Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H συνάντηση ήταν από μέρους μου μια ξεπέτα incall για να φύγουν τα πολλά, έτσι δν έδωσα ιδιαιτερη σημασία με ποιά κοπέλα θα έβλεπα καθώς το ραντεβού κλείστηκε την τελεθταία στιγμή. Η συνεννόηση όπως πάντα εύκολη με το γραφείο και να σουμε στο γνωστο ξενοδοχείο .

Η κοπέλα με περίμενε και στην αρχή δεν φαίνοταν να έχει όρεξη. Ηταν και Σαββάτο απόγευμα. ¨Οταν τη ρώτησα μου είπε hangover απο την προηγουμένη. Την πάτησα σκέφτηκα αλλά Την άφησα να μιλη΄σει λίγο, τα αγγλικα της είναι ικανοποιητικά, και γρήγορα έσπασε ο πάγος και βρήκαμε το ρυθμό μας. Μετα από γρήγορο ντουζάκι στον αγώνα.

Η κοπέλα είναι petit μπαμπατσικια αλλα πολύ σφιχτή με ωραίο μαυρισμένο δέρμα και κωλάρα. Μου θύμισε βραζιλιάνα και όχι ουκρανή! Απο προσωπό ξεχάστε τισ φωτο, το κορίτσι της διπλανής πόρτας είναι.

Από εκεί και πέρα φιλάει με γλωσσα και ανταποκρινεται φούλ στην περιποίηση, υγραίνεται πολύ και γουστάρει και γλώσσα και δάχτυλα μπροστα. Πίσω δεν γνωρίζω. Η πίπα της είναι καλή αλλά με περιθώρια βελτίωσης. Στο σεξ αντέχει το γρήγορο ρυθμό και μάλλον τον επιζητά. Δοκίμασα μόλις 1 στάση γιατί το τέλος δεν άργησε να έρθει. Τελείωμα με CIM οπού πήρε όλο το φορτίο 3 εβδομάδων αδιαμαρτύρητα και τα έφτυσε στη τουαλέτα.

Στο break μου μίλησε λίγο ακόμα για τις εμπειρίες της στην Ελλάδα και μετά από ντουζάκι ακολούθησε 2ος γύρος με περισσότερες στάσεις .

Στα μειον τώρα . Το δωμάτιο της ήτάν λίγο ακατάστατο. Εμενα δεν με πείραξε αλλά άλλους μπορεί. Επίσης ήταν από hangover και δεν ήταν και στα καλύτερα της, θα μπορούσε να είναι πιο περιποιημενη.

Συνοψίζοντας η Kira είναι μια κοπέλα τησ διπλάνης πόρτας με τίμιες υπηρεσίες και καλο σοσιαλ. Σίγουρα δεν την πέτυχα στα καλύτερά της αλλά έμεινα ικάνοποιημένος απόλυτα και δεν έκλαψα τα λεφτά μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.897
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, George_1969, redb και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2021
"petit μπαμπατσικια αλλα πολύ σφιχτή"...ενδιαφέρον!
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1