Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι απογοητεύτηκα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, από την συμπεριφορά του πρακτορείου. 2 μέρες πριν το ραντεβού είχα κλείσει 2ωρο την Jessica (Αμερικάνα) και τους είχα πει πως η συνάντηση θα γινόταν σε γνωστό, ακριβό ξενοδοχείο. Δεν τους είχα πει πως είχα κλείσει δωμάτιο μόνο για εκείνη την ημέρα και μόνο για γαμήσω την Jessica. 2 ώρες πριν το ραντεβού (οπότε και δεν μπορούσα πλέον να ακυρώσω την κράτηση στο ξενοδοχείο και και πάρω πίσω τα λεφτά μου) μου στέλνουν μήνυμα ότι η Jessica αποφάσισε να πάρει ρεπό. ΟΚ, συμβαίνουν αυτά, εάν και το βρίσκω απαράδεκτο να με ενημερώνουν μόλις 2 ώρες πριν το ραντεβού. Ως εναλλακτικές δεν είχαν τίποτα από το πάνω ράφι. Ρώτησα για 4-5 κοπέλες, καμία δεν μπορούσε την ώρα που μπορούσα. Την κάνετε την μαλακία, βοηθήστε λίγο, βρείτε μια λύση να πάρει ο παίκτης κάτι άλλο που να το θέλει. Τέλος πάντων, για να μην πάνε άκλαφτα τα λεφτά για το δωμάτιο, και με προτροπή της τηλεφωνήτριας ότι "είναι καλή", πήρα από τον πάγκο την Rubbina.

Η πρώτη εντύπωση αρκετά θετική όταν την είδα. Στην αρχή είπα "ωπ, γυναίκα γαρίδα", αλλά τελικά δεν είναι έτσι.

Πρόσωπο: Όχι το δυνατό της σημείο, για τα δικά μου γούστα, εάν και από κοντά έχει όμορφα ματάκια και χαμόγελο. Θα δείτε το πρόσωπο στις φωτογραφίες παραλίας που έχει. Η μύτη είναι κάπως μεγάλη, και έχει λίγα σημάδια από ακμή, που τα καλύπτει με make up. Μου θύμισε λίγο την ηθοποιό Elizabeth Debicki (https://www.imdb.com/name/nm4456120/?ref_=tt_ov_st) με πιο μεγάλη μύτη.

Σώμα: θα ήταν 10, για τα γούστα μου, εάν 1) είχε λίγο πιο μεγάλα βυζιά (είναι μια χούφτα τώρα, στητά, με ωραίες ρόγες) και 2) είχε μέση - δεν έχει καθόλου. Το σώμα της είναι μοντελέ, χωρίς ίχνος χαλάρωσης ή κυτταρίτιδας. 1,78, ατελείωτα πόδια, πανέμορφο κωλαράκι, που το δίνει (με προσοχή, δεν φαίνεται πολυδουλεμένο). Ωραία άκρα. Οι φωτογραφίες στην παραλία είναι ακριβέστατες.

Γενική συμπεριφορά: χαμογελαστή, λίγο μαγκωμένη (δεν είναι πολύ περπατημένη), ευγενική, δεν κλέβει χρόνο, καθαρότατη. Άνετα για long term bookings για αγαπούληδες.

Επικοινωνία: πολύ καλά Αγγλικά, κάνεις άνετα κουβέντες.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: εδώ έγινε η έκπληξη. Ενώ στην αρχή πίστευα πως θα κινηθούμε σε χαμηλές στροφές, μόλις καύλωσε λίγο και πάτησα γκάζι, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και στα κόκκινα. Ξεκίνησα με ένα γλυφομούνι ενώ είχα βάλει μια hardcore (double anal collection) τσόντα να παίζει στο laptop, και εκεί άρχισαν τα ζουμιά. Μετά την έβαλα με το κεφάλι να κοιτάει το ταβάνι στην άκρη του κρεβατιού, και ανεβάζοντας στροφές σιγά σιγά την πήγα σε βαθύ mouth fucking, και λίγο gagging, για πολύ ώρα. Ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, δεν έβαλε καθόλου χέρι, ακόμα και όταν της τον είχα καρφωμένο όλο μέσα (πιάσαμε λαρύγγι), κράταγε αρκετή ώρα. Ταυτόχρονα έριχνα και λίγο γλύψιμο και δακτύλιασμα (όχι κώλο, αυτό μόνο για πούτσα...) Κατόπιν doggy, με μαλλιοτράβηγμα και λίγο chocking, όπου έδειξε να καρακατακαυλώνει. Κάποια στιγμή κάτι της είπα να κάνει και με χαμόγελο μου λέει "yes boss". Της λέω "Πλατύ χαμόγελοaddy, όχι boss", και άρχισε να μου λέει "yes daddy", και εκεί κόντεψα να χύσω. Μετά από αρκετή ώρα, την έβαλα στα γόνατα για λίγο ακόμα mouth fucking, και στο τέλος της είπα να καλύψει τα μάτια της και της τα έδωσα στο πρόσωπο -είχα μεγάλη κάβα. Τα πήρε με χαμόγελο.

Σχέση αξίας/κόστους: άξιζε τα λεφτά της

Γενικά η Rubbina είναι μια κοπέλα 21 ετών που της αρέσει να έχει νέες εμπειρίες με άντρες που της φέρονται καλά. Εάν της φερθείς όμορφα (α, της αρέσουν οι σοκολάτες!) και σε εμπιστευτεί, μπορείς να την οδηγήσεις σε αρκετά hardcore καταστάσεις, και θα ακολουθήσει. Είναι ανοικτή σε παρτούζες, δίνει κώλο, θα έκανε DP, και πάει και με γυναίκες φουλ αρκεί να της αρέσουν. Είναι η σιγανοπαπαδιά, που μόλις καυλώσει γίνεται ξέκωλο, μια κατηγορία που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.174
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Locky και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Σεπτεμβρίου, 2021
Αυτη τη μυτη φοβάμαι κι εγώ κ το σκέφτομαι πλέον αν θα πάω...
22 Σεπτεμβρίου, 2021
Ναι ρε αδερφέ όλα καλά! Αλλά όταν θέλεις να φας σαργό και σου λένε τσιπούρα έχουμε φεύγεις. Εδώ όμως πλήρωσες το τραπέζι που έκατσες πρώτα , πρώτο θάλασσα πάνω στην άμμο, και μετά σου είπαν ξέρετε δεν έχουμε σαργό έχουμε τσιπούρα. Σαργό θέλουμε α γαμήσου. Τι πληρώσαμε σαν μαλάκες το τραπέζι πρώτα να γουστάρουμε?! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Ήσουν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ΟΚ αλλά λάβε μέτρα άλλη φορά και μην υποκύπτεις σε εκβιασμούς.
review reaction 3 Athens
23 Σεπτεμβρίου, 2021
πολυ γλαφυρη η κριτικη ευχαριστουμε πολυ καταρχην
κατα δευτερον ειπες κατι που με αφησε παγωτο,οτι μοιαζει στο μωρο μου την ελιζαμπεθ-στο μποι της λειπουν 12 ποντοι για να τη φτασει βεβαια,αλλα δεν πειραζει κ οι 178 ποντοι καλοι ειναι,στις φωτογραφιες ομως δεν της μοιαζει καθολου...
απο κοντα της μοιαζει οντως,αν ειναι να παω,γιατι η ελιζαμπεθ δυσκολα θα μου κατσει?
review reaction 1 Athens
23 Σεπτεμβρίου, 2021
@TOMCRUISE εμένα μου την θύμισε με το που την είδα, αλλά με πολύ μεγαλύτερη μύτη. Μην φανταστείς κάτι αποκρουστικό, απλά η μύτη είναι αντικειμενικά μεγάλη.
review reaction 3 review reaction 1 roughfucker, TOMCRUISE
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4