Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 1 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Είναι όπως λέει και ο τίτλος η πιο δύσκολη κριτική, αφενός γιατί το ραντεβου επισκιάστηκε και τελικά έληξε πρόωρα απο μια μη προβλέψιμη, ωστόσο, ενδεχόμενη συνθήκη αφετέρου γιατί οφείλω να είμαι δίκαιος και ως προς την κοπέλα και ως προς το γραφείο.

Η κριτική χωρίζεται σε δυο μέρη το πρώτο είναι αυτό που απασχολεί τους πολλούς το δεύτερο αυτό που απασχολεί λιγότερους.

Μέρος 1ο
Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες οι οποίες είναι ακριβέστατες. Επειδή είδα σχόλια περι πιθανων κιλών της κοπέλας βάση ύψους να τονίσω ότι έχει κορμάρα (όχι στα δικά μου γούστα) αλλα είναι φετες. Κοιλιά επίπεδη γυμνασμένη φουλ. Δεν έχω να πω πολλά για το σώμα ακριβώς ο,τι βλέπετε στις φωτογραφίες.
Στο πρόσωπο βάζω 6 υποκειμενικά κρίνοντας σίγουρα κάποιοι μπορεί να βάλουν και παραπάνω. Παρακάτω όχι αντικειμενικά.
Έχει piercing σε ρώγα και γλώσσα. Ενώ είναι πεντακάθαρη.
Απ την αρχή του ραντεβου υπήρχε μαγκωμα χαρακτηριστική περίπτωση κοπέλας που θέλει ξεκλείδωμα. Άνθρωποι είμαστε μεν έπρεπε να μην το κάνω το ραντεβου δε, καθότι και στην εξέλιξη του απεδείχθη ότι η κοπέλα κινείται καθαρά σε girlfriend ρυθμούς ενώ εγώ είμαι καθαρά pse.
Κάποια Φιλια αρχικά να σπάσει ο πάγος και η γενικότερη αμηχανία και περνάμε στα ενδότερα.
Πίπα κάτω του μετρίου για τα δικά μου δεδομένα όμως για να μην αδικώ κανένα με το κορίτσι δεν υπήρχε χημεία από την αρχή. Στο σημείο αυτό να πω ότι είναι πατημένα 30.
Σε κάποια φάση της κάνω νεύμα να έρθει από πάνω μου θεωρώντας ότι έχει μαζί της προφυλακτικά. Το εξέλαβε ότι της έκανα πρόταση να ανεβεί χωρίς προφυλακτικό ??‍♂️. Της εξηγώ πως πρέπει να έχει μαζί της τα προφυλακτικά και ότι αν δεν έχει φέρει έχω εγώ. Τελικά φέρνει εξηγώντας μου πως κάποιοι προτιμούν τα δικά τους Γι αυτό και η σύγχυση.
Πέρασμα σκούφου και πρώτη στάση στα 4 για να ακολουθήσει ιεραποστολικό.

Στην δεύτερη αυτή στάση έσπασε το προφυλακτικό (!!!). Το κατάλαβα άμεσα ; Όχι. Το κατάλαβα πριν τελειώσω ;ναι. Ευθύνομαι που δεν το κατάλαβα άμεσα ; 100%. Έχει ξανασυμβεί να σπάσει προφυλακτικό; Έχει ξανασυμβεί ναι. Θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι διαφορετικά να μην σπάσει ; Όχι.
Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι το προφυλακτικό έχει σπάσει όταν βγαίνω για αλλαγή στάσης…κι εδώ ξεκινάει ένα ντελίριο παραλογισμού. Δικαιολογημένος ; Ίσως ναι.

Μέρος 2ο
Η κοπέλα χάνει την ψυχραιμία της και καλούμαι να την ηρεμήσω. Βρισκόμαστε στο 25’ της συνάντησης. Μου λέει πρεπει να πάρω το γραφείο να το πάρεις της λέω αλλά γιατί… παίρνει το γραφείο μιλάνε για 5 λεπτά δεν άκουσα τι ειπωθηκε.
Στο διάστημα αυτό και προκειμένου να την ηρεμήσω αφού περπάταγε και τα βάζε με την μοίρα της ,προσκομίζω προσφατες (Ιουλιος 2021)αιματολογικές εξετάσεις όσο και εξετάσεις ούρων σπέρματος για αμιγώς σεξουαλικα μεταδιδόμενα νοσήματα (απο aids μέχρι Ηπατιτδα από χλαμύδια μέχρι μυκοπλασμα κτλ).
Της τα δείχνω ένα προς ένα με εκείνη να αποκρίνεται μπράβο προσεχεις , κονδυλώματα έχεις; Επειδή τυγχάνει να τσεκάρομαι συχνά της λέω ούτε κονδυλώματα έχω αλλά δεν έχω πιστοποιητικό να στο αποδείξω. Εντωμεταξύ όπως καταλαβαίνουμε έχω βρεθεί ήδη απολογούμενος εις γνώση μου , ενώ δεν έχω την παραμικρή διαβεβαίωση από πλευράς της ότι εγώ είμαι ασφαλής.
Κάπου εκεί έχουν χαθεί αλλά 15’ και είμαστε στο 40’ , της εξηγώ ότι δεν έχω τελειώσει για να ακούσω ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος και αν θέλω να πληρώσω παραπάνω ??‍♂️.
Αφού εξηγώ ότι υπάρχουν αλλά 20 λεπτά όμως με αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το ραντεβου δέχομαι δεύτερη επίθεση με υψηλό τόνο φωνής για το προφυλακτικό που έσπασε λέγοντας μου ότι έχει μείνει κομμάτι μέσα…κάπου εκεί γελασα δεν άντεξα , ωραία της λέω τι θέλεις να μπω να το βρω; Ευτυχώς γέλασε και η ίδια.

Στην Τρίτη και τελευταία επίθεση λεκτική που δέχτηκα ενώ ετοιμαζόταν να φύγει και στην οποία δεν συμμετείχα καθόλου παρέμεινα σιωπηλός ακούγοντας την να προσπαθεί να με πείσει για το τι ώρα ήρθε τι ώρα φεύγει με ποιανού υπαιτιότητα λήγει το ραντεβου τι έκανα λάθος με το προφυλακτικό κτλ.

Το μόνο που της απάντησα καθότι είχα εκνευριστεί πλέον κι εγώ ήταν τα λεφτά (170) είναι στο τραπέζι. Αν μπορείς κατέβασε τον τόνο της φωνής σου έχεις έρθει σπίτι μου.

Πήρε όλο το ποσό και αποχώρησε. Χωρίς να έχω τελειώσει μισή φορά. Εξου και έγραψα τα πέταξα.

Θα χαρώ κάποιος να περάσει καλά μαζί της. Έχει καλές προδιαγραφές και θα χαρώ να το διαβάσω σε επόμενη κριτική. Για μένα δεν κάνει ανεξάρτητα ατυχούς στιγμής πιστεύω ότι το ραντεβου θα κυμαινόταν σε μέτρια επίπεδα για τα δικά μου γούστα.

Το γραφείο μου συμπεριφέρθηκε άψογα και ενδιαφέρθηκαν να ισορροπήσουν την κατάσταση. Ακόμα και να μην την ισορροπήσουν μετράει η προθυμία τους.

Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
APE
Σπουδαίος
28
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 6 old boy, Jack Skellington, dxounia και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2021
σίγουρα η κοπέλα το εκμεταλλευτικέ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην της εχει ξανασυμβη οπότε δεν ειναι αληθές να λεμέ το οτιδήποτε για να την δικαιολογούμε,
ακόμα και στις πιο απειρες εχει συμβη, οχι τωρα σε μια που βλέπει τόσους κάθε μηνα,
οπότε είναι προφανές ότι μετα τα πρώτα λεπτά, το κάνε επίτηδες

εχω πάρει κοπέλα από το ίδιο γραφείο που εχω γράψει και κριτική ( πρόσφατη οχι θετική κιόλας Λύπη ), ενώ συνέβη αυτό, η κοπέλα αδιαφόρησε για αυτό το γεγονός και το ραντεβού συνεχιστικέ κανονικά σαν να μην συνέβη ποτέ

οπότε και εγω με την σειρά μου παρακαλώ το γραφείο να πάρει θέση και να εξισορρόπηση την κατάσταση
δεν είναι δυνατόν για μια ατυχία να πετάει κάποιος 170 ευρώ που για κάποιους είναι το 1/4 του μισθού, να μην τελειώσει κιόλας, να ακούει φωνές, υστεριές και οτιδήποτε άλλο μέσα στο σπίτι του, και να δικαιολογείτε για κατι που πρωτων δεν φταίει ενώ την ιδια στιγμή κάνεις δεν ζηταει να προσκομουν οι κοπέλες τα χαρτιά τους ενώ δεύτερων από μας βουτάνε τα χρήματα.
review reaction 1 ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2