Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μιας και ανεβηκα Θεσσαλονικη για 3ημερες μπιζνες ειπα να παρω την Τζενιφερ που ειχα διαβασει τοσο καλες κριτικες, αλλα μου αρεσε και φουλ το ολο συνολο απο οσο ειδα στις φωτο. Το πρακτορειο κυριολεκτικα ΑΨΟΓΟ - αυτος/αυτή που χειριζεται το κινητο τους ειναι αστερι. Με μηνυματα παντα επικοινωνω εγω και φτασαμε να κανουμε χαβαλε και να μου πεταει αστειακια του στυλ ριξτης και καμια σφαλιαρα στον κωλο στην αρχη λεει οχι αλλα της αρεσουν.
Επι της ουσιας: η κοπελα ειναι ομορφη, αλλα υπερβολικα αδυνατη και με την συγχρονη μανια για δυο μετρα βλεφαριδες, χειλη παπιας, κλπ. Το προσωπο της εχει μπάσει απο την αδυναμια (μου ειπε εχει χασει 2 κιλα στην Ελλαδα-εμ μερα νυχτα σεξ, θελει κ ο οργανισμος λιγο μπουστ), εχει μακρια μαυρα απαλα μαλλια, βυζακι ωραιο στητο ενα βημα πριν την πτωση, αλλα ακομα στεκεται καλα, ωραια λαχταριστη ρωγιτσα, αλλα το απολυτο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ειναι η κωλαρα της: θεοσκληρη, στητη, τουρλωτη και με διχρωμια λογω μαγιω. ΚΑΥΛΑ.
Επίσης μου αρεσε πολυ ο γερός κορμος της και η ομορφη, σκληρη λεπτη , κοριτσιστικη πλατουλα της.
Ηρθε ντυμενη σπορ (μεγα φάουλ), με ασπρο σπορ παπουτσακι και ριγε κολαν κακης ποιοτητας και καπως σκονισμενο στα μπατζακια (τα κοιταω ολα), και ηταν καταφανως πααααααρα πολυ κουρασμενη.
Προσπαθουσε να το κρυψει αλλα εκανε μπαμ, σε καθε ευκαιρια εκλεινε τα ματια της (σιγουρη ενδειξη οτι νυσταζει του θανατα) και εκανε και το αιωνιο κολπο της πουτανας που βαριεται ή ειναι πτωμα: στο γλειφομουνι παριστανει οτι καυλωνει και κανει α ου, αλλα ουσιαστικα ξεκουραζεται και λαγοκοιμαται.
Φιλοτιμη ειναι, ο,τι της πεις θα το κανει, αλλα πραγματικα ήταν ψοφια απο την κουραση.
Πιπα μετρια, στησιματα μετρια, αλλα ρε σεις με τετοια ΚΩΛΑΡΑ , οταν τη στηνεις στα 4 δε σε νοιαζει τιποτα. ΚΩΛΑΡΑ ομως, απολαυστικη.
Νομιζω μοιαζει με πολλες δικες μας που ειναι πετσι κ κοκκαλο και βαφονται μπουρναζοειδως για να στηνονται σε κανα ινσταγκραμ κλπ. Ημιμπουρναζογκόμενα δηλαδη η Τζενιφερ.
Στο διαλειμμα τσιμπησα και μια πληροφορια που με σοκαρε: δουλευε στην Ατταλεια ολο τον καιρο και εκει λεει την κλεινουν για 12 ωρες, 3 εκτονωσεις και συνοδεια σε εξοδους, ποτα κλπ. Πόσο; Κρατηθειτε συναδερφοι: 80 δολαρια. Για 12 ωρες. Μαλιστα. Δηλαδη ουτε 70 ευρω. Για 12 ωρες. Τρεις εκτονωσεις. Και συνοδεια. Μαλιστα.
Μην τα πολυλογω εγινε και δευτερος γυρος, οχι σπουδαια πραγματα αφου εχω και εγω τη μούρλια μου: αν η αλλη δεν το θελει και δεν την παλευει, μου φευγει και εμενα η ορεξη.
ΑΛΛΑ - υπαρχει και ενα πελωριο ΑΛΛΑ.
Φευγοντας μου ειπε πως δεν μπορει να καταλαβει τι θελουν και κλεινουν κολ γκιρλς οι Θεσσαλονικεις αφου εξω κυκλοφορουν τοσο ωραιες γυναικες και οτι αν ηταν στη θεση μου θα εβγαινε μονη της εξω να τα πιει να χαλαρωσει.
Το σκεφτομαι το ξανασκεφτομαι και λεω να παω να πιω ενα ποτακι μονος μου. Σημειωστε: μονος μου ντρεπομαι γενικως, δεν βγαινω ποτε. Αλλα η ωρα ηταν 12 και δεν ειχα υπνο.
Βγαινω λοιπόν σε ενα υπαίθριο μπαράκι κοντα Αριστοτέλους - σε μια μικρη εκκλησια στην Βασιλ. Ηρακλειου. Καθομαι σε εναν παγκο και παραγγελνω το αγαπημενο μου ουισκακι. Απεναντι μου ακριβως δυο 45αρες, η μια αδυνατη και μετρια, η αλλη χοντρουλα αλλα πιο σεξυ. Ολοϊδια με την Αντελινα Βαρθακουρη: σε καυλοφατσα, βυζαρες, αλλα και στα κιλα - να ειμαστε ειλικρινεις. Καποια στιγμη φευγει η αδυνατη, μενει η Αντελινα. Με κοιταει επιμονα, την κοιταω, κερναω ποτακι και σε 10 λεπτα συζητουσαμε περι ανεμων και υδατων. Χωρισμενη με 3 παιδιά και φρη τους τελευταιους 6 μηνες.
Ανταλλαγη τηλεφωνων και παιδια επιασα το τζοκερ. Την επομενη ημερα κανονισαμε να ερθει κατευθειαν στο δωματιο μου και επεσε αυτοκρατορικο πηδημα που θα το θυμαμαι για μηνες.
Τελειωσα 4 φορες σε 2 ωρες, και η γυναικα να με αποθεωνει.
Εννοειται ειχαμε γιαβρι μου, πασακο μου, παλικαρι μου και τετοια. Τον πουτσο δεν τον αφησε απο στομα ή το χερι της ουτε λεπτο. Και στο μπανιο μαζι μου ερχοταν και πιπωνε.
Αμμμμ ετσι γαμιομαστε κοριτσιαααααα....Τα δινουμε ολα για να νιωσει ο αλλος πασας.
Εδώ παει και ο τιτλος της κριτικης μου για τυχη βουνο. Βγηκα για πλακα, επειδη με τσιγκλισε η Τζενιφερ, και επιασα το τζοκερ. Αν και νομιζω εδω πανω ειναι συχνα αυτα τα φαινομενα: οι γυναικες ειναι παθιαρες, καυλώμενες και στα υπόψιν συναδερφοι της πρωτευσουσας: τις τραβαει πολυ ο τυπος του Αθηναιου ανδρα - το εχω τσεκαρει και απο αλλες περιπετειες του παρελθοντος. Γουσταρουν.

Τεσπα μην σας τα πρηζω - αλλα καπου επρεπε να τα πω.

Σε γενικες γραμμες η Τζενιφερ ειναι καλη, αλλά οχι σπουδαια πραγματα, με εξαιρεση τον κωλο της που ειναι απο τους ΤΟΠ.
Εντωμεταξυ ρε μαλακες μου μην την ξεμουνιαζετε την κοπελα: μου διαμαρτυρηθηκε οτι οι Ελληνες γαμανε σα ζωα: μια ωρα κλεινουν μαζι της; Μια ωρα σερι γαμανε. Δυο ωρες κλεινουν; Δυο ωρες σερι γαμανε. Μου λεει, μα καλα δεν εχουν ξαναπαει με γυναικα; Υπαρχουν και τα πιλς της ειπα - γελασε αλλα καταλαβα οτι ηδη λαγοκοιμοταν.
Όχι δεν ξεραμε να δινουμε τα τριπλασια απο τον Τουρκο κοιλαρα για 1 ωρα αντι για 12 και να κερναμε τσαι και πρωινο. Αααασε μας κατω.
Νομιζω παντως ότι αν ηταν ξεκουραστη θα ηταν διαφορετικα, αλλα εγω οφειλω να καταγραψω αυτο που εζησα και οχι αυτο που φανταζομαι οτι θα ζουσα αν ολα πηγαιναν ρολοι.
Για όσους δεν μασανε με το να είναι η αλλη ψοφια απο την κουραση και φτιαχνονται μονο με το τι πιανει το ματι τους σε κωλους κλπ, βουρρρρρ. Θα φατε καλα.
Όσοι θελετε και λίγο γνησιο πάθος (σαν εμενα) μαλλον αργησατε. Το συγκεκριμενο μουνακι ήδη καηκε στην πουτσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
861
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 roughfucker, doc_lin, john1975bi και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2021
καλα αυτα φιλε αλλα δυσκολα να συγκριθει η αντελινα βαρθακουρη με τα call girls...εκτος και αν σου αρεσουν οι χοντρουλες
review reaction 1 hornyasfuck, MarkosIoan
04 Οκτωβρίου, 2021
@wandererwonder Προφανῶς καί τοῦ ἀρέσουν οἱ χοντροῦλες... Δέ φαίνεται;!
review reaction 1 TOMCRUISE
05 Οκτωβρίου, 2021
Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω προβλημα με κιλα... Λιγα ή πολλα, αν η γυναικα ειναι καυλιαρα, με φτιαχνει και δεν με επηρεαζουν κ λιγες πατσές.
Το σωματακι το μοντελέ παντως ομολογω με κολαζει αφορητα.
review reaction 1 Stef68, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3