Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 5 10
Call-Girls
23005
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Οι γραμμές που θα διαβάσετε είναι καθαρά προσωπική εμπειρία την οποία ελπίζω να ζήσετε κι εσείς. Σκρολάροντας την σελίδα του γραφείου μου κέντρισε το ενδιαφέρον όχι τόσο λόγω εμφάνισης αλλά μια διαίσθηση μου έλεγε ότι θα περάσω καλά. Κλείσιμο ραντεβού και επίσκεψη στον χώρο της. Μόλις άνοιξε η πόρτα με υποδέχθηκε με μαύρα εσώρουχα και ψιλοτάκουνες γόβες όπως είχα ζητήσει. Φρεσκάρισμα και ξεκίνημα με πίπα που περιποιήθηκε όλη την περιοχή με την γλώσσα της. Εκεί έχυσα πολύ γρήγορα δυστυχώς. Ανασυγκρότηση και ξεκίνημα για το βασικό πιάτο της βραδιάς. Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενα. Με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε σχεδόν αμέσως χωρίς να χάσει χρόνο γλύφοντας με από την κορφή μέχρι πόδια ώσπου ξαναγύρισε για πίπα. Γύρισμα σε ιεραποστολικό. Επειδή είναι γυμνασμένη έκανε ένα σπαγγάτο στον αέρα και κρατώντας τις ποδάρες της με τα δυο χέρια υποδέχθηκε μέσα της την πούτσα μου. Έτσι ήρθε και το τέλος. Γεμάτος από το ραντεβού έκανα ένα τελευταίο ντους και έφυγα αποχαιρετώντας της με ένα φιλί. Μου φαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα ακολουθώ συχνότερα την διαίσθηση μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Cooper S
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
συμπληρωσε ενα σχολιο εδω να μαθουμε κι εμεις τι ειδες?
σωμα, προσωπο, ηλικια???