Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 63 10
Call-Girls
159862
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ωραία παρουσία όμορφη, οι φωτό του γραφείου είναι αρκετά αντιπροσωπευτικές. Κάποιοι αρχικά και εγώ κρίνοντας μόνο από τις φωτό όσον αφορά το πρόσωπο της θα την έβρισκα με σκληρά χαρακτηριστικά, αλλά από κοντά είναι πιο γλυκιά ενώ παραπέμπει σε ήρεμο και αρκετά πράο χαρακτήρα. Επειδή δεν υπάρχουν γυμνές φωτό της κοπέλας παρά μόνο με εσώρουχα είχα ένα άγχος το οποίο έφυγε σχετικά γρήγορα...
Η επικοινωνία έγινε σε πολυ μέτρια Αγγλικά και με κέρδισε όπως είπα πιο πάνω ο ευχάριστος χαρακτήρας της που είναι ένα πολύ καλό σημάδι για εμένα για ένα Άριστο ραντεβού. Βγήκε από το ντουζ και μου έπεσε η μασέλα... Ωραίο Μαυριδερο σώμα, λεπτό, γυμνασμένο, με τα σωστά κιλά, προσεγμένα άκρα, τι άλλο ήθελα για να γίνω πύραυλος. Ωραίο στήθος φτιαχτό με τις χαρακτηριστικές γραμμές επέμβασης δεν με χάλασε καθόλου και κάτι θηλές λαχταριστά Κερασακια. Στοματικό πολύ καλό, ξέρει να χρησιμοποιεί την γλώσσα της εκεί και όπως πρέπει. Να λιώνει και μαζί της να λιώνω και εγώ, να με γλυφει στο λαιμό μου και εγώ να ανταποδίδω να θέλει πιο δυνατή διείσδυση να φωνάζει συνέχεια oh da...oh fuck me...
Η επικοινωνία έγινε σε πολυ μέτρια Αγγλικά και με κέρδισε όπως είπα πιο πάνω ο ευχάριστος χαρακτήρας της που είναι ένα πολύ καλό σημάδι για εμένα για ένα Άριστο ραντεβού. Βγήκε από το ντουζ και μου έπεσε η μασέλα... Ωραίο Μαυριδερο σώμα, λεπτό, γυμνασμένο, με τα σωστά κιλά, προσεγμένα άκρα, τι άλλο ήθελα για να γίνω πύραυλος. Ωραίο στήθος φτιαχτό με τις χαρακτηριστικές γραμμές επέμβασης δεν με χάλασε καθόλου και κάτι θηλές λαχταριστά Κερασακια. Στοματικό πολύ καλό, ξέρει να χρησιμοποιεί την γλώσσα της εκεί και όπως πρέπει. Να λιώνει και μαζί της να λιώνω και εγώ, να με γλυφει στο λαιμό μου και εγώ να ανταποδίδω να θέλει πιο δυνατή διείσδυση να φωνάζει συνέχεια oh da...oh fuck me...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2021
Buza buza δεν σου έλεγε;;;
mastakounidis
13 Οκτωβρίου, 2021
Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ
Annapurna
13 Οκτωβρίου, 2021
Η γυναίκα είναι VFM ,συστήνεται ανεπιφύλακτα, buza buzz buzaaaa
andronikos3
14 Οκτωβρίου, 2021
Ωραίος. Σημαντική η πληροφορία για το πιο γλυκό του προσώπου.
eridon1877
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4