Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 93 10
Call-Girls
217931
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τη Λορενα την ειχα βαλει στο ματι απο το προηγοουμενο τουρ αλλα στο μυαλο μου προηγουνταν η Ruslana την οποια και γαμησα. Ωστόσο δεν γινοταν να μου ξεφυγει και αυτη τη φορα. Κλεισιμο ραντεβου στο χωρο της 1 μερα νωριτερα για να ειμαστε σιγουροι. ΜΙα ωρα πριν το ραντεβου τραβηξα μια μαλακια οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ηθελα να με τελειωσει γρηγορα διαβαζοντας και τις προηγουμενες κριτικες που ανεφεραν την ικανοτητα της να σε τελειωνει γρηγορα με τσιμπουκι. Ανοιγμα πορτας και ωωωωω τι ομορφη γυναικα. Ειναι ακριβως οπως τις φωτογραφιες!!! 3/3 εχω με το πρακτορειο οσον αφορα την εμφανιση. Ας πουμε οτι ειμαι τυχερος σε αυτο το κομματι και εχω παρει οτι βλεπω καθε φορα στις φωτο. Το μονο μειον ηταν οτι δεν ηταν ντυμενη οπως ειχα ζητησει. Ουτε γοβες, ουτε φορεμα ουτε καλτσες, μονο ζαρτιερες. Μου δικαιολογηθηκε οτι τις σκιστηκαν την προηγουμενη μερα. Δεν την πιστεψα γιατι το εχω ακουσει πολλακις το παραμυθι αλλα δε με χαλασε μιας και αυτο που εβλεπα μου αρκουσε. Ντουζακι και βουρ στο κρεβατι αφου ανταλλαξαμε και 1-2 κουβεντες. Ξεκινησα προσφεροντας της στοματικο περιπου για κανα 10λεπτο και αν κρινω απο τις αντιδρασεις της της αρεσε πολυ. Μετα ανελαβε αυτη να με φτιαξει προσφεροντας μου μια υπεροχη πιπα για αλλο ενα δεκαλεπτο. Μολονοτι με εκανε καγκελο δεν καταφερε να με κανει να τελειωσω ετσι μιας και ειχε προηγηθει η καταθεση που προανεφερα. Στη συνεχεια την εβαλα να με καβαλησει και αρχισα να την ανεβοκατεβαζω πανω στο καυλι μου αρχικα και στη συνεχεια την εφερα προς το μερος μου ποτε φιλωντας τη στο στομα και ποτε στα βυζια ενω με το πουτσο μου τη σφυροκοπαγα αγρια. Ετσι τελειωσε ο πρωτος γυρος. Ντουζακι παλι, αρκετη κουβεντουλα με το κοριτσι να με χαιδευει ενω μου μιλουσε και ξαφνικα να μου τραβαει την πετσετα. Μου ξαναπροσφερε ενα υπεροχο τσιμπουκι και οταν καυλωσα για τα καλα με ξανακαβαλησε. Συνηθως στο δευτερο γυρο με συνοδους γαμαω στα τεσσερα αλλα λιγο οτι δεν φοραγε ζαρτιερες με καλτσες που με φτιαχνουν σε αυτη τη σταση λιγο οτι μου αρεσε το γαμησι με αυτη απο πανω ειπα να το παω ετσι και στο δευτερο γυρο. Επειδη ομως την πρωτη φορα εγω εκανα ολη τη δουλεια της ειπα οτι τωρα θα κανει εκεινη παιχνιδι. Επιασε το νοημα και αρχισε να με γαμαει αρχικα αργα αργα και στη συνεχεια επιταχυνε. Εγω της ζηταγα να με γαμησει ολο και πιο γρηγορα ολο και πιο αγρια και η κοπελα υπακουσε και συνεχισε με ολο και πιο εντονο ρυθμο. Αυτη τη φορα δυσκολευτηκα να τελειωσω αλλα το απολαυσα απιστευτα μιας και η δυσκολια να χυσω σε συνδυασμο με την ενταση που εβγαλε το κοριτσι ειχαν ενα εκπληκτικο αποτελεσμα με το τελος να ερχεται σχεδον ταυτοχρονα με τους δυο μας να βογκαμε απο ηδονη. Αφοτου ειπε "I came baby" με ενα χαμογελο στα χειλη εσκυψε απο πανω μου με φιλισε με παθος στο στομα και με ευχαριστησε. Εγω δεν ηθελα να φυγω απο διπλα της αλλα η τσεπη μου δεν αντεχε για παραταση. Σηκώθηκα σιγα σιγα, πηγα για ενα ακομα ντους και αφοτου ντυθηκα την ευχαριστησα και εφυγα. Σαν εμπειρια ηταν αυτο που λεω στον τιτλο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Αν θα την ξανασυναντουσα; ΣΙΓΟΥΡΑ. Μολονοτι δεν εχω παει δευτερη φορα με την ιδια συνοδο ουτε εδω ουτε και στο εξωτερικο για τη Lorena θα κανω εξαιρεση και θα την ξανατιμησω οταν μας ξαναρθει. Την επομενη φορά βεβαια θα απαιτησω να φοραει οτι ζητησα χωρις φτηνες δικαιολογιες του τυπου "μου σκιστηκε η καλτσα" και θα την παρω στα τεσσερα μιας και μου εμεινε αχτι. Ισως να διαπραγματευτω μαζι της να μου δωσει το κολλαρακι της για προσθετη αμοιβη. Αυτα απο εμενα συναγωνιστες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2021
μπορω μονο να επιβεβαιωσω για την εξωτερικη εμφανιση οτι ειναι ανω του 8 σε προσωπο και σωμα γιατι την ειχα δει στο ξενοδοχειο να γυρναει απο αλλο ραντεβου ντυμενη ξεκωλε
Διαγραμμένο μέλος 210059
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1