Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 6 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση με την Λορα μετά από εύκολη και γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο. Έρχεται η κοπέλα χωρίς να αργήσει ιδιαίτερα (5 λεπτά περίπου). Πρώτη εντύπωση κάτω του μετρίου. Δε μου άρεσε καθόλου το πρόσωπό της, και ειδικότερα τα δόντια της. Πολύ στραβά. Παρά την αρχική ήττα την κρατάω. Η κοπέλα πηγαίνει για μπάνιο και όταν γυρνάει αποκαλύπτει ένα εξαιρετικό σώμα με το πιο ωραίο στήθος που έχω δει στη ζωή μου. Φυσικό 4αρι να κοιτάει τον ουρανό. Τρομερό θέαμα, κερασάκι σε ένα πολύ θηλυκό και θελκτικό κορμί. Από υπηρεσίες, η κοπέλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά το στοματικό, καθώς χρησιμοποιεί αρκετά και λανθασμένα τα δόντια, αλλά έχει εξαιρετική διάθεση στο σεξ και συμμετοχή που θα ήταν πιο ευχάριστη αν μείωνε τις υπερβολικές κραυγές και τις cliche ατάκες.
Συνολικά μπορώ να πω ότι δύσκολα θα την ξαναέβλεπα λόγω εμφάνισης, όπου σίγουρα το πρόσωπο δεν ενθουσιάζει, παρά τις σχετικά καλές υπηρεσίες. Για 150 σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο όμορφες γυναίκες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, Marquis_de_Sade, james034 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2021
Μήπως είχε και καμιά ελιά μικρή στο πρόσωπο που σε χάλασε; Η Λωρα στη βίζιτα - Λίζα στα στούντιο σωματικά έχει αρχίσει να χαλάει απ' τις καταχρήσεις. Είχε καλύτερο σωμα και το κόκκινο κατσαρό μαλλί της πήγαινε πιο πολύ απ' το μαύρο ίσιο που χει τωρα. Την έχω πάρει και βίζιτα και στούντιο. Άλλη συμπεριφορά στη βίζιτα. Αλλά ναι όντως πολύ ψεύτικη κραυγή.
Β
βόρδελος
review reaction 1 hornyasfuck, Makis99
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1