Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 7 10
Call-Girls 13533
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.
Ακριβέστατη κριτική του Zebu.
Φωτογραφίες με λίγη διαφορά στο πρόσωπο. Από τις φωτό πίστευα θα είχε σφιχτή επιδερμίδα αλλά ήταν κανονικά.

Ήρθε μέσα χαμογελαστή αλλά λίγο επιφυλακτική, φορεματάκι, γόβες και κατευθείαν ζήτησε νερό και να καπνίσει. Μετά είχαμε μερικά φιλιά και πήγε στο μπάνιο και τελείωσε πριν κάνα ξαπλώσω στο κρεβάτι αλλά όμως πεντακάθαρη.

Ξεκινάμε, δεν δίνει βαθειά γλωσσόφιλα, τα απέφευγε τελείως, αλλά πεταχτά φιλάκια και τη γλώσσα της να κάνει επαφή στα χείλη σου, το πετυχαίνω αρκετά τώρα τελευταία. Μάλλον θα είναι νέα μόδα.
Γδύνεταιμ οκ σωματάκι και βυζιά φυσικά και ωραία στην αφή.

Ξεκινάω γλύψιμο και όλα καλά, δέχεται και γουστάρει δάχτυλα, καθοδηγεί και κάποια στιγμή καθόμουν και την κοίταγα να γαμιέται μόνη της χωρίς να κάνω τίποτα. Το ζει αρκετά με ωραίους ήχους που φαίνονται αληθινοί.

Εδώ προσοχή, η κοπέλα δεν της αρέσει η πίπα καθόλου και προφανώς δεν ξέρει ούτε να το χειρίζεται. Της λέω πήγαινε πιο κάτω και ξεκίνα, το γραπώνει όπως θα έπιανε ένας νέος οδηγός της ταχύτητες και προσπάθησε να μου το ξεριζώσει πραγματικά. Ευγενικά σταμάτησα, προσπάθησε λίγο στόμα αλλά περισσότερο αέρα πίπωνε παρά το εργαλείο. Γυρίζω 69 και ξεκινάει πάλι τα ίδια, της τραβάω ευγενικά χωρίς χέρια ξεκινάει κάτι αλλά απλά και πάλι δεν το έχει. Πραγματικά δεν ήμουν σε mood να της δείξω οπότε λέω μέσα μου κάνε ότι κάνεις και κράτα τα χέρια της μακριά. Η τύπισσα σε 20 δεύτερα είχε τρελαθεί, δεχόταν τα πάντα ΑΛΛΑ είχε σταματήσει να κάνει οτιδήποτε και απλά το ζούσε, μπάταρε και λίγο αριστερά πήγε να πέσει από το κρεβάτι και τη κράταγα από το κώλο ευτυχώς. Στη συνέχεια σηκώνεται όρθια και μου το έδωσε να της το φάω καλύτερα. Όλο αυτό ήταν 40-45 λεπτά και είχε χύσει όπως είπε πάνω από 4 φορές, δεν θυμάται λέει. Κάθε φορά που τελείωνε ήθελε να κάνει και ένα τσιγάρο με 1-2 λεπτά στοπ, όχι άλλες που "θέλουν" 10. Δεν έκλαιβε αλλά είναι πολύ καπνίστρια, ντουμάνι με τα slim κανονικά τσιγάρα, οπότε προσοχή και εδω.

Sex της λέω γιατί βλέπω να φεύγει χωρίς να τελειώνω. Cowgirl καλό όταν έδινε αργό ρυθμό και καμία φορά πιο γρήγορα αλλά βάζει κόφτη, μπορεί να πονούσε. Όταν την ξεκίνησα εγώ το ζούσε πολύ γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και εκεί τελείωσα. Ντουζ και οι δύο, γρήγορα χωρίς καθυστέρη όλα τέλεια.
Social για ούτε 5 λεπτά, ξεκινάω πάλι εγω τα ίδια, σεξ, τζελ λίγο αλλά με χάλασε και ξανά cowgirl, ιεραποστολικό τα ίδια σε αυτό είπε πονούσε αλλαγή και στα 4. Καλή στάση που σε κάποια φάση κουράστικα, σταμάτησα και χτυπιόταν μόνη της.
Θα πω εδώ ότι μερικές φορές σε γρήγορες στροφές άλλαζε στάση για να μην γίνεται βαθειά διείσδυση. Ευγενικός κόφτης, δεν ήταν όμως πάντα, θέλει το άγριο αλλά όχι υπερβολικό.
Μπατζάκια, λίγο μαλλί , όχι πολύ άγρια ούτε πολυ soft.

15 λεπτά πριν τη λήξη χτύπαγε το κινητό εκτός τα ανά 30 λεπτά που με ξενερώνει. 10 λεπτά πριν σταματάει και με κόβει πριν το τέλος και λέει time. Ξενέρωσα.
Εξού και ο τίτλος που λέω ότι η κοπέλα πέρασε καλύτερα από μένα.

Το γραφείο καλό και εξυπηρετικό. Δεν ξέρω αν είναι ότι έχει ραντεβού μην αργήσει ή συγκεκριμένος οδηγός, αλλά συμβαίνει συχνά αυτό. Αναγκάζεσαι να σκέφτεσαι ενδιάμεσα να μην κάνεις social και να κάνεις στο τέλος... μπααα. Αυτό συμβαίνει γενικά σε όλα τα γραφεία που έχω διαλέξει. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ 10 λεπτά πριν αλλά και σε 5 λεπτά προλαβαίνει να ετοιμαστεί, όχι όμως 15. Αναγράφεται 1 ώρα από τότε που θα μπει στο δωμάτιο μέχρι που θα βγει, έτσι πρέπει να είναι και τίποτα άλλο για μένα.

Προτείνεται αν θέλεται να βλέπεται τη κοπέλα να περνάει καλύτερα από εσάς αν είστε αγαπούλης όπως εγώ, έτσι μου βγήκε με αυτή.
Επικοινωνία δεν το έχει αλλά προσπάθησε αρκετά και ψιλοκαταλάβαινα. Ενδιαφέρον τυπάκι και της εύχομαι να καταφέρει αυτό που θέλει όπως μου ανέφερε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 08, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, Nipper, TheTester και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2021
καλά η τύπισσα το έζησε και εσύ με το πουλί στο χέρι δεν μου έχει τύχει φίλε ποτέ μπράβο γέλασα με την κριτική σου και παράλληλα με έβαλε σε σκέψεις για την συγκεκριμένη γιατί είχα φαγωθεί να την πάρω άλλα όπως αυτή και κάποιες άλλες στοματικές διαταραχές πριν το ραντεβού έχω παρατηρήσει να συμβαίνει συχνά προφανώς καταλήγουν σε κάποιο άλλο πιάτο Χμμμ;Έτσι!
P
paparovicz
review reaction 1 TOMCRUISE
16 Οκτωβρίου, 2021
@paparovicz Πιστεύω ότι αξίζει τη δοκιμή αρκεί να πάρεις το πάνω χέρι ώστε να περάσεις εσύ καλύτερα. Απλά δε νομίζω ότι έχει προτεραιότητα να περάσεις εσύ καλά και απλά ζει τη στιγμή. Αυτό είναι κάτι που επιθυμώ εφόσον είναι οι υπηρεσίες ανταποκρίνονται στο συμφωνεθέν.
review reaction 1 TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2