι, πίπα και της λέω είμαι έτοιμος... τότε πάει να τα πάρει στο σώμα και της λέω στόμα ...Ε ΕΚΕΙ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ αυτά 10 δεύτερα που δεν καταλάβαινε ότι τα θέλω στο στόμα της... έλεος δλδ.... και μου λέει its extra... δεν με νοιάζει της λέω... συνεχίζει και τα ρουφάει όλα όπως στις τσόντες να με κοιτάει με τα ματάκια της... τελείωσα της άφησα το κεφάλι, πήγε και τα έφτυσε. Επείδη καμία φορά η επικοινωνία δεν βοηθά, να της λέτε τα έξτρα από την αρχή, μπορεί να βοηθήσει.

Social για τα υπόλοιπα 5 λεπτά, της λέω τι θα κάνεις τώρα - αν θέλει να με ξαναδεί(γνωστή μου ατάκα να δω αν θα ξαναπάρω ή να πάρω παράταση.. μου λέει θα πάει για ύπνο γιατί σήμερα κουράστηκε πάρα πολύ Χμμμ;. Τη λυπήθηκα και την άφησα να πάει για νάνι(μαλακία μου το κατάλαβα μετά αφού είχα κάβλες όλη νύχτα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ :()

Από τις ΤΟΠ εμπειρίες και σε κασκαντεριλίκι, με πρόλαβε άλλος για τη κριτική όμως λόγω δουλειάς.
Για μένα ήταν πολύ καλή σε όλα,και πολύ έμπειρη, αν και μου ανέφερε 20(θα την έκανα μεγαλύτερη 28 αλλά μοιάζει με 20), κάνει γιόγκα(όχι ότι είναι δάσκαλοςΧμμμ;), meditation κλπ κλπ. Τύπισσα κουλ και φοβερη με ένα χαμόγελο από τότε που μπήκε μέχρι που βγήκε. Την πέτυχα όπως έβγαινα και στη είσοδο του hoteli και μου έδωσε και φιλάκι πάλι. Ναι!Ναι!

Θα τη ξαναδώ σίγουρα αν δεν είναι συνεχώς κλεισμένη Χαχαχα!Χαχαχα!.
@roughfucker εμένα τα μπούτια της ήταν σε επιτρεπτά όρια πάντως, αυτά είναι γούστα Χμμμ;.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 19, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TheTester, olddog, Ωρίων και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2021
μάλλον την ξεπατώσατε εσύ κι ο roufh γιατί σε μενα ήρθε για ύπνο ...
στην ηλικία που είμαι δεν θέλω και πολύ να της κάνω παρτούζα με την Πασιθέα Χεχε!
ένα κοινό κορίτσι ΟΥΤΕ ΚΑΝ της διπλανής πόρτας με μεγάλο κώλο για το ύψος της, άνετα μου θύμιζε μια ανιψιά μου από το χωριό ΑΣΕ ΠΟΥ

φορούσε κάτι ΓΕΛΟΙΑ παπούτσια ΧΝΟΥΔΩΤΕΣ λευκές παντόφλες !!!

ΟΧΙ και ESCORT και μάλιστα GLAMOUROUS ρε Μαλακία Ματάκι

Φιλιά επιφανειακά, ούτε ίχνος γλώσσας, το χαμόγελο ψεύτικο - ανακλαστικό - παιδικό όταν την κοιτούσα (μην δείξει πόσο βαριέται), έδειχνε κουρασμένη
την ψάρεψα ΗΤΑΝ κουρασμένη
δάκτυλα πουθενά δεν την αρέσουν
γλύψιμο στις ρώγες έτσι κι έτσι
γλυφομύνι έτσι κι έτσι
τίποτε με λίγο πάθος
καμία πρωτοβουλία ούτε καν στην πίπα
μόνο θετικό η ηρεμία και η δεκτικότητά της ΑΛΛΑ με πολλά όρια
ίσως στην πίπα που ήταν κάπως καλή και άφησε το deep
και λίγα αληθινά αχ στο doggy, εκεί μόνο κάπως για 10 λεπτά κάτι ευχαριστήθηκα λίγο
είναι χωνί το μουνί της και πολύ υγρό - εμένα δεν με βοήθησε να απολαύσω παρά μόνο λίγο στην αρχή του doggy
δεν έκανε ντους όταν έφυγε ούτε όταν ήρθε
είπε πως ήρθε πλυμένη
μύριζε το στόμα της
της λέω καπνίζεις όχι μου λέει θαναι ό,τι μυρίζει από τον ταξιτζή που κάπνιζε
λέτε να τουχε πάρει καμιά πίπα μέχρι να φθάσουν;
μετά απορούσε γιατί δεν ήμουν πέτρα ...
σηκώθηκε να φύγει χωρίς να ζητήσει χρήματα 10 λεπτά νωρίτερα
κι αυτά τα πήρε σαν να έκανε αγγαρεία
αλλά με το παιδικό ναζιάρικο χαμόγελο

τώρα σοβαρά θέλετε να σηκώσω και κριτική να γράφω τα ίδια και τα ίδια για τις φόλες που παριστάνουν τις συνοδούς αλλά εσάς σας ξετρελαίνουν ;
review reaction 1 Yatoputso, ntinosam, TOMCRUISE και 7 άλλα μέλη
22 Οκτωβρίου, 2021
@Phlmrg Ανέβασε οπωσδήποτε την εμπειρία σου μπας και σώσεις κόσμο.
Τι ώρα πήγες? Εγώ 9.30 και είχα τελειώσει 11. Όταν έφευγε φαινόταν πτώμα και είχε πει ότι είναι πολύ κουρασμένη. Δε ξέρω για ποιο λόγο και 1.30 ώρα γαμήσι δεν νομίζω να το δικαιολογεί, μπορεί να μην έχει συνηθήσει τους ρυθμούς του εσκορτ. Από εμφάνιση ήταν κομπλέ εκτός από κάτι τσόκαρα που μου φάνηκαν αδιάφορα. Σύνολο στυλ αρκετά καλό.
Δυστυχώς το έχω πάθει και εγώ πολλές φορές τη μία φορά η κοπέλα να είναι ηφαίστειο σε κάποιον και σε μένα κομοδίνο.
review reaction 1 eridon1877, hornyasfuck
22 Οκτωβρίου, 2021
γραψε την κριτικη σου....ΟΛΕΣ οι κριτικες μετρανε
review reaction 1 TOMCRUISE, eridon1877, hornyasfuck
22 Οκτωβρίου, 2021
@redb
απιστευτο μουνακι ετσι ????
Προσωπαρα κ μεσα στη θετικη ενεργεια...ΕΡΩΤΑΣ
review reaction 1 hornyasfuck
22 Οκτωβρίου, 2021
Πω πω πω ... από το ζενίθ στο ναδίρ σε 10" ...
Άντε βγάλε άκρη ... με τις κριτικές ...
Χμμμ;
review reaction 1 review reaction 3 piko, eridon1877, hornyasfuck
22 Οκτωβρίου, 2021
@Annapurna @Phlmrg
Πηγα χθες βραδυ να τη συναντησω κι εκει που περιμενω να μου ανοιξει ο ερωτας με το χαμογελο, μου ανοιγει παιδες ενα λυπημενο προσωπο, σχεδον κλαμμενο...Πριν μπω πρεπει να εκλαιγε..
Τι εχεις ρε της λεω ??
Ειμαι πολυ κουρασμενη μου λεει κι επεσε νεκρη στο κρεβατι
Τη λυπηθηκε η ψυχη μου, ειχε χασει το χαμογελο της, ηταν γαμησε τα..
Εφυγα και την αφησα να ξεκουραστει..
Wait μου λεει πριν βγω απο την πορτα, σηκωθηκε απο το κρεβατι, μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο, εσκασε ενα ψιλο-χαμογελο και ειπε συγγνωμη..

Παιδια με επιασε η καρδια μου
review reaction 1 review reaction 5 Yatoputso, Jack Skellington, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
22 Οκτωβρίου, 2021
@Phlmrg αυτές τις κριτικές επιβάλλεται να τις ανεβάζουμε τύπε μου. Ανθρώπινο είναι να μην μπορεί να αποδώσει μετά το γαμηστικό μαραθώνιο του redb, αλλά δεν θα έπρεπε να κάνει το ραντεβού, το δε γραφείο να είναι σε θέση να προσφέρει άλλη κοπέλα στη θέση της ή επαναπρογραμματισμό του ραντεβού.
review reaction 1 roughfucker
22 Οκτωβρίου, 2021
@roughfucker έρωτας μεγάλος, αλλά έχω φάει και καλύτερα. Σκεφτόμουν μπας και η κοπέλα είναι πρωινή, δλδ 9-10 το βράδυ πάει για ύπνο και δεν αντέχει τις ώρες.Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! να μας πει κάποιος αν πήγε νωρίς και τι έγινε. Σκέφτομαι να δοκιμάσω ξανά.Ναι!Ναι!
22 Οκτωβρίου, 2021
@roughfucker διάβασα μόλις το σχόλιο σου και έτσι όπως τα λες τη λυπάμαι και εγώ τώρα... δεν κάνει για τόσες ώρες με συνεχόμενα ραντεβού.. το γραφείο να πράξει ή η ίδια, τι άλλο να πεις.

@eridon1877 δεν νομίζω να ήταν και το υπεργαμήσι... μάλλον η κοπέλα δεν μπορεί να διαχειριστεί τα απανωτά ραντεβού. Αν βλέπεις τέτοια πράγματα, δεν νομίζω να έχεις όρεξη να πας με άλλη.
23 Οκτωβρίου, 2021
Η θλίψη φαίνεται στην κεντρική φωτογραφία, την αιτία την έχει χαράξει στο σώμα της ...

είπα να δοκιμάσω εξαιτίας του γλυκού της χαμόγελου

θαπρεπε να την διώξω μετά την αρχική εμφάνιση την κούραση και την απλεισιά (δεν αποκλείεται να ήταν τόσο εξαντλημέη που ακόμη κι ένα στους να της φαινόταν κουραστικό/ περιττό)

την λυπήθηκα γι αυτό την κράτησα και γι αυτό δεν ανεβάζω κριτική

δεν είναι δουλειά μου να αξιολογώ το "προσωπικό" που προωθεί και νοικιάζει η "Γκλάμουρους" επιχείρηση

Αφού δεν τους νοιάζει το "brand" name ποσώς με ενδιαφέρει

Αν ήταν δική μου η επιχείρηση θα την έτρεχα διαφορετικά

Άλλη μια ελληνική επιχείρηση που πάσχει από μάνατζμεντ.

Εδώ έχω δουλέψει με εισγημένες που πάσχουν .... τι να λέμε τώρα και πάλι "ευχαριστημένοι" πρέπει να μαστε στο γενικότερο "μπουρδέλο" που ζούμε ... έτσι λειτουργούν τα ελληνικά μπουρδέλα όπως οι υπόλοιπες επιχειρήσεις

πάντως σε τόσο χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών καλύτερα τα μασατζίδικα ;)
review reaction 1 ntinosam, TOMCRUISE, Annapurna
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10