Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 9 10
Call-Girls
10076
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με την σειρά μου κι εγώ κριτική για την τζουλιετα.Η κοπέλα είναι 28 χρόνων και τόσο φαίνεται,προσωπικά εμένα έδειξε ότι γουστάρει αυτό που κάνει χωρίς ξινίλες και κάτι που να με ξενερώσει .Ίσως έπαιξε ρόλο που είμαι μικρότερος από αυτήν γιατί κακά τα ψέματα και αυτές γυναίκες είναι και όσο να πεις αλλιώς να έχεις έναν 24χρονο απέναντι σου κι αλλιώς ένα 50αρη.Λοιπόν η κοπέλα άρχισε τα φιλία καθώς ήταν από πάνω μου και μου τον άρπαξε αμέσως.Πίπα για να πω την αλήθεια μου έχουν πάρει και καλύτερες αλλά δεν ήταν κακή.Όλα τα λεφτά όμως ήταν το φρέσκο ξυρισμένο μουνακι της που της το έγλειψα αρκετή ώρα και ναι θα το πω της εγλειψα και τα πόδια καθώς ήταν πολύ περιποιημένα και έτσι δεν άντεξα (όταν βλέπω άσπρο νύχι περιποιημένο γλείφω ως το πρωί ??).Έχει φανταστικά κωλομερια όταν την επαιρνα στα 4 αλλά ισχύει αυτό που είπε ένας συναγωνιστής ότι σαν να τραβιέται για να μην τον φάει καλά που ήταν το μόνο μείον.Μετά λίγο σοσιαλ που ξέρει καλά αγγλικά και τέλος συνάντησης .Με λίγα λόγια είναι μια πανέμορφη μητέρα όπως μου είπε ? που αν πετύχεις χημεία μαζί της θα έχεις να διηγείσαι αυτή την εμπειρία.
Αυτά από μένα κι ελπίζω να βοήθησα .
Αυτά από μένα κι ελπίζω να βοήθησα .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή