Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 47 10
Call-Girls
114728
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Κανονίζω να δω την Στέλλα και σε μικρο χρονικό διάστημα βρίσκομαι στο ξενοδοχείο.
Μετά απο λίγο έρχεται το κορίτσι μας που πλέον έχει κοτσιδάκια στα μαλλία με ένα πλάτύ χαμόγελο!
Πάρα πολυ καλή διάθεση και ευγένεια. Ίσως ταιριάξανε και οι χαρακτήρες μας και κυλησε το ραντεβού ζάχαρη!
Βγαίνει απτο μπανιο μονο με την πετσετα και της κάνω αμέσως πεσιματική όπου με πολύ γέλιο απο εκεινη μου αποκαλύπτει το σωμα της.
Απαλό μυώδες και σε συνδιασμο με χαμηλό ύψος της όλα αυτα την κάνουν μια μπουκίτσα πραλίνα Λεωνίδας που θες να την φάς επι τοπου.
Καλο στοματικό (νομίζω αν την άφηνα εκει θα ηταν ακόμα) και πολύ καλη αλλα και καβλιαρα στο καβάλημα!
Ειχα μπερδευτει ποιος γαμάει ποιον.
Ο δευτερος γυρος άρχισε με εμένα να την ρουφάω και να παρακαλάει να γαμηθει. Στα 4 που την πηρα όντως καρφώνει εκεινη το μουνάκι της πάνω στην πούτσα μου!
Φοβερή λοιπόν κατα την άποψή μου και για τα γούστα μου.
Αν έβρισκα χρόνο να την ξαναπάρω θα αφιέρωνα χρονο να την γλίψω πατοκορφα.
Οπότε απο μένα είναι ΝΑΙ.
Μετά απο λίγο έρχεται το κορίτσι μας που πλέον έχει κοτσιδάκια στα μαλλία με ένα πλάτύ χαμόγελο!
Πάρα πολυ καλή διάθεση και ευγένεια. Ίσως ταιριάξανε και οι χαρακτήρες μας και κυλησε το ραντεβού ζάχαρη!
Βγαίνει απτο μπανιο μονο με την πετσετα και της κάνω αμέσως πεσιματική όπου με πολύ γέλιο απο εκεινη μου αποκαλύπτει το σωμα της.
Απαλό μυώδες και σε συνδιασμο με χαμηλό ύψος της όλα αυτα την κάνουν μια μπουκίτσα πραλίνα Λεωνίδας που θες να την φάς επι τοπου.
Καλο στοματικό (νομίζω αν την άφηνα εκει θα ηταν ακόμα) και πολύ καλη αλλα και καβλιαρα στο καβάλημα!
Ειχα μπερδευτει ποιος γαμάει ποιον.
Ο δευτερος γυρος άρχισε με εμένα να την ρουφάω και να παρακαλάει να γαμηθει. Στα 4 που την πηρα όντως καρφώνει εκεινη το μουνάκι της πάνω στην πούτσα μου!
Φοβερή λοιπόν κατα την άποψή μου και για τα γούστα μου.
Αν έβρισκα χρόνο να την ξαναπάρω θα αφιέρωνα χρονο να την γλίψω πατοκορφα.
Οπότε απο μένα είναι ΝΑΙ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών