Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0

Η κοπέλα έχει έναν μοναδικό συνδυασμό εμπειρίας και ενέργειας. Θεωρώ ότι είναι ένα σύνολο που εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει πολλές φορές στις αναζήτησεις μου.Μου άρεσε το μόνιμα φορεμένο χαμόγελο αλλά από την άλλη και η άγρια φάτσα την ώρα του πηδηματος.
Τα ραντεβού μου, μου αρέσει να γίνονται νύχτα οπότε έκλεισα εύκολα αφού πριν είχα καταφέρει να συνδυάσουμε τις διαθεσιμότητες.Η Σοφία Χριστίνα αργεί ακόμα οπότε υπομονή δεν είχα να κρατηθω.
Με υποδέχθηκε με ένα πολύ βαθύ φιλί με γλώσσα που μου έδειξε τι θα ακολουθήσει.Γυμνη μόνο με ένα ολόσωμο μαύρο σαν μαγιό ήταν. Κατάλαβα ότι το κατέχει το αθλημα οπότε κι εγώ το πήγα με τον δικό μου ρυθμό. Παίξαμε μόνο έναν γύρο όπου η τύπισα δεν σταμάτησε πουθενά πάντα σε λογικά πλαίσια και έβγαλε όπως είπα και παραπάνω ενέργεια εικοσάχρονης πεινασμένης για πούτσο.
Για το τέλος να δώσω μια συμβουλή σε όλους. Ευγένεια και καθαριότητα από την πλευρά μας παιδιά αυτά είναι το βασικά για να πετύχει ένα ραντεβού. Εγώ προσπαθώ να τα τηρώ και όσες το αντιλαμβάνονται πάντα ανταποδίδουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή