Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την Μονικα την είχα σταμπάρει από τις πρώτες μέρες που ξεκίνησε να δουλεύει και τελικά κατάφερα να την συναντήσω . Για να είμαι ειλικρινης πάντα έχω ένα άγχος όταν συναντάω μια κοπέλα με την οποία δεν έχω ξαναβρεθεί (και κυρίως με τις πιτσιρίκες ) αλλα η Μονικα μου το έδιωξε το άγχος κατευθείαν. Ο τίτλος τα λέει όλα αλλά ας γίνω ποιο ακριβής :
Καταρχας η επικοινωνία με το γραφείο ήταν εύκολη και η Μονικα ήρθε στην ώρα της . Ανοίγοντας την πόρτα είδα μια κανονική υψομετρικά κοπέλα (ούτε πολύ ψιλή αλλα ούτε κοντή ) με ένα εφαρμοστό φόρεμα , με γυαλιά μυωπίας και τακούνια .
Μπαίνει μέσα χαιρετιόμαστε λέγοντας τα τυπικά ίσα για να σπάσει ο πάγος και αρχίζει να με φιλάει από μόνη της σαν να μην υπάρχει αύριο και μετά τα φιλία στο στόμα αρχίζει να μου παίρνει πίπα με τα γυαλιά τα οποία της τα έβγαλα για να βλέπω καλύτερα το πρόσωπο της . Της λέω να γδυθεί και να βγάλει τα τακούνια και μόλις γδύνεται βλέπω ένα ωραίο σώμα με το βυζι να είναι ακριβώς όπως στις στις φωτο , με μια χαλαρότητα στην κοιλιά . Επίσης έχει ένα ταττου στο δεξί της χέρι που δεν φαίνεται στις φωτο (για αυτό έβαλα ότι οι φωτογραφίες είναι ελαφρώς επεξεργασμένες ) .
Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και η Μονικα συνεχίζει από εκεί που το άφησε , δηλαδή συνέχισε να παίρνει πίπα οπου τον έβαλε όλο μέσα στο στόμα και επίσης περιποιήθηκε την γύρο περιοχή και με το παραπάνω . Φοράει το προφυλακτικό , καβαλάει το άλογο , το γυρνάμε στην συνέχεια σε ιεραποστολικό και το τέλος έρχεται μέσα στο προφυλακτικό . Παρόλα αυτά με το που βγάζω το προφυλακτικό εκείνη συνεχίζει να παίρνει πίπα για κανα δίλεπτο .
Πάμε για μπάνιο μαζί όπου αφού ξεπλενόμαστε αρχιζει και πέφτει πάνω μου σαν την βεντούζα και με φυλάει ξανα σαν να μην υπάρχει αύριο ..
Πάμε να καθίσουμε στο κρεβάτι όπου της έλεγα διάφορες μα..κιες ίσα ίσα μέχρι να πάρω τα πάνω μου , αυτήν ναι μεν απαντούσε αλλα μου κολοτριβοταν για αρχίσουμε τον δεύτερο γύρο . Τελικά αφού πήρα ανάσες αρχίσαμε ξανα με πίπα και στην συνέχεια την πήρα στα τέσσερα με αυτήν να μου λέει ποιο δυνατά . Τελικά σε κάποια φάση οταν ένιωσα ότι έρχεται το τέλος πέταξα το προφυλακτικό και την έχυσα στο στόμα χωρίς να διαμαρτυρηθεί !! Το εντυπωσιακό όμως είναι το εξής : Πάμε ξανα μαζί στο μπάνιο να ξεπλύθουμε και από το πουθενά αρχιζει να παίρνει πίπα. Την αφήνω για κανα δίλεπτο και της λέω «σταματά δεν μπορώ και τριτη φορά σε μια ώρα». Ντυνόμαστε και μέχρι να χτυπήσει το κινητό της ειδοποιώντας την ο οδηγός να κατέβει κόλλησε πάνω μου και με φιλαγε ( εννοείται πως ανταποκρίθηκα στα φιλία της)
Τι να πω απλά όπως έγραψα στον τίτλο αυτό που έζησα δεν υπάρχει Ναι!Προσκύνημα
Υ.Γ. Έβαλα στην επικοινωνία 5 διότι προφανέστατα από την στιγμή που έγινε όλο αυτό το επικοινωνιακό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα
Υ.Γ. 2. Έβαλα 7 στο σώμα μόνο και μόνο για την χαλαρότητα στην κοιλιά . Το σώμα της Μονικας (για μένα μιλάω πάντα ) είναι ελκυστικό αλλά και πάλι δεν έχει επίπεδη κοιλιά . Αν ήταν επίπεδη θα έβαζα 10

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
7.953
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 amjik, chicharito, anthotypos και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού