Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 3 10
Call-Girls 7561
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα παίδες,
Συνάντηση με την Βίκα στο χώρο της. Η κριτική μου θα μπορούσε και να τελείωνε με αυτή την φράση, μιας και όταν μου άνοιξε την πόρτα, "έμεινα" ( με κάθε ειλικρίνεια). Η κοπέλα είναι πανέμορφη, τόσο απλά.
Με υποδέχτηκε φορώντας ένα απλό φόρεμα που της πηγαινε πολύ και καθήσαμε κανά πεντάλεπτο μιλώντας για να σπάσει λίγο ο πάγος. Ένας πάγος ο οποίος για να σπάσει θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση και προσπάθεια, η αλήθεια είναι, για να της πάρεις μερικές κουβέντες, μιας και ήταν μαγκωμένη στην αρχή. Αν δουλέψει το θέμα τις επικοινωνίας λίγο παραπάνω, θα κερδίσει πολλούς πόντους. Μετά την κουβέντα μπήκα για το καθιερωμένο ντουζ και βγαίνωντας, με περίμενε στο κρεβάτι φορώντας ένα σετ μαύρα εσώρουχα. Μοντελέ σώμα καθαρά.
Στα του αγώνα, το μόνο που μου ζήτησε από την αρχή ήταν να μην την φιλήσω στις ρώγες. Μακάρι να μπορούσα γιατί έχει ωραία ρώγα αλλά αφού έτσι ζήτησε, έτσι και έγινε. Πέρα από αυτό όμως, δεν με σταμάτησε σε αγγίγματα, φιλιά στο σώμα και χάδια παντού. Πίπα από τις καλυτερες που μου έχουν κάνει, αργή και βαθιά, χωρίς ίχνος δοντιού. Παίχτηκαν τρεις στάσεις, όλες σε αυστηρές gfe καταστάσεις, πράγμα που προσωπικά μαρέσει. Μία με αυτή από πάνω κατά την οποία γύρισε μόνη της και με φίλησε, μετά στα 4 που η όλη θέα μπροστά μου ήταν..... "δεν περιγράφω άλλο" φάση, και μία κλασική ιεραποστολική για να βλέπω αυτό το πρόσωπο καθώς θα τελείωνα. Αγκομαχητά και κραυγούλες αληθοφανείς και χωρίς υπερβολές (ευτυχώς...). Τελειώσα, έκανα το μπάνιο μου, αγκαλιαστήκαμε δίνωντάς μου ένα απλό φιλί και έφυγα.
Αν θα την ξανασυντούσα? Σίγουρα! Τόσο όμορφη κοπέλα δεν είναι για μία φορά. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ, που προτιμώ και τις ήρεμες καταστάσεις. Η βαθμολογία είναι η ανώτερη που το σύστημα με άφηνει να βάλω, σαν πρώτη κριτική.
Η επικοινωνία με το γραφείο άψογη. Να ευχαριστήσω την Άντζυ για το ενδιαφέρον πριν και μετά την συνάντηση.
Υγεία πάνω από ολα παίδες, μόνο αυτό. Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Ικτίνος, spor48 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2021
Sorry κιόλας αλλά να μην φιλήσεις τις ρώγες πολύ ξενέρωμα πολύ άκυρη και κακώς δέχτηκες κιολας να συνεχιστει το ραντεβου.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1