Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 19 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εισαγωγή:
Η κοπέλα μπορεί να μην είναι τώρα διαθέσιμη όμως θα επιστρέψει Ελλάδα σε κανένα μήνα (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της). Όποτε σκέφτηκα ότι η εμπειρία μου μπορεί να βοηθήσει στο άμεσο μέλλον. Η Καρίνα έχει χιλιόμετρα στο επάγγελμα με εμπειρία απο Ουκρανία, Ελλάδα, Τουρκία και Ντουμπάϊ και έχει κάνει και κονσομασιόν. Προσπάθησε να απομακρυνθεί απο τον χώρο και να κάνει καριέρα ως υπάλληλος στα δικαστήρια του χωριού της, αλλά τα λεφτά ήταν πολύ λίγα και επέστρεψε στο εσκορτινκ. Αρά εδώ έχουμε να κάνουμε με μια έμπειρη πόρνη και το ζητούμενο για μένα είναι σε τί βαθμό βγάζει ταβάνι στις προσφερόμενες υπηρεσίες, αν κινείται μηχανικά και αν είναι περισσότερο δοτική απο ότι αναμένεται σε σχέση με το προφίλ της. Η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία ειναι η No.3 που κάθετε κοιτάζοντας το φακό με το άσπρο σύνολο.

Τι δεν μου άρεσε:
1. Έχει φτιαγμένα χείλη ενώ δεν το χρειάζεται αυτό. Δεν της προδίδει περισσότερη ομορφιά (για να μην πώ ότι της κάνουνε και ζημιά κιόλας). Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλές ωραίες κοπέλες αποφασίζουν να πειράξουν τα χείλη τους. Ενα επιπλέον μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να εμποδίζουν και στο βαθύ φιλί.
2. Της ζήτησα 69 στην αρχή της συνεδρίας και το αρνήθηκε ευγενικά (ενώ συμπεριλαμβάνεται στις προσφερόμενες υπηρεσίες της). Δεν επέμεινα (και αποδείχθηκε τελικά ότι καλά έκανα) γιατί φοβήθηκα ότι θα επηρεαστεί η μετέπειτα απόδοση της. Πιστεύω ότι αυτο που συνέβει είναι ότι θεώρησε ότι θα παίξω με την κωλοτρυπίδα της και στην αρχή δεν ήθελε με τίποτα ούτε να την αγγίζω.
3. Το βυζί της είναι φυσικό αλλά μικρό στην αφή για τα γούστα μου. Είναι απο της λίγες περιπτώσεις που μπορώ να πώ ότι μια προσεγμένη προσθετική στήθους (χωρίς υπερβολές) θα μπορούσε δυνητικά να την βοηθήσει. Οι θηλές τις όμως ερεθίζονται σχετικά εύκολα με το γλύψιμο και δέχεται και ότι παιχνίδι θέλεις να κάνεις με αυτές.

Τι μου άρεσε:
1. Στο Doggy είναι υπέροχη. Κλείδωσαν τα σώματα μας πολύ ωραία στην στάση και με καύλωσε τόσο πολύ με την κίνηση της που ήθελα να της τον χώνω όλο και πιό δυνατά. Απολάμβανε το σφυροκόπημα μπορώ να πώ. Κάποια στιγμή τραντάχθηκε σαν να την χτυπησε ηλεκτρικό ρεύμα, όλο το σώμα της σκλήρυνε και έπεσε στο κρεβάτι αποκαμωμένη. Ωραία εμπειρία που θα θυμάμαι.
2. Στον δεύτερο γύρο ήταν άλλο άνθρωπος. Μετά την εμπλοκή με το 69 που ανεφερά παραπάνω, ο πρώτος γύρος πήγε στο ρελαντί και με κόφτη απο πλευράς της. Ένιωσα ότι αν το πιέσω παραπάνω θα πάει όλο το ραντεβού άπατο. Όποτε δοκίμασα κάτι άλλο. Στο ημίχρονο την άφησα να κάνει ήρεμα το τσιγάρο της με θέα το φωταγωγό του δωματίου της και χωρίς ομιλίες στην αρχή. Μετά πιάσαμε την κουβέντα εντελώς φυσικά (τα αγγλικά της είναι καλά) και χωρίς πίεση για social απο πλευράς μου. Αυτό ήταν το κλειδί. Φαίνεται ότι έπρεπε τελικά να κάτσει η φάση να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες έτσι ώστε να δωθεί κάποιο περιθώριο να με συμπαθήσει και να με εμπιστευθεί. Αρχισε κατόπιν να με πλησιάζει με δική της πρωτοβουλία με βλέμμα που έλεγε ‘τώρα κάνε με ότι θέλεις’ και έτσι έγινε. Την έγλυψα όπως ήθελα και εκεί που ήθελα χωρις αντιδράσεις πλέον. Την πήδηξα σκληρά και βαθιά όπως ήθελα και σε ότι στάση με έφτιαχνε με πλήρη συμμετοχή απο πλευράς της. Δοτικότητα σε μέγιστο βαθμό που δεν το περίμενα με τίποτα απο εκδιδόμενη. Ήθελα να την ξεσκίσω όσο δυνατά μπορούσα γιατί έδειξε να το απολαμβάνει και η ίδια χωρίς ταβάνι. Πολύ ωραία φάση που με γέμισε αφάνταστα.

Συμπερασματικά:
Τελικά αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένο ραντεβού. Χρυσή εναλλακτική για μένα σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμη μουνάρα που δεν έχω πάρει και με εξιτάρει η ιδέα να την έχω στο παλμαρέ. Ειδικά τώρα που πλέον με ξέρει, μιλάμε για σιγουράκι ότι θα περάσω καλά και ότι θα μου κάνει τα χατήρια όλα. Πάρα πολύ καλή περίπτωση αρκεί να ξέρεις πώς να φερθείς. Θέλει λίγο μαλακά στην αρχή για να καταλάβει ότι δεν είσαι άγαρμπος και ότι μπορεί να σε εμπιστευθεί. Κατόπιν λύνεται και σε αφήνει να κάνεις ότι θέλεις. Φούλ δοτική και υπέροχη.
Αυτή ήταν η εμπειρία μου. Ελπίζω να βοήθησα.

Προσωπική βαθμολογία (επειδή δεν με αφήνει το σύστημα να βάλω παραπάνω απο 7)
Εμφάνιση (πρόσωπο): 7
Εμφάνιση (σώμα): 7
Γενική συμπεριφορά: 9
Επικοινωνία: 8
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 9 (και είμαι σίγουρος ότι θα έιναι 10 την επόμενη φορά)
Σχέση αξίας/κόστους: 8

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου