Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 62 10
Call-Girls
410045
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Κάποιους ο Θεός τους έπλασε αλλιώς τι να κάνουμε.
Το κορμί τις είναι απο τα λίγα που κυκλοφορούν, ενας συνδυασμός κολου και βυζιου με μια λεπτή μέση ενδιάμεσα πραγματικά είναι για γλύψιμο ολόκληρη και το καλό είναι ότι σε αφήνει να την απολαύσεις χωρίς μη και μα.
Δεν κατάφερα να την απολαύσω όπως ήθελα λόγω δικιας μου κουράσεις η κοπέλα έκανε οτι τις ζητούσα αλλά τα έφτυσα νωρίς.
Παίχτηκαν 2 γύροι, στον δεύτερο δεν τα κατάφερα καλά στον πρώτο τελείωσα γρήγορα. Ίσως θα ήθελα λίγο παραπάνω συμμετοχή απο την ίδια που όμως αν δεν τα έφτυνα δεν θα την ζητούσα.
Σίγουρα την επόμενη θα είναι ποιο χαλαρή και η ίδια και εγω θα φροντίσω να είμαι ξεκούραστος.
Πάμε στα διαδικαστικά.
Θετικά
Αντέχει δυνατό γαμίση.
Δέχεται γλύψιμο, ρουφηγμα και ζουληγμα παντού. (είναι πολλές που δεν δέχονται να ζούλας τα βυζια μην τους πέσουν).
Πολύ φιλική συμπεριφορά και πριν και μετά.
Παραδόξως εύκολη συνεννόηση.
Πεντακάθαρη.
Πιπα γλυκιά με περιποίηση γύρο περιοχής και προσπάθειες για deep?.
Αρνητικά
Ίσως έχει λίγο μεγαλύτερα χείλια απο τα δικά μου γούστα και το μόνο πειραγμένο πάνω τις, κρίμα γιατί έχει ωραίο μουτράκι με τεράστια ματιά.
Και το μόνο ίσως πάλι κακό είναι ότι δεν τις αρέσουν τα δάχτυλα, που αντίθετα εμένα με φτιάχνει πολύ να βάζω.
Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα.
Α και κάτι ακόμα ήρθε ακριβώς στην ώρα τις και άργησε να φύγει (σόρυ απο εμένα στον επόμενο)
Το κορμί τις είναι απο τα λίγα που κυκλοφορούν, ενας συνδυασμός κολου και βυζιου με μια λεπτή μέση ενδιάμεσα πραγματικά είναι για γλύψιμο ολόκληρη και το καλό είναι ότι σε αφήνει να την απολαύσεις χωρίς μη και μα.
Δεν κατάφερα να την απολαύσω όπως ήθελα λόγω δικιας μου κουράσεις η κοπέλα έκανε οτι τις ζητούσα αλλά τα έφτυσα νωρίς.
Παίχτηκαν 2 γύροι, στον δεύτερο δεν τα κατάφερα καλά στον πρώτο τελείωσα γρήγορα. Ίσως θα ήθελα λίγο παραπάνω συμμετοχή απο την ίδια που όμως αν δεν τα έφτυνα δεν θα την ζητούσα.
Σίγουρα την επόμενη θα είναι ποιο χαλαρή και η ίδια και εγω θα φροντίσω να είμαι ξεκούραστος.
Πάμε στα διαδικαστικά.
Θετικά
Αντέχει δυνατό γαμίση.
Δέχεται γλύψιμο, ρουφηγμα και ζουληγμα παντού. (είναι πολλές που δεν δέχονται να ζούλας τα βυζια μην τους πέσουν).
Πολύ φιλική συμπεριφορά και πριν και μετά.
Παραδόξως εύκολη συνεννόηση.
Πεντακάθαρη.
Πιπα γλυκιά με περιποίηση γύρο περιοχής και προσπάθειες για deep?.
Αρνητικά
Ίσως έχει λίγο μεγαλύτερα χείλια απο τα δικά μου γούστα και το μόνο πειραγμένο πάνω τις, κρίμα γιατί έχει ωραίο μουτράκι με τεράστια ματιά.
Και το μόνο ίσως πάλι κακό είναι ότι δεν τις αρέσουν τα δάχτυλα, που αντίθετα εμένα με φτιάχνει πολύ να βάζω.
Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα.
Α και κάτι ακόμα ήρθε ακριβώς στην ώρα τις και άργησε να φύγει (σόρυ απο εμένα στον επόμενο)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Επιπλέον, μάλλον τα παραλές για την εμφάνιση. Ωραίο γκομενάκι αλλά όχι και Θεϊκό πλάσμα, κόψε κάτι.
Η ευγένεια και ο σεβασμός είναι ενα απο τα χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα ζώα.
Με συγχωρείτε για την ορθογραφία μου κύριε ότι ένιωσα έγραψα και πάντα να βοηθήσω προσπαθώ.
Σας ευχαριστώ για την υποδείξει, με βοηθάτε να γίνομαι καλύτερος.