Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 747084
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα σας, για δύο λόγους γράφω κριτικές. Για να γελάω με τις μαλακιες που γράφω και για να προσπαθήσω ενδεχομένως να βοηθήσω κάποια μέλη, αυτοί παρεμπιπτόντως είναι και οι λόγοι που διαβάζω κριτικές.
Παρότι τελευταία είχα συναντήσει δύο αξιόλογα κορίτσια που έχουν και δικά τους thread εδώ δεν θέλησα να γράψω κριτική για την συνάντηση μας. Ο λόγος ήταν ότι αν και πέρασα αρκετά καλά ένιωθα ότι δεν είχα πολλά να πω ούτε θα βοηθούσα ιδιαίτερα.
Ένα είναι σίγουρο η Αντριανα μου έδωσε την ευκαιρια/εμπνευση/όρεξη να γράψω ολόκληρο σεντόνι. Κάποια βέβαια δεν λέγονται γιατί είναι προσωπικά και τα κρατάω για τον εαυτό μου. Θα μείνουμε στα βασικά που σας ενδιαφέρουν και σας αφορούν αν σκέφτεστε να την συναντήσετε (αν δεν σας ενδιαφέρει μην φεύγετε! Καθίστε! Έχει ζουμακι η υπόθεση!)
Λοιπόν καταρχήν δεν σκόπευα να την συναντήσω γιατί είχα διαβάσει πράγματα για το πρόσωπο της που δεν μου άρεσαν καθόλου, αλλά ένα βίντεο που ανέβασε πριν καμιά βδομάδα διέψευσε αυτήν την εσφαλμένη εντύπωση. Η κοπέλα έχει πολύ ωραίο πρόσωπο, μόνο τα χειλάκια είναι πειραγμένα αλλά όχι σε βαθμό να είναι άσχημα, ελπίζω να παραμείνουν έτσι.
Επικοινωνία λίγο δύσκολη, της είπα τι ώρα με βόλευε μου τα μάσησε, αντιπροτεινε άλλη ώρα, κατάλαβε ότι κλείσαμε, εγώ δεν... Την ξανά ρώτησα και συμφωνήσαμε. Όλα καλά μέχρι εδώ.
1ο φάουλ! Μου στέλνει ηχητικό να μου πει να έρθω νωρίτερα στο hotel και να πλυθω. Δεν χρειάζεται να μου το πεις κουκλαρα μου το ξέρω και μόνος μου, δεν είμαι ζώο. Φτάνω hotel και περιμένω δωμάτιο, παίρνω room ανεβαίνω, κάνω μπανακι, και της στέλνω 5 λεπτά νωρίτερα απ'την ώρα που έχουμε κανονίσει τον αριθμό που είμαι.. Απαντάει μετά από 5 λεπτά λέγοντας μου να κάνω μπάνιο! Πάλι! Τώρα εκτός από άγχος που μου έχει δημιουργήσει, έχω και νεύρα! Σκάει μερικά λεπτά αργότερα, η μικρή καθυστέρηση δεν με χαλάει αλλά το να μου στέλνεις "κάνε μπάνιο" αντί για "θα αργήσω λίγο" ΝΑΙ με χαλάει!
Μπαίνει μέσα σκέτη καυλα και αντί να ξεκινήσουμε τα φιλιά και τα χάδια έρχεται το δεύτερο φάουλ. Ξεκινάει ένα μπέρδεμα με αυτή να νομίζει ότι δεν έχω κάνει μπάνιο (πραγματικά πρέπει να έχει μετατραυματικο στρες μετά από κάποιον βρωμιαρη που πήρε) εγώ να της εξηγώ ότι πλυθηκα αλλά δεν υπάρχει δεύτερη πετσέτα για αυτήν. Τεσπα μετά από μερικά λεπτά κατάλαβε επιτέλους! Πάμε να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά το μπαλαμουτι αφού ήρθαν οι πετσέτες και ξεκινάει με την τηλεόραση, "γιατί το έβαλες εδώ" "βάλτο όπου θες" "που είναι αυτό" στο τέλος γυρνάει νευριασμενη και κλείνει την tv! Βλέπω το κατοσταρικο να εξατμίζεται μπροστά στα μάτια μου. Με τα πολλά το έβαλα σε κάτι φλωροροκιες και ξεκινάμε. Ωραία πιπα που λέει ότι της αρέσει και αν κρίνω από την μαεστρία της και την προσπάθεια της λέει αλήθεια! Τρομερά βυζια για φίλημα, γλύψιμο, ισπανικά και ότι άλλο κατεβάσει ο διεστραμμένος νους σας. Δυστυχώς όμως λόγω όσων έχουν προηγηθεί και κάποιων μικρών παυσεων η πουτσα μου θυμίζει δείκτη χρηματιστηριου, πάνω-κάτω συνεχώς, αναλαμβάνω δράση την γυρνάω μπρούμυτα και την χαϊδεύω στην πανέμορφη πλατουλα της βλέποντας την θεϊκή κωλαρα της να μου κλείνει το μάτι. Μου έχει γίνει τσιμέντο σε δευτερόλεπτα και μπαίνω σε στάση αυτή ξαπλωμένη μπρούμυτα και εγώ από πάνω της στα γόνατα σε θέση σαν να της κάνω μασάζ για να καταλάβετε..
ΑΠΌΛΑΥΣΗ!!!
ειλικρινά αν μπορούσα ακόμα εκεί θα ήμουνα.. Αλλά δεν μπορούσα γιατί τα γόνατα μου με προδωσαν.. Ξαναπέφτει και έρχεται το μεγαλύτερο σοκ μου ψελλίζει ένα "δεν θα προλάβουμε" και πραγματικά πρέπει να χλωμιασα. Η ιδέα ότι θα φύγω αχυστος και ηττημένος να αρχίζει να γυρνάει στο μυαλό μου.. Φρίκη. Αλλά κατάφερα γρήγορα να την διώξω γυρνοντας την πλέον με πρόσωπο σε μένα και τις ματαρες της σε πρώτο πλάνο. Εδώ να πω ότι το προσπάθησε κι αυτή πάρα πολύ να χυσω και μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει χωρίς να χυσω.
Κάρφωμα λοιπόν σε ιεραποστολικο με εμένα να φιλαω γαμπιτσες και πατουσάκια, το τέλος ήρθε εύκολα και πολύ ωραία. Την είχα κάνει πρετσελ με τα πόδια της να πιέζουν το στήθος της και εγώ να έχω ένα τρομερό οργασμό μέσα της, παραλίγο να το πνίξω το κορίτσι έτσι όπως την στριμωξα και θα με σταυρωνατε. Και ερχόμαστε δυστυχώς στο επόμενο φάουλ, βλέπει ότι ο επόμενος της έχει ακυρώσει και ξεκινάει τα καντήλια, όχι σε μένα προς θεού, αλλά κρίμα είναι πάνω που έχω χυσει τόσο ωραία και έχω ξεχαρμανιασει να τα ακούω. Πήγα για ντουζάκι γιατί δεν άντεχα.. Λόγω της ακύρωσης ξέμεινε και λίγος χρόνος για social πράγμα που με χαροποίησε. Μου είπε κάποια πράγματα και έχει δίκιο, προσπάθησα και εγώ να της εξηγήσω δύο πράγματα δεν νομίζω να με πολυακουσε. Πλυθηκε, έτριψε την σωματαρα της, ντυθηκαμε και την πέταξα στον προορισμό της. Στο ενδιάμεσο είπαμε δύο κουβεντουλες παραπάνω και την συμπάθησα. Είναι πραγματικά ψυχούλα, δεν την έχει καταστρέψει το επάγγελμα της, παραμένει ευαίσθητη και συμπονετικη ποιο εύκολα την έκανα φιλαράκι μου πάρα γκόμενά μου
Για την βαθμολογία να πω ότι εμφάνιση και συμμετοχή είναι καθαρά 10, για vfm δεν θα το έλεγα λόγω ότι νιώθω ότι δεν την ευχαριστήθηκα τόσο όσο θα ήθελα, αν ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα θα έλεγα σίγουρα ναι!
Επικοινωνία μέτρια, αλλά ομολογώ σε έναν βαθμό ευθύνομαι και εγώ, δεν τα βρήκαμε τόσο καλά, αλλά σίγουρα άλλοι δεν θα έχουν θέμα. Έβαλα ίσως για όλα που διαβάσατε παραπάνω και γιατί 100 δεν δίνω εύκολα, αλλιώς θα έβαζα επιλογή "andrianna please έλα ξανά"
ΥΓ1 το squirting το έχει για πλάκα για όσους ενδιαφέρονται
ΥΓ2 ή είναι μέντιουμ ή πρέπει να παίξει κάνα Τζόκερ για να μην χρειάζεται να γαμιεται με τον κάθε πατσαβούρο σαν εμένα, μάντεψε σωστά το ζώδιο, την δουλειά μου και την ηλικία μου! Διάνα μέσα! Ή αν-διάνα :)
ΥΓ3 αν ήταν ηλεκτρική συσκευή πχ τηλεόραση, θα κατέβαζα ένα κλικ το ποσό μιλάει, θα ανέβαζα δύο κλικ το ποσό ακούει(το ποσό σημασία δίνει στο τι λέει ο συνομιλητής της) και ίσως πείραζα και το κουμπί της τρελάς της. Ίσως όμως γιατί είναι σε πολύ καλό σημείο και δεν πρέπει να την χαλάσω :)
ΥΓ4 αντε να βρω τίτλο τώρα μετά το σεντόνι που έγραψα.

Αυτά τα λίγα..
Όταν ξεκίνησα να γράφω δεν πρέπει να είχε περάσει ούτε μια ώρα απ'την στιγμή που την άφησα. Πλέον έχουν περάσει 2..
Ανεβασμένο από το μαπαphone μου από την τοποθεσία παγκάκι στην νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί δεν έχω τπτ καλύτερο να κάνω το σαββατόβραδο μου. Και στα αρχιδια μου!
Γειά σου ρε Αντριανα ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ δεν θέλω να ξαναδω το μουτράκι σου κατσουφιασμενο, μόνο χαρούμενο! Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 25, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
woopsie
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
2.447
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 EH2018, Peterson, ant-ant και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Σεπτεμβρίου, 2021
•Δυστυχώς όμως λόγω όσων έχουν προηγηθεί και κάποιων μικρών παυσεων η πουτσα μου θυμίζει δείκτη χρηματιστηριου, πάνω-κάτω συνεχώς..
•Την είχα κάνει πρετσελ με τα πόδια της να πιέζουν το στήθος..

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σας αγαπώ.. ?
review reaction 1 hornyasfuck
26 Σεπτεμβρίου, 2021
Χαιρομαι που εισαι θετικος και αισιοδοξος γιατι με αυτα που διαβασα εγω θα εβαζα τιτλο "100 ευρω στα σκουπιδια". Καλησπερα
review reaction 1 hornyasfuck, chrisvnv, buzzkill
26 Σεπτεμβρίου, 2021
Απολαυστική κριτική με τα υστερόγραφά σου ειδικά το 3ο όλα τα λεφτά!
θα χαρώ να ξαναδιαβάσω τις περιπέτειες σου!
review reaction 1 hornyasfuck, olddog
27 Σεπτεμβρίου, 2021
Πραγματικά καλή ἡ κριτική: κατατοπιστική, ἀναλυτική, περιεκτική καί ἀστεία... Κρίμα ποὺ δέ σοῦ βγῆκε, φίλε...
review reaction 1 Yatoputso
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4