Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Call-Girls 28825
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα φίλοι

Μετά από πολυήμερη απόχη από το άθλημα λόγω φόρτου εργασίας, επιστροφή στο άθλημα με Κάτια

Η Κάτια είναι πολύ όμορφη και ντελικάτη. Στις φωτογραφίες εάν και φαίνεται όμορφη δεν με τράβηξαν πολύ, δεν ήμουν σίγουρος, αλλά ευτυχώς την επέλεξα και μου βγήκε σε καλό. Έχει πολύ ωραίο κορμί σφιχτό, με καλές αναλογίες. Μικρό στήθος με ωραίες ρογες και στρογγυλό, τούμπανο κωλαρακι! Ήταν πολύ περιποιημένη, ώραιο ντύσιμο, χαμογελαστή, ευχάριστη και επικοινωνιακή.

Από συμπεριφορά, πολύ ορεξατη από το πρώτο λεπτό, φιλιά με γλώσσα βαθιά με πάθος, χάδια αγκαλιές κλπ..Στην πίπα, το κατέχει το άθλημα, δυνατή και με αισθησιακές κινήσεις.

Στα του αγώνα..

Παίχτηκαν 2 γύροι, με ένα μικρό διάλειμμα. Ήταν δεκτική σε όλα, στήνονταν καλά και φαινόταν να το γουστάρει. Πολύ καλή συμμετοχή με αισθησιακές, αληθοφανής κραυγουλες και έσπρωχνε να τον πάρει όλο, φαινόταν πραγματικά ότι γουστάρει! Αντέχει στο σφυροκόπημα και σε προδιαθέτει κιόλας. Έχει ωραίο στήσιμο στα τέσσερα που το απόλαυσα μέχρι το τελείωμα.

Μου άρεσε που ήταν περιποιημένη, πολύ καυλιάρα, επικοινωνιακή και έβγαλε πάθος. Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή