Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 31 10
Call-Girls 32421
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βρίσκομαι σεξουαλικά σε περίοδο discovery mode, επομένως οτιδήποτε παρεκλίνει της πεπατημένης οδού που με καλύπτει (GFE) μπορώ να το αξιολογήσω αναλόγως. Η συνάντηση με την Andel ήταν κάτι ευχάριστα διαφορετικό από αυτό που περίμενα, και στην πραγματικότητα δεν πίστευα ότι αυτή την εμπειρία μπορεί να τη βρει κανείς στην αγορά. Βασικά για άλλη μια φορά την πρωτοβουλία της επιλογής για μένα την άφησα στην Angie με τυφλή εμπιστοσύνη (είπε 'μην κοιτάς καν, άστο').
Και το γνωστό disclaimer από την πλευρά μου, το value των κριτικών μου μπορούν να το εκτιμήσουν οι αγαπουλίνοι αγκαλίτσες φωτεινούληδες σαν εμένα, που ενδεχομένως να κουράστηκαν από το ασταμάτητο σφυροκόπημα PSE του παρελθόντος τίγκα χαπακωμένοι και γουστάρουν κάτι πιό αισθησιακό και ερωτικό.
Η Andel εμφανισιακά λοιπόν είναι μια γυναίκα με πολύ όμορφο και γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, καλά κρατημένα οπίσθια.
Στην επικοινωνία όμως (πολύ καλά αγγλικά για συντρόφισσα), στη βλεμματική επαφή και στον τόνο της φωνής είναι ο τομέας που υπερέχει διακριτά από όλες τις γυναίκες της αγοράς που έχω συναντήσει. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις τη συναισθηματική εγγύτητα, ότι η εμπειρία δεν θα είναι μια απλή ξεπέτα αλλά θα είναι σεξ με φροντίδα, στοργή και ερωτισμό.
Ήρεμος τόνος φωνής με εξαιρετικά ευγενικούς τρόπους. Ίσως και να μπορούσε κανείς να το ονομάσει συνεσταλμένο ύφος, αλλά δεν είναι συνεσταλμένο. Είναι σιγουριά. Μου μιλούσε ήρεμα και με κέντραρε στα μάτια. Η δική μου αίσθηση απευθείας ήταν ότι θα κάνω σεξ με την καλύτερή μου φίλη που πάντα χάζευα το στήθος της και την φαντασιωνόμουν. Η γυναίκα έχει κουλτούρα και φαίνεται, και συμφωνώ με τους συναγωνιστές ότι η γενική της συμπεριφορά ήταν Κυρία με κάπα κεφαλαίο.
Πολύ αισθησιακή και ερωτική γυναίκα, οι κινήσεις της όταν σε περιποιείται δείχνουν σιγουριά και ταλέντο από την πλευρά της. Βαθύ φιλί στο στόμα με γλώσσα, η γυναίκα έδειξε ότι το σέβεται, το ευχαριστιέται και ότι ήταν παρούσα σε αυτό που συνέβαινε. Και η αγκαλιά της κυριολεκτικά σε πείθει εκείνη τη στιγμή ότι είσαι ο σύντροφός της. Μου έκανε εντύπωση ότι κάποια στιγμή κοίταξα την ώρα (είχαν περάσει 45 λεπτά) και της λέω αν θα μπορούσε να με γλείψει λίγο ακόμη. Η απάντησή της ήταν 'ναι εννοείται' με χαμόγελο και χαρά!
Η ώρα πέρασε τόσο γρήγορα, που για πρώτη φορά με escort ένιωσα ότι έκανα μαλακία που δεν συνεννοήθηκα για περισσότερο χρόνο. Γιατί ήταν μια πραγματικά ευχάριστη συνοδός με όλη τη σημασία της λέξης, που θα μπορούσες να περάσεις τέλεια είτε κάνοντας σεξ είτε όχι.
Άλλη μια λοιπόν καταπληκτική επιλογή για τους προσανατολισμένους σε GFE, αν και το GFE κατά τη γνώμη μου εμπεριέχει και λίγο προστυχιά. Αυτό ήταν κάτι διαφορετικό για μένα με αρκετή σύνδεση και ακόμα το επεξεργάζομαι μέσα μου γιατί ένιωσα λίγο πιό ανθρώπινα, πιθανότατα να το ονόμαζα the wifey experience, εξ ού και ο τίτλος.
Ευχαριστούμε το YourAngels για τις υπηρεσίες του για άλλη μια φορά. Καλή συνέχεια στους συναγωνιστές! Kudos to IvanTheGreat!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
64
Likes:
3.307
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, kwstasxat, THV και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2021
Αυτό το πρόβλημα έχουμε εμείς οι αγαπουλιδες. Το gfe θέλει τον χρόνο του είναι πιο αργό, πιο αισθησιακό. ειδικά αν έχεις επιλέξει και την κατάλληλη γυναίκα που ξέρει πως να το κάνει.. Άστο, εκεί χάνεις κάθε επαφή με τον χρόνο. Καταλαβαίνω απόλυτα πως ένιωσες όταν είδες το ρολόι. Τις περισσότερες φορές που ψάχνω στο site προσπαθώ να βρω κάτι πιο έκφυλο και εννιά στις δέκα καταλήγω στο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Τι να κάνουμε, πάθη είναι αυτά. Ωστόσο αν κάποιος που συμπάσχει μαζί μας έχει κάποια λύση ας βοηθήσει. Θα τύχει καμία μέρα να μείνουμε στα προκαταρκτικα να πούμε και να κλαίμε την μοίρα μας Χαχαχα!
review reaction 1 hornyasfuck, chaoserevos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1