Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 38794
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ενδεικτικη ημερομηνια, αρχες Σεπτεμβρη εγινε το ραντεβου. Εστειλα μηνυμα στο μαγο να δω τι επιλογες εχω αλλα λογω οτι εστειλα τελευταια στιγμη δεν ηταν πολλες. Αναμεσα σε αυτες και η Λολιτα. Μπηκα εδω δεν βρηκα καποια κριτικη ουτε στο νημα του γραφειου καποιο σχολιο για τη κοπελα. Ας το ρισκαρω λεω και οπου μου βγει. Φτανει η κοπελα χτυπαει και ανοιγω πορτα. Ε λες και εβλεπα το καυλακι της γειτονιας που θες να το σκισεις. Μελαχρινο πιτσιρικακι κοντουλι ομορφα ντυμενο ουτε προκλητικη τσοντα ουτε λες και παει λαικη. Ντυμενη λες και εβγαινε σε μια χαλαρη εξοδο της. Στην αρχη την ειδα λιγο μαγκομενη τη ρωτησα αν θελει κατι να κερασω αλλα δεν ηθελε μονο με ρωτησε αν μπορουσε να καπνισει. Αφου εκανε ενα τσιγαρο, εγω ουτε να το μυρισω δεν θελω αλλα με τετοιο καυλακι μπροστα μου και με τον τροπο που το ζητησε δεν μπορουσα να αρνηθω. Αφου τα ειπαμε λιγο να σπασει ο παγος περασε για φρεσκαρισμα. Δεν αργησε και σε λιγα λεπτα ηρθε κοντα μου. Ξκινημα χαμουρεμα η κοπελα φιλαει υπεροχα και καπου εκει κατεβαινει προς τα κατω. Πολυ καλη πιπα με προσπαθειες για ντιπ. Ελα της λεω να σε περιποιηθω και εγω. Ειχα τη γλωσσα μουστο μοσχομυριστο μουνακι της οπου εδειξε να ανταποκρινεται, τωρα μεταξυ μας δε μπορεσα να καταλαβω αν γουσταρε ή επαιζε θεατρο. Πντως υγρανθηκε το μουνακι της. Καθως την εγλυφα της ζητησα παλι πιπα οπου εκει δεν ειχε καμια σχεση με τη πρωτη πιπα. Το μωρακι αρχισε τα φτυσιματα φουλ χρηση γλωσσας και λεω τωρα θα με τελειωσει τη κοβω και ξεκιναμε ιεραποστολικο για κανα δεκαλεπτο και μετα αυτη απο πανω για λιγο οπου η κοπελια να εχει κατεβασει υγρα και γενικα να εχει τρελαθει. Ε καπου εκει τελειωσα εγω και ηρθε στην αγκαλια μου. Λιγη κουβεντουλα για διαφορα θεματα. Φρεσκαρισμα και οι δυο και αρχη δευτερου γυρου. Εδω ειχαμε ιεραποστολικο και στα 4 αλλα και λογω κουρασης της ημερας της ζητησα στοματικο οπου και τελειωσα στα βυζακια της. Ειναι γυρω στο 1,6 οσο δηλωνει δηλαδη, με ομορφο προσωπο, αδυνατη μεν αγυμναστη δε. Δεν εχει ιχνος κυτταριτιδας και πως να εχει σε αυτη την ηλικια που λογικα τοσο ειναι οσο δηλωνει 21. Στα βυζακια (3ρια) εχουμε μια ελαφρια χαλαρωση ομως οπου εμενα δεν με χαλασαν καθολου. Θα ελεγα ειναι καθαρα GFE κατασταση ειναι μια γλυκια παρουσια. Εγω περασα καταπληκτικα μαζι της. Αν θα τη συναστουσα παλι εβαλα ισως καθως ολοι εχουμε τα στανταρακια μας, αλλα μαλλον θα τιμηθει παλι η μικρη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή